Guest donraulo Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 stie cineva daca pentru masinile daewoo, achizitionate "din afara".... daca trebuie platita vama si toate "prostiile" care se platesc in cazul unei masini care nu este de fabricatie autohtona? Link to comment
VIPER Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Culmea, da. Da de ce "prostii"? Link to comment
DANNY WOO Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Pe langa faptul ca trebuie sa-ti platesti toate taxele,nu uita dak vrei s-o inmatriculezi aici sa nu fie mai veche de 8 ani.Dak nu te superi de unde vrei sa-ti duci mashina(ce tara). Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Pai eu stiam ca nu mai e valabila chestia cu " mai veche de 8 ani" ci trebuie sa fie doar Euro 3. Link to comment
hellcat Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 treaba-i complexa. depinde si din ce tara o aduci. ca sa eviti platitul vamei (ex. o aduci din germania), trebuie sa tratezi cu fostul proprietar sa-ti faca doar o imputernicire, si masina va figura in romania in tranzit pe o perioada anume de timp, binenteles pe numele neamtului. si dupa aia cauta-l pe neamt... binenteles tu daca o aduci pt piese o bucatelesti si gata. acuma nu stiu cum face neamtul sa faca masina radiata de pe numele lui la el acasa. din austria am inteles ca e mai simplu. oricum varianta clasica ramane cu ti-e norocul in vama. Link to comment
DANNY WOO Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Zmeule ce masina vrei sa-ti aduci si de unde daca nu sunt indiscret? Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Huh? Pai ce, am zis eu ca vreau? Link to comment
DANNY WOO Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Nu dar ma gandeam ca vrei din moment ce ai intrebat! Link to comment
VIPER Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Pastila a aruncat-o Don Raulo, dar dupa aia a disparut... Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Stop! Rewind! Noch ein mal! Link to comment
Guest donraulo Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 nu am fugit. Am mers incetisor. Nu am o oferta anume, ci ma interesa subiectul in principiu (pentru a putea face planuri >vezi>a taia de pe lista diverse optiuni) Multumiri celor care mi-au raspuns. Link to comment
Recommended Posts