dreaQ Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Si cum adica poti cumpara de pe internet planetare? )"> Si unde bag codul sus sau jos... Multumim ca ne-ai luminat 1 Link to comment
Sharpe Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 (edited) -discuri frana ATE 150 RON -placute frana LUCAS 95 RON Edited June 12, 2006 by Sharpe Link to comment
aztec Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Oameni buni.. siu ca s-a discutat de parbrize de tico, dar nu mai gasesc unde.. Se pare ca in cel mai apropiat timp va trebui sa-l schimb si eu.. aveam o ciobitura in el.. de ani buni, nu ma deranja Azi merg pe "MINUNATA" autostrada si aud un TROSC in parbriz.. ma uit.. nimic la prim,a vedere.. in pitesti ma dau jos si ved o ciobitura in lateral, pe partea neagra si o mare Pxxxa de vre-o 20 cm de intindere, de la margine spre interior.. am insemnat varful ei pt a o tine sub observatie sa vad daca se intinde, dar incep sa strang banii.. E intrebarea e, unde s-a mai discutat de inlocuiri si preturi de parbriz? Link to comment
AAdorjan Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Vezi aici nea Aztec: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...788&hl=parbriz* Link to comment
ticoman Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 Stie cineva de unde pot sa iau un set de huse frumoase pt tico? Si cam la ce pret Link to comment
dreaQ Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 Am vazut numai porcarii din "supraelastic". Pentru ce model de tico-conteaza ca sx are un fel de tetiere la locurile din spate. Daca aude cineva de huse civilizate sa dea de stire. @senna: parca aveau la prietenii tai de la exmobi.. Link to comment
Pedala Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 (edited) Pompa apa (inclusiv garnitura) ~1 mil lei la magazinu arabului din Tei. Edited June 15, 2006 by Pedala Link to comment
AAdorjan Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Curea distributie(bosch)+curea alternator(dintata)+semering distributie(cel de sus)+filtru ulei = 60ron Nu le stiu pe bucati cat au costat ca am negociat en-gros. Link to comment
dreaQ Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Pret foarte bun. Numai cureaua bosch am vazut-o pe forum 50 ron. Eu trebuie neaparat sa imi iau toba... Link to comment
cookie Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Curea distributie(bosch)+curea alternator(dintata)+semering distributie(cel de sus)+filtru ulei = 60ron La ce magazin? Link to comment
AAdorjan Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 In Cluj, dar nu cred ca te ajuta prea mult. Link to comment
cookie Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 (edited) La ACSA Lucretiu Patrascanu: -antena 34 RON - sonda litometrica cu 3 fire 34.5 RON - agrafe plastice portbagaj 0.6 RON Edited June 21, 2006 by cookie Link to comment
nic_otava Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 (edited) Un mic magazin pe strada Nitu Vasile, in Berceni, in apropiere de Piata Sudului. - stifturile de prindere a spoilerului: 1 ron (alea pe care nu le gasesc de 1 luna); - nituri (cred ca asa se numesc) pentru balama de la usi: 3,5 ron; - ulei 10W30 Daewoo: 63 ron - 3 litri; - amortizoare spate Mando (cred), pe gaz, coreene - 99 ron; - antena 28 ron; Eu i-am dat tema sa gaseasca articolele 1,2 si 4 joia trecuta si astazi m-a sunat ca mi le aduce maine. In general magazinul este focusat pe Daewoo si Oltcit, tipa de acolo stie despre ce e vorba si daca nu, are carte cu toate codurile si cu pozele si ii arati. Aduce cam orice, dar trebuie lasat numar de telefon si nume, pentru contact. Personal mi s-a parut foarte descurcareata. Edited June 21, 2006 by nic_otava Link to comment
cocoman77 Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 salut voios ! m-a lasat si pe mine bateria la ticolino si nu stiu exact ce sa cumpar. chestia e ca sunt din sibiu si toate discutiile care le-am vazut erau cu indicii de prin alte orase... ...stie cineva vreun magazin de piese de tici prin sibiu...care sa si merite !!! merci ! Link to comment
Senna Posted August 15, 2006 Share Posted August 15, 2006 Suruburi (bolturi) prindere amortizor spate-osie, 1,5 RON, Radacini Grivita, comanda la tel 314.20.39. Link to comment
Alezz Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Pompa de apa Tico/Matiz 78 RON...magazin sebastian . Link to comment
mehrzad_mag Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 (edited) Caut si eu o capota motor de tico, second hand, ma poate ajuta cineva????????? Daca stiti unde pot gasi, da ti mi si mie o adresa un nr de tel ceva... Multumesc anticipat >- Caut si eu o capota motor de tico, second hand, ma poate ajuta cineva????????? Daca stiti unde pot gasi, da ti mi si mie o adresa un nr de tel ceva... Edited August 27, 2006 by mehrzad_mag Link to comment
Gamerul Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 (edited) E cam departe, dar poate te ajuta : Autodaewoo.ro Edited August 27, 2006 by Gamerul Link to comment
dreaQ Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 [Caut si eu o capota motor de tico, second hand, ma poate ajuta cineva?????????Daca stiti unde pot gasi, da ti mi si mie o adresa un nr de tel ceva... Ia vezi aici. Mai cauta pe forum mai sunt subiecte legate de second hand-uri. Si pe la strandul titan era unu cu parti din SH. Link to comment
bobu Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Am farul dreapta spart, gasesc undeva numai geamul de la far sau sunt nevoit sa cumpar farul cu totul? Link to comment
gomez99 Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 capacul de plastic al claxonului. mi s-au rupt 2 din clemele de prindere. nu il pot bricola de nici un fel. are idee cineva de unde si cit? Link to comment
dreaQ Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 (edited) Ia uite capac de volan. Sper ca referi la "claxonul" de pe volan.. Edited September 1, 2006 by dreaQ Link to comment
gomez99 Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Merci, dinsul este. Hm, capac volan... Oare ce deosebire o fi intre ele? Link to comment
dreaQ Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Am o mica problema cu butonul de reglaj faruri. Ideea e ca acum se da peste cap iar farurile nu se mai pun in acelasi plan. Cand dau de buton in sus cel din stanga se ridica , cel din dreapta se coboare. ) Dau in jos-invers! Cam ca flapsurile de la avion (metoadecorecteza-ma). Nu gasesc butonul-rotita ala pe nicaieri. L-am vazut doar la autodaewoo vreo 630.000. Ce naiba sa-i fac? Link to comment
Pedala Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Sfat semi-idiot: Desfa-l si vezi daca e ceva anormal in el. Contine un montaj simplu. Il poate repara unul dintre electronisti sefi de pe forum... poate . Link to comment
Recommended Posts