gabytico Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Salut, sunt nou pe acest forum ca mi-am luat si eu un tico si am nevoie de niste piese pentru el, daca puteti sa ma ajutati si pe mine sa-mi spuneti pe unde le pot gasi, va multumesc. As avea nevoie de: -antena -bujii -cablu pt frana de mana -un set de cauciuri -un filtru de aer sport -stopuri -faruri Daca stitii vreun magazin prin bucuresti ceva...Va multumesc Link to comment
crystygye Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Ma scuza-ti ca intreb. Are idee cineva cat costa un alternator de tico de 100-120A? Sa fie de 100A macar. Multumesc Link to comment
CARABUSU Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Salut, sunt nou pe acest forum ca mi-am luat si eu un tico si am nevoie de niste piese pentru el, daca puteti sa ma ajutati si pe mine sa-mi spuneti pe unde le pot gasi, va multumesc.As avea nevoie de: -antena -bujii -cablu pt frana de mana -un set de cauciuri -un filtru de aer sport -stopuri -faruri Pt.antena,cablu la frana de mana poti incerca la www.autodaewoo.ro iar fraurisi stopuri(daca nu vrei originale)ori la rxm/autodaewoo daca vrei originale ori nush. Cauciucuri lap ret bun gasesti aici Spor la cumparaturi Link to comment
crystygye Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 (edited) Ulei Daewoo 5W-30 <-> pret 85.85 ron (il folosesc pentru Tico) 3 Bujii Champion + 1 Filtru ulei Geniune <-> Toate la pret de 34.15 ron Spray vopsea Magic 400ml Culoare Rosu 270 <-> Pret 15 ron Spray grund Presto 500ml <-> Pret 20 ron Rola "scotch" de hartie care ajuta la vopsit Smirdex 80C <-> Pret 4 ron bucata Spray vopsea+grund si rolele hartie sunt luate din targ vitan. Ulei,bujii si filtru de la un magazin de langa casa mea in vitan. Edited November 6, 2008 by crystygye Link to comment
sorin_pss Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 am fost azi sa reglez carburatorul si mi s-a spus ca socul termic trebuie schimbat. Unde gasesc si la ce pret? Link to comment
sorin_pss Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 (edited) pe forumul asta, nimeni nu da sfaturi, sunt doar carcotasi??? A? Daca deschideam un topic, repede sareau sa ti-l inchida, cica nu dai search. Bravo...tineti-o tot asa Edited November 10, 2008 by sorin_pss Link to comment
CARABUSU Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 (edited) Stai bre...!Ce sari asa? Uite aici: am aflat de la http://www.parts-mall.ro/ ca piesa se numeste termocupla soc automat si la ei costa 152RON plus, normal, taxa de transport ( 16 ron +0.7ron/km care se aplica pentru cei care nu au in orasul in care locuiesc filiala a firmei de curierat rapid cu care lucreaza baietii aia - situatie in care sunt si eu) Si eu tre sa il schimb si am sa le trimit un mail sa vad cat mai e ca la mine in oras mi-au cerut 190 ron pe termoelement. LE.La Autodaewoo il au pe stoc si e 202 ron Edited November 10, 2008 by CARABUSU Link to comment
sorin_pss Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 multumesc mult. Credeam ca sunt singur pe aici Link to comment
CARABUSU Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Sa cresti mare Cum sa fi singur? Link to comment
sorin_pss Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 am o poza cu carburatorul, luata de pe forum. Care este acea piesa (termoelement)? Daca poti sa o indici pe poza(nu ma pricep la program si nu am putut sterge acele incercuiri) Link to comment
sorin_pss Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 multumesc mult.Gata, am vazut care e Link to comment
crystygye Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Filtru aer geniune: 22 ron Filtru benzina geniune: 8 ron Magazin pe strada breaza, unul micut de cartier. Link to comment
autom Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Desi e micut, e foarte aprovizionat. Are preturi mici fata de alte magazine, vanzatorul(vanzatoarea) e foarte bine informata si intentionata. Este magazinul lui Daewoo Craiova. Asa scrie pe stampila lor. Nu mi-a venit sa cred dar banuiesc ca e ceva gen ,,locatie de gestiune,, Link to comment
catalinraven Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 va recomand 2 magazine pt piese: 1. pe calea grivitei cand vii dinspre gara ..treci de metrou basarab si prima la dreapta ...e un magazin mic mic dar preturi ok si piese bune 2. pe linia lu' 41 intersectie cu 1 mai akolo au piese ok. cel mai bine cautati la 2,3 magazine si faceti media pt k la unele sunt mai scmpe anumite piese...la altele mai mici de ex: pe grivita kit ambreiaj tico 230 ron..ceea ce e ok, cablu ambreiaj 30 ron...etc... Sper sa va ajute informatia Link to comment
george.bita Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Aveti cumva un nr de contact pt magazinulde pe linia lu' 41? sau macar denumirea poate gasesc un nr de tel. tnx va recomand 2 magazine pt piese:1. pe calea grivitei cand vii dinspre gara ..treci de metrou basarab si prima la dreapta ...e un magazin mic mic dar preturi ok si piese bune 2. pe linia lu' 41 intersectie cu 1 mai akolo au piese ok. cel mai bine cautati la 2,3 magazine si faceti media pt k la unele sunt mai scmpe anumite piese...la altele mai mici de ex: pe grivita kit ambreiaj tico 230 ron..ceea ce e ok, cablu ambreiaj 30 ron...etc... Sper sa va ajute informatia Link to comment
dany_pkt Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 In urma cautarii cel mai ieftin magazin mi se pare RMX au o pagina de internet iar adresa lor este WWW.RMX.RO si Bd. Biruintei Nr. 84, bucuresti (Iesirea spre Constanta, pe partea stanga, 100 m inainte de Sel Gros) Telefon: 0788 590 455 Amortizor spate - 70 ron fata de king auto 120 ron Bratul fata- 39 ron - king auto 70 ron Link to comment
extazy Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Termoelementul de soc de la tico 250 de ron. Link to comment
extazy Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Cat costa o garnitura de baie de ulei la tico ? Link to comment
nicumarian Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Cat costa o garnitura de baie de ulei la tico ? Din fabrica nu vine echipat cu asa ceva.Se pune silicon de etansare.Teoretic nu exista,practic am intalnit. Link to comment
extazy Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Aaaaaaa daaaaaa? Nu e rau numai ca cica se umbla greu pe acolo, cel putin asa zic expertii! Link to comment
Kinetix Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Nu pot sa cred ca fabrica nu pune garnituri dedicate la baia de ulei, de vreme ce exista seturi de garnituri pentru reparatie motor care includ si garnitura baie de ulei. Ar trebui sa iti dea in schimb o seringa de silicon pentru etansare... E o cutuma a mecanicilor. Cand mi-au umblat la motor, mecanicul a luat garnitura noua din set si a inceput sa traga de ea, ca sa-mi demonstreze ca se rupe foarte usor si nu e buna. Ce sa vezi? N-a reusit sa o rupa, asa ca a plecat ochii si a pus-o binisor inapoi in cutiuta ei... Toate cele bune. Link to comment
CatalinC Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 (edited) Imi poate arata si mie ca la prosti pe o harta unde e exact magazinu asta de la apaca ca pe net nu gasesc adresa.si trec des prin intersectia aia da nu am vazut nicodata un magazin Dw .Io stiu de apaca ca fiind intersectia unde e statia metrou politehnica. .Multumesc PS care e faza cu www.rmx.ro ca mie imi apare o porcarie cand intru pe ea ,o adresa de mail scrisa in paint cu pulbere deci ce site si magazin e ala ca mie chiar mi se pare o aberatie Edited March 29, 2009 by CatalinC Link to comment
autom Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 mecanicul a luat garnitura noua din set si a inceput sa traga de ea, ca sa-mi demonstreze ca se rupe foarte usor si nu e buna. Ce sa vezi? N-a reusit sa o rupa, asa ca a plecat ochii si a pus-o binisor inapoi in cutiuta ei... Pluta este armata cu fibra de sticla. Imi poate arata si mie ca la prosti pe o harta unde e exact magazinu asta de la apaca La intrarea de langa facultatea de electrotehnica/automatica, sirul de magazinase. Link to comment
Kinetix Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 (edited) autom, garnitura de care am vorbit eu e din cauciuc negru, posibil armat cu poliester, ceva. Edited March 29, 2009 by Kinetix Link to comment
Recommended Posts