low. Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 unul mic..mic mic de tot ) Link to comment
low. Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 salutari..intre timp masina,iar a mai primit un set de jante...luate la combinatie cu cele vechi. Link to comment
Tommy Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Tare sa iei la combinatie, dar contul draky90 nu ti-a mai placut? Link to comment
Mircea Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 I-a placut, nu i-a placut, tot de pe el va posta de acum incolo, garantat Link to comment
marius_eugen Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Userul "draky90" sau "low" este un mare TEPAR ! Foloseste "draky90" pe okazii , computergames si alte cateva forumuri si "low" pe cele auto de genul 4tuning , cieloclub , gmclub . A dat tepe la multi oameni si se pare ca am reusit sa-mi iau si eu o teapa cu o placa video de 180 ron . Placa are artefacte si dupa vanzare , desi a promis garantie de 24 de ore pt proba , nu se tine de cuvant si nu mai raspunde la telefon . http://forum.computergames.ro/223-componente-pc-procesoare-memorii-placi-de-baza/900166-schimb-gainward-gts250/page-2.html Pentru cei care vor sa-si rezolve problemele cu el , pot sa-mi dea un mesaj pe privat si ne hotaram ce cale vom urma . Rog macar pe acest forum poate reusiti sa-i stergeti / blocati / banati contul . E un om de nimic , care nu merita astfel de drepturi ! Inteleg ca a ami avut un cont si si-a mai facut inca unul , ca sa-si continue tepele linistit . Link to comment
VAXXi Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Nu cred ca il incalzeste cu ceva; n-a mai intrat pe contul asta din 2010. Link to comment
Recommended Posts