amadeusmbi Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Salut, am si eu un Tico mic si daca tot e vorba de preturi sa va spun cit am dat de schimbat placutele frina si rulmenti fata dr: placute frina - 30 RON (Autodaewoo Pacurari) avea si originale la 72 sau 76 (nu mai retin); rulment fata dr - 23 Ron /buc, 2 buc la manopera un service (nu-i dau numele ca nu merita) mi-a cerut 79 (piesele au costat 76 ; pina la urma m-am inteles cu niste baieti in alt service si cu 50RON le-am pus. Daca stie cineva unde pot gasi stopuri negre sau fumurii si faruri? Si unde pun si eu o piele din aia pe botul masinii ca fac mult exterior (exterior oras) si e ciupita toata capota in bot. Bafta! Link to comment
alexxutzu Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Kit ambreaj (rulment, placa, disc) - 2.360.000 Spoiler fata tico - 1.500.000 Bendix - 500.000 Filtru aer - 150.000 Valva pcv - 120.000 Toba tico finala - 850.000 sau 1.300.000 (calitatea) Far tico - 700.000 manual sau 1.200.000 electric Burduf schimbator cutie viteze - 300.000 - 500.000 Preturile pieselor sunt luate de la magazinul de vis a vis de liceul Hasdeu de la parterul blocului nu cel de sub Gepa. Link to comment
gimmel_sex Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Salutare .Sunt destul de bune preturile pieselor la magazinul indicat.Eu stau prin preajma si mam interesat de una de alta.Si mai e unu pe colentina(dna Ghica).Vam lasat.Bafta. Revin cu o rugaminte...Cine stie si cunoaste sa-mi spuna si mie unde as putea gasi praguri pt caruta mea?Ma refer la acelea cum e plin targu pt logan...plastic .ms mult Link to comment
andrei_xxl Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 pentru craioveni : oameni buni,de un'sa iau si io becuri albe pt bord? le-as vrea pe alea din spatele kilometrajului si eventual si pe alea de dupa reglajele la aeroterma, becul de interior,etc... alea vechi de la kilometraj erau verzi,parca,si aveau un fel de "prezervativ"pe ele pe care l-am dat jos si e mai deschisa lumina aia,dar parca tot nu-mi place...as vrea rosie,alba,albastra,anything but stock ) Link to comment
vialy Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 pentru craioveni : oameni buni,de un'sa iau si io becuri albe pt bord? le-as vrea pe alea din spatele kilometrajului si eventual si pe alea de dupa reglajele la aeroterma, becul de interior,etc...alea vechi de la kilometraj erau verzi,parca,si aveau un fel de "prezervativ"pe ele pe care l-am dat jos si e mai deschisa lumina aia,dar parca tot nu-mi place...as vrea rosie,alba,albastra,anything but stock ) cred ca in targ gasesti sigur ! la 10 Ron perechea ! - ceri becuri albe de pozitii cu lupa ! intrebare : telescoape pe ulei fatza spate pt tico ? pretul ? arcuri de tico sau de matiz sport ! ? pretz ? Link to comment
Pedala Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Placute frana fata Tico Lucas 104RON. Link to comment
el cid Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 In Cluj , bucsele bara stabilizatoare(2 buc.) si cele de brat directie(2+2 buc.) = 5 RON/ buc. Magazin vis-a-vis de service pe Dorobantilor. Link to comment
rusu andrei Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Salut Peste o saptamana am programare la mecanic pentru segmentare motor si refacere directie . Va tb sa cumpar : segmenti,garnituri,semeringuri,bucsi,rulmenti, 2 bascule fata, ulei si filtre. Doresc sa cumpar piesele dintr-un singur magazin...nu am timp sa umblu prin Bucuresti. Ma gandeam la magazinul de la Eroii Revolutiei, am vazut ca este destul de mare , stiti ceva de el? Astept orice sugestie. Multumesc frumos. Link to comment
pisu_meu_2006 Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 salut, este unul dintre putinele magazine unde gasesti toate piesele de care ai nevoie ... tot ce am schimbat la masina de acolo le-am cumparat ... si sa facem o comparatie sa vedem daca este acelasi magazin uite adresa: Calea Serban Voda nr.270 Sector 4 (King Campione SRL).....poate te ajuta si cateva numere de telefon 021/336.84.33 sau 0745.022.290 ... Succes Link to comment
TICOLOSUL_din_Rhodos Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Salut! Ma intereseaza cam ce piese se potrivesc de la Matiz la Tico. Are cineva un Matiz neinscris, are sa-mi dea o datorie destul de maricica si ma tot bate la cap sa i-l iau pt piese la un pret destul de bun... Link to comment
dreaQ Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Nu sunt foarte multe. Mai ales ca din caroserie nu prea poti folosi nimic. Maruntisuri... Dar il poti valorifica pe bucati sigur sunt doritori de piese pentru matiz chiar aici pe forum. Link to comment
neghi Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Pai intre Tico si Matiz difera cutia de viteze (cred), motorul e acelasi, suspensia e la fel numai ca arcurile de matiz cica sunt mai tari,capetele de planetare sunt identice. Oricum, matizu e un fel de tico cu alta carcasa.Clienti pt piese ar fi destui numa sa ai rabdarea necesara sa iti recuperezi banii vanzand bucatele de matiz.Si daca prietenul iti da masina ca piese de schimb nu o fi prea rupta ? Poate nu mai ai ce sa valorifici din ea. Link to comment
ODETTTE Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Am si eu o rugaminte la voi. Am un TICO din anul 1996 si dupa ce am cautat ieri intr-o gramada de magazine lichid de frana dot3 si nu am gasit am cumparat lichid de frana dot4 ferodo. Astazi intentionez sa merg in service sa il schimb si sa fac si aerisirea completa a instalatiei. Este bine sa il pun pe acesta? La ce trebuie sa fiu atenta cand fac mecanicii aerisirea? Cum e mai bine? Un litru de lichid imi ajunge? Sper ca nu am pus prea multe intrebari deodata! Va multumesc! Link to comment
giulio_26 Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Acesta este un catalog de piese de la poliserv. Preturile au ramas aproximativ la fel. Succes la calcule! PRET_dw_aprilie_2006.xls Link to comment
Pedala Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Pentru cine vrea sa inlocuiasca @$$%%^^ de borne de la Tico am cumparat de la Alpadrino cu 14RON setul Link to comment
BH 04 GPY Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Salut Caut si io o bara spate de tico ..stie careva vreun magazin prin oradea sau care sa expedieze in tara? pe autoware si pe rxm n-am gasit ...merci Link to comment
zeneseu Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 (edited) @BH 04 GPY Eu stiu 2 magazine cu piese Daewoo. Unul e pe Iuliu Maniu, pe partea dreapta a sensului de mers, cam la 200-300 m da Bd. Decebal, iar al 2-lea e pe Simion Barnutiu pe partea stanga cum intri de pe Decebal. Incearca acolo sa vezi. Sau vezi pe linkul urmator http://www.autodaewoo.ro/oferta.php?act=ca...&id_model=4 Bafta. Edited January 3, 2008 by ZeNeSeu Link to comment
alez Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Salut Caut si io o bara spate de tico ..stie careva vreun magazin prin oradea sau care sa expedieze in tara? pe autoware si pe rxm n-am gasit ...merci Am eu o bara spate noua, sigilata in tipla. Link to comment
ana.dragan Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Buna! Am si eu o intrebare: m-a lasat bateria de la Tico. Unde pot gasi sa cumpar si cam la ce preturi? Va multumesc. Spor la trafic! Link to comment
dreaQ Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 In vara trecuta am cumparat o baterie de tico ROMBAT. Eram in trecere pe calea ferentari si am vazut un magazin rombat. Parca era vreo 160 de RON.Masina nu o mai am dar bateria merge fara probleme am vorbit cu respectivul. Link to comment
ana.dragan Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Multumesc frumos pentru sfat ! Sper sa gasesc si eu un magazin cu preturi mai ok, ca gasim un magazin: era si no name firma si mai costa si 260 ron. Link to comment
Gask21 Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Salut. M-ar interesa si pe mine de unde pot cumpara mecanismul plus stergatorul spate si eleronul spate pentru un tico deoarece varianta mea nu detine aceste accesorii. M-ar mai interesa ca am vazut la mai multe masini daewoo tico pe strada stopurile cu geam clar. De unde pot procura si eu aceste piese si cam la ce pret. Va multumesc anticipat Link to comment
vlad tico Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Dragilor, am avut accident stanga tico : sunt afectate -indoite la 30 de grade : -usa fata si usa spate tico -luneta usa fatza -pragul de jos si de sus al masinii -trunchiul (mijlocul mashinii) unde s-a produs bushitura Ce imi recomandatzi sa fac ca sa o pun pe picoare cat mai IEFTIIIN? Se poate remodela (dezndoi) unde se pot gasi piese din dezmabrari bune (merita asa ceva?) are cineva in plus una dintre piese le acestea? Multumesc din inima pentru sfat, sugestie sau ajutor. Link to comment
ana.dragan Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Buna! Stiti cumva de unde pot cumpara un geam custode stanga pentru un TICO? Si cam la ce preturi? Multumesc. Link to comment
vlad tico Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Buna!Stiti cumva de unde pot cumpara un geam custode stanga pentru un TICO? Si cam la ce preturi? Multumesc. Am montat geam luneta usa spate la Olimpia Auto Glass SRL , str. Fundeni 215 (capat Colentina)-85 RON luneta si 35 RON montatul total 110 RON!!!! Geamul este facut in Turcia (CA TOATE MODELE PE CARE EI LE VAND). Nu cred ca gasesti inalt aparte mai ieftin. Sunt amabili! Montatul a durat circa jumatate de dac aai in fatza cativa clienti poti calcula in ore timpul petrecut acolo. Dragilor, cine credeti ca s-ar baga sa repare asa ceva, care ar fi varianta optima (pretz/calitate)? Multumesc, Vlad, Bucuresti Link to comment
Recommended Posts