Immortal Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Aho aho copii si...uhm, nu-i perioada aia a anului. Mdeci, cine se prezinta la ceea ce va fi probabil ultima intalnire inaintea excapadei kartistilor? "> Ori, daca nu ultima, macar cea ce va decide prezenta, locatia si ora... Va ajtept cu mic cu mare la barfa si planurile saptamanale. Link to comment
yannlepantrec Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Ca de obicei sunt prezent, ready de barfe. Link to comment
Immortal Posted April 3, 2009 Author Share Posted April 3, 2009 Mbei, da' eu de ce am scris 'excapadei'? Link to comment
dreamlike Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Vin si eu, insotit bineinteles. Link to comment
mike.omega Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Desi am fost intr-un grup oarecum restrans, ne-am gandit noi asa ca duminica viitoare sa mergem la karting la Ovidiu Mai pe dupa amiaza ca sa ne putem face si siesta, adica ora 5 N-am inteles de ce nu mergem sambata dar stiu ca a fost un argument bun Doritori? Pana acum am fi asa: io cu fratimiu, Immo, Filip si Alex. Mizam pe participarea lui Andrew, alti doritori? Link to comment
andrew Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 Andrew e accidentat, dar cu sperante de revenire pana duminica. Link to comment
Recommended Posts