Cumnatu Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Cel mai mic stick din lume are mai putin de 5 grame, este placat cu aur de 24 de karate si a fost lansat la sfarsitul anului 2008. PICO-C Gold (placat cu aur de 24 k)este doar un pic mai mare decat o moneda de 5 centi, cantareste 4,7 grame si poate stoca pana la 2.000 de melodii Minuscului stick asigura o viteza de 30 MB/sec in transferul datelor si are o memorie de pana la 8 GB. Este rezistent la socuri, la apa si, in plus, este foarte elegant, asa ca se poate purta pe post de pandantiv, pe un lant de aur. Dimensiuni: 31.3 x 12.4 x 3.4 mm PRODUSUL ESTE NOU CU GARANTIE. PRETURI NENEGOCIABILE : Cel de 8 GB = 150 RON Cel de 16 GB = 240 RON Predare personala in Bucuresti cu plata la predare. In tara trimis prin curier cu plata ramburs, se adauga 20 RON taxe de curier. Se poate comanda si in alte doua variante de nuanta Crom si Nichel Contact : 0749180640 Mess : idcristiansandu@yahoo.com Link to comment
Cumnatu Posted March 28, 2009 Author Share Posted March 28, 2009 Puteti face si oferte de preturi ( public sau pe PM ) , faza cu NENEgociabil stim cu totii ca nu este valabila in cazul meu. Link to comment
rm.popa Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 fftopic: Un produs foarte bun şi practic. Cel puţin în cazul meu: http://www.gmclub.ro/forum/index.php?s=&am...st&p=409216 O ofertă? Ţi-l dau pe al meu (de 4Gb), îmi dai unul de 16Gb şi îmi mai dai tu cât crezi... Spor la vânzare! Link to comment
Recommended Posts