fishy86 Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 SALUT care sunteti din cluj sau din apropiere si ma puteti ajuta si pe mine cu un far pe dreapta ca la magazin ii cam scump Multumesc Mergi la dezmembrari. Sau la rematul de pe strada Nadasel. intrii in spate in depozit si intreb ce anume iti trebe.... Link to comment
Viorel84 Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Cine ma poate ajuta si pe mine ... vreau sa cumpar o antean de tico unde as putea gasi?Stima Link to comment
Den Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 (edited) Uite o idee: http://lmgtfy.com/?q=piese+auto+daewoo In magazin... http://www.autodaewo...tena&id_model=4 Edited December 1, 2011 by Den Link to comment
autom Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Toba mijloc + finala =270 Roni Stelco e marca lor. Sudurile la ele nasoale. Sursa: Targ Vitan Link to comment
jupinul Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Mergi la dezmembrari. Sau la rematul de pe strada Nadasel. intrii in spate in depozit si intreb ce anume iti trebe... nu o sa gasesti mai nimic pentru matiz am fost si io la mai multe dezmembrari si nu au matizuri singura optiune ar fi sa ai ceva prieteni sau cunostinte la firmele care au matizuri in flota si de acolo pote poti rezolva ceva Link to comment
VAXXi Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Acest topic este doar pentru preturi de piese. Pentru cumparari/vanzari, folositi sectiunea Bursa. Pentru intrebari despre piese (compatibilitate, calitate) folositi topicurile corespunzatoare. Link to comment
lucian40 Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 aveti cumva idee unde gasesc si eu modulul electronic din delcoul de tico mai rezonabil? multumesc anticipat Link to comment
Den Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 Sub 140 de ron nu prea gasesti.Si evident nu original.Partea buna e ca datorita complexitatii electronicii din el,nu oricine poate sa-l fabrice,sunt destul de calitative.Sa nu uiti ca este un modul care are nevoie de o racire foarte buna.Intre el si corpul delcoului se curata bine si se pune pasta pentru procesoare. Pasta care se gaseste la demontare nu mai este buna pt. refolosire! Unii zic ca e mizerie ,da cu carpa,apoi prinde modulul pe metal direct.Dupa un timp incep sa cumpere bobine de inductie,pentru ca tot pica modulul electronic,Si povestea continua,totul doar din lipsa acelei paste. Link to comment
bozgoru86 Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 salut! ma intereseaza si pe mine o bara fata de tico si semnalizatorul care intra in partea stanga a barii! ma poate ajuta cineva? multumesc Link to comment
Den Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 (edited) Incerca aici: http://www.gmclub.ro...forum/31-bursa/ Pret pt noi din magazin.Bara fata intre 140 si 250ron,depinde de cat de bine vine la prinderi,semnalizatorul de la 12ron in sus cu bec cu tot. Edited February 25, 2012 by Den Link to comment
bozgoru86 Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 Incerca aici: http://www.gmclub.ro...forum/31-bursa/ Pret pt noi din magazin.Bara fata intre 140 si 250ron,depinde de cat de bine vine la prinderi,semnalizatorul de la 12ron in sus cu bec cu tot. m ar fi interesat sh...cel putin bara Link to comment
danutz bratosin Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Cam cat costa un alternator de tico? m-ar interesa unu sh in principiu... Link to comment
Pedala Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Gura umplere rezervor -110RON Maner usa exterior -10RON Aspera Tekno Plus (Pasajul Muncii) Link to comment
yceboi Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 sal,cam cat costa o sonda lambda pt tico? Link to comment
Wallah Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 Salut tuturor,domnisoare,doamne,domni,etc.Nu sunt nou pe forum doar ca m-am logat ceva mai tarziu(cam dupa trei zile);am si eu un Tico,cumparat acum vreo trei ani,eu fiind al treilea proprietar;unul dintre primii doi l-a busit frontal dar mesterii din Constanta au lucrat asa de bine ca habar nu am avut de asta pina nu am ajuns eu cu el la doctor,la circa un an dupa ce l-am cumparat...Am rulat un an prin Constanta cu el,rar si doar pe asfalt;de doi ani circul pe drumurile din nordul judetului Botosani(cca 35000 de km)si saraca masinuta mea cam da semne ca ar dori reparata...din temelii.Daca la bucsi ,rulmenti si alte maruntisuri ma descurc pe comanda(platesc curierul pina in Botosani ,unde are cap de linie,si drumul meu dus-intors de acolo) cu altele e mai complicat;pentru mine ar fi mai simplu sa cumpar un alt Tico,la un pret rezonabil si cu acte in regula si dupa aia sa ma decid pe care dintre ele sa-l tin pentru piese.Ma puteti ajuta?Am un Tico fabr.1996 de culoare alba.Mi-as dori unul la fel dar care in plus sa aiba si scrumuiera... ...sau ma rog,scrumiera... Link to comment
costi32 Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 kit reparatie carburator(numai garnituri)- P-ta Muncii 22 ron , mag Dacia. Pantelimon- 10 ron. Link to comment
kyd_ursu Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 (edited) Salut...am nevoie de ajutor. Imi trebuie oglinda de pe partea stanga (tico) si nu gasesc pe net ...toti la care am dat telefon nu mai au. Va multumesc Edited July 8, 2012 by kyd_ursu Link to comment
iulian.minea Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 Buna, Am nevoie de un carburator de Tico. Are cineva idee de unde as putea cumpara unul? Se mai fabrica asa ceva? Iulian Link to comment
costi32 Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 Ti-am trimis un mesaj, nu stiu sigur daca se mai fabrica,dar din ce am citit pe aici un carburator nou ar fi cam 2700 ron. Ce Tico ai euro2 sau noneuro?Carburatoarele difera putin. Link to comment
Concasseur Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 Va salut, Am patit aseara o boacana la Ticozaurul din dotare (a se vedea poza). In mers, pica exact peste anvelopa, cu efectele aferente. Ma puteti ajuta cu un sfat referitor la achizitie (denumirea si/sau codul piesei respective, eventual daca stiti pe cineva care are elementul pe stoc)? Ca si solutie temporara, ma gandesc sa o prind la loc folosind ceva fasete + una-doua gauri pentru ele (partea unde venea surubul s-a rupt complet) - daca aveti o alta recomandare, e mai mult decat binevenita. Multumesc Link to comment
CatalinC Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 eu o agatasem ,la fel statea da era agata acolo intrun surb .acuma le-am dat pe ambele jos, e cam naspa ca e plin de namol praf pe motorasu de reglaj si vasu de apa. Link to comment
Concasseur Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 Intre timp am improvizat o solutie temporara si am fixat-o cu o faseta de plastic in surubul de pe aripa. Mai are un surub in partea din fata, jos - plecase piulita de 8 la plimbare definitiv, probabil de asta a si iesit. Sper sa mai stea o vreme pana gasesc sa inlocuiesc componenta. Link to comment
fishy86 Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 Si mie asa un aparator de noroi mi-ar trebuii , da pe spate. Am tot intrebat pe la magazine dar nu au asa ceva si cica nici nu se poate gasii Link to comment
Chaquito Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Buna, Sunt in unei caroserii in stare buna de Tico. Ma puteti ajuta? Mersi. Link to comment
VAXXi Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Acest topic exista pentru ca membrii sa posteze preturi recente la piese, ca sa stie si altii "mercurialul". Daca vrei piese, vezi sectiunea "Bursa". Link to comment
Recommended Posts