mr_ Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Salutare Ma bate un gand sa fac o expeditie in Delta Dunarii, pana nu devine fundul curtii vreunui baron local. A fost cineva recent? Ceva tips and tricks? Cazare, haleala, plimbari, etc? Unde trebuie incercat si ce trebuie evitat? Eu n-am mai fost acolo de cand eram prescolar, asa ca orice informatie mai recenta e buna Link to comment
titus Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 abia astept sa vina vara sa fac si eu o mica excursie de-a lungul litoralului pana in Delta. Astept si eu sfaturi. 1 Link to comment
titus Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 stie cineva locuri de champing cu cortul prin delta? si prin apropiere... 1 Link to comment
titus Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Raspund tot eu dupa un an... chiar in delta nu stiu dar la Gura Portitei o experienta la cort este superba. Referitor la Delta, sa nu va duceti niciodata primavara. Nu prea aveti ce vedea deoarece vegetatia revine la viata mai greu in zona aia. Fauna la fel. Iar restaurantele sunt cam inchise si daca nu cunosti pe nimeni de unde poti sa faci rost de niste peste faci foamea pe acolo. In rest, superb.. chiar daca nu s-a desteptat inca din hibernare, delta iti rezerva o gramada de surprize de toate felurile... 1 Link to comment
Recommended Posts