dreaQ Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 POti incerca si aici. Sau la second hand am vazut era 800.000. Noua cred ca este vreo 1,5 mil. Eu unul mi-am confectionat una. Am facut un sablon de pe una originala. Link to comment
cocoman77 Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 POti incerca si aici.Sau la second hand am vazut era 800.000. Noua cred ca este vreo 1,5 mil. Eu unul mi-am confectionat una. Am facut un sablon de pe una originala. Problema e ca nu prea am de unde sa iau una originala...ai ceva dimensiuni, eventual o poza... Link to comment
dreaQ Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Opreste un tico pe strada sigur te va ajuta-dureaza 2 minute. Si trasezi dupa contur pe o coala mai mare. Eu am avut un tico la serviciu si s-a rezulvat mai usor. Dupa ce tai placajul sau ma rog din ce vrei sa-l faci il poti imbraca intr-o mocheta sau un plus ceva. Link to comment
cocoman77 Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Opreste un tico pe strada sigur te va ajuta-dureaza 2 minute. Si trasezi dupa contur pe o coala mai mare. Eu am avut un tico la serviciu si s-a rezulvat mai usor. Dupa ce tai placajul sau ma rog din ce vrei sa-l faci il poti imbraca intr-o mocheta sau un plus ceva. OK...merci...ma apuc Link to comment
AAdorjan Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Daca cumperi pal dimensiunea ar trebui sa fie 1,20m x 0,40m. Si dupa aia trebuie taiata in forma trasata. Dimensiuniile alea sunt sigure ca si eu mi-am facut. Link to comment
downlaw Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 pe la magazinele astea a vazut cineva oglinda dreapta de tico...un binevoitor mi-a aranjat-o si sunt mort faraea Link to comment
downlaw Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 s-a rezolvat cu 525k bucata la Apaca...cu okazia asta masina mea va fi si filmata Link to comment
sophia Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 preturi orientative pentru o baterie Varta pt Tico stie cineva? sau locatia magazinului "Apaca"? merci Link to comment
dreaQ Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Incepand cu 1,3 mil lei vechi. Link to comment
remix Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Magazinul de la Apaca este pe Iuliu Maniu. Cum vii de la Cotroceni spre Militari, pe partea dreapta, dupa statia RATB incep niste service-uri auto. Undeva prin acel complex exista un magazin Dacia cu geamuri albastre si acest magazin Daewoo. Sunt unul langa celalalt, despartite de o intrare intr-o curte de service. Totul se intampla inainte sa inceapa gardul politehnicii. Sper ca il gasesti, ai zona si descrierea. Bafta ! Link to comment
Service Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 eu caut un stop de tico spate stanga... la magazinul cu piese de origine Daewoo din Bucuresti costa 680.000 stie cineva mai ieftin? ca pe siteul autodaewoo nu mi-am dat seama de denumire.. ca mie nu imi trebuie lampa (de ceata sau de dat inapoi), ci stopul - cu semnalizare, stop am eu la raft cu 330.000 Salutare domnilor.Sunt un proaspat detinator de TICOLONO si am inceput sa am oareshce prb cu o planetara dreapta, cred eu. Stiti vreun magazin cu preturi bune?Va multumesc anticipat. daca e capul de planetara spre roata nu e prea grav 835.000 kit complet Link to comment
AAdorjan Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Cred ca din februarie/martie au gasit deja stop spate/cap de planetara. Link to comment
downlaw Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 am eu la raft cu 330.000daca e capul de planetara spre roata nu e prea grav 835.000 kit complet pai spune si magazinul...eu tocmai am cumparat unstop de spate tico cu 410000...un magazin care din cate imi aduc aminte nu a fost precizat pe aici si anume pe Corneliu Coposu la prima intersectie(sf Vineri) pe dreapta colt este pizzeria Acapulco iar la urmatorul colt este magazinul...pana in statiile MOL si OMV Link to comment
SORAN Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Cat mai e o curea de distributie BOSCH de Tico? Aveti careva idee? Link to comment
alx_alx Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 salut, m-a lasat bateria la tico... ce ma sfatuiti? Link to comment
hitman Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 (edited) Cumpara alta! Baterie Second Hand nu prea se gaseste si nici nu e recomandat, mai ales iarna! Si bineinteles, daca cumperi una noua, verifica/schimba releul de tensiune. Edited December 22, 2005 by hitman Link to comment
SORAN Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 (edited) Pai la Tico ar fi cam greu sa schimbi doar releul, iar daca il schimbi cu tot cu alternator mai bine ... eu am o baterie care mai functiona insa problema este ca bornele audiametru mai mic decat cele de Tico si nu mai strangea bine...daca te intereseaza vb pe privat. Baterie noua Varta este 1500.000 normala si una cu o capacitate un pic mai mare respectiv 40A tot aceeasi marime ca cea veche costa vreo 2.000.000 Edited December 22, 2005 by SORAN Link to comment
cricu Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 (edited) Salut! Sunt nou pe forum si am o intrebare: are cineva (sau cunoaste pe cineva care are) un carburator Tico (nou sau second-hand)! Ma intereseaza si care este pretul. Va multumesc, Edited January 6, 2006 by cricu Link to comment
AAdorjan Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 (edited) Carburator nou aici: http://www.autodaewoo.ro/oferta.php?act=ca...ator&id_model=4 Carburator second aici: http://www.autodaewoo.ro/dezmembrari.php Dupa cum observi cel second ii de 10 ori mai ieftin, eu zic ca se merita mai ales ca masina ta are minim 6 ani. Edited January 6, 2006 by AAdorjan Link to comment
cricu Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 (edited) Carburator nou aici: http://www.autodaewoo.ro/oferta.php?act=ca...ator&id_model=4 Carburator second aici: http://www.autodaewoo.ro/dezmembrari.php Dupa cum observi cel second ii de 10 ori mai ieftin, eu zic ca se merita mai ales ca masina ta are minim 6 ani. Singura problema este ca eu sunt in Bucuresti. Am intrat si eu pe site si nu stiu daca fac livrari in toata tara! Edited January 6, 2006 by cricu Link to comment
AAdorjan Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Daca ai intrat pe site ai uitat sa dai click pe meniul expeditii: http://www.autodaewoo.ro/expeditii.php Si da fac livrari in toata tara! Pretul e in jur de 20 ron pentru un transport. Link to comment
marius_eugen Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Salutare ! Intrebare : unde pot gasi parbriz de TICO , cu parasolar ? Link to comment
AAdorjan Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Vezi aici: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...788&hl=parbriz* Link to comment
cocoman77 Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 salut voios !!! Am si eu un tici SX din '98 care e pare ca are o problema cu socul termic. Stie cineva de unde pot sa cumpar unul(apropo...sunt din sibiu) si un pret aproximativ...pse. Iar pentru luneta ce tip de stergator ar fi indicat, deoarece cel vechi a disparut de la locul lui...Multumesc anticipat Link to comment
degea Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 (edited) unde gasesc cap de planetara...mai ieftin(pret) si bun? >- Edited January 19, 2006 by degea Link to comment
Recommended Posts