zack Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 cat costa o trapa pentru un kalos ? este electrica ? as astepta pt un kalos cu trapa mai mult timp ? Link to comment
Satori Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Suna la dealer si intreaba. Cand am luat eu masina nu exista optiune pentru asa ceva desi Aveo poate avea trapa. Link to comment
zack Posted February 21, 2005 Author Share Posted February 21, 2005 are cineva kalos cu trapa ? Link to comment
Abram Burel Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Ma cam indoiesc ca gasesti o asemenea optiune la noi. O fi avand Aveo in State, dar pentru Kalos nici in Europa (adica pe Internet) n-am vazut. Mai degraba mergi la o firma de tuning. S-ar putea sa nu-i incante prea tare ca e acoperisul cam bombat, dar tu platesti. Oricum, mai bine iti iei cu A/C. Nu prea are Kalosu moaca de masina in care sa stai cu pletele in vant. Sau poate vrei sa stai pe locul din dreapta si sa faci cu mana ridicandu-te in picioare... Link to comment
zack Posted February 21, 2005 Author Share Posted February 21, 2005 pai intra la www.chevroletdibas.ro si o sa vezi la kalos akolo trapa la optionale Link to comment
Abram Burel Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 O fi daca zici tu, ca eu nu dau de ea. Nici la dibas, nici la gtt. Singurul loc in care am vazut ceva era la Aveo. In Europa nici la englezi nu e si astia sunt singurii pentru care s-a umblat la "atentii" ceva-ceva. Link to comment
zack Posted February 21, 2005 Author Share Posted February 21, 2005 ooops !! :"> defapt faza cu trapa electrica este la : http://www.chevrolet.ro/models/kalos_4d/comfo_easy_pr.htm Link to comment
Abram Burel Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 OK, deci exista in oferta... teoretica. Practic, depinde cum vin ele echipate, mai multe cu sau mai multe fara, ca ma indoiesc profund ca sta cineva sa-ti puna o optionala la comanda la noi. De fapt ei doar vand ce primesc (sau ce apuca, de fapt). Oricum, e un alt criteriu de alegere, deci sansele de a gasi ce vrei scad, deci asta ar putea insemna mai mult timp de asteptare. In rest, cum te ajuta norocul. Link to comment
Satori Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 De acord. Practic Kalos cu trapa inseamna asteptarea sosirii unei masini cu dotarea/culoarea/trapa in Slovenia (am inteles ca nu se fac comenzi in Coreea direct). Link to comment
zack Posted February 22, 2005 Author Share Posted February 22, 2005 aham...thanks pt lamurire Link to comment
Recommended Posts