Jump to content

Facultati

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Stai asa Sergiule! Cum sa-l inchizi inainte sa ma laud si eu?!

Am terminat (mai mult m-a terminat ea pe mine) ASE-ul, FABBV.

Momentam master: Banci si politici monetare, dar sincer, in conditiile actuale nu prea ma vad in vreo banca...

Mai copii, ia mai usor cu jignirile si atacurile la persoana, ca imi pun palaria cu +10 tintire. Acum am facut curatenie si atat, data viitoare se lasa cu suspendari. Pentru toata lumea, ca sa nu fie discutii. Multumesc.

Ontopic: inginerie electrica, UPB. N-am profesat nici o zi in domeniu, si nici n-am de gand momentan. Cunostintele in domeniu le-aveam diinainte de facultate, si tot cu alea am ramas. Deci conform comunistilor, nu sunt un intelectual :mrgreen:

Hai ca sigur ai schimbat la viata ta un bec, o priza, un quelque chose electric, deci ti-a folosit facultatea =))

Neah, asta stiam si dinainte. Sigur mi-a folosit intr-adevar la un lucru: sa inteleg mult mai bine poantele din Jurnalul lui Shotaie, ala e umor care nu poate fi inteles decat cineva care-a terminat automatica/electronica/electrica/telecomunicatii in UPB :)

Oare cati de e forum profeseaza intr-adevar in domeniu sau au facut facultatea pentru 15% in plus la salariu?

Daca ma angajam pe domeniu, eram agent de vanzari muritor de foame zilele astea.

De topicul asta isi mai aduce aminte cineva?

On topic: facut facultate de informatica. Si activez in domeniu.

... mi-a folosit intr-adevar la un lucru: sa inteleg mult mai bine poantele din Jurnalul lui Shotaie, ala e umor care nu poate fi inteles decat cineva care-a terminat automatica/electronica/electrica/telecomunicatii in UPB :)

Ma auto-denunt, am terminat Automatica :) Shotaie ala e un personaj cit se poate de real iar DCE-ul asta e ceva de foooooooarte trista amintire

Oare cati de e forum profeseaza intr-adevar in domeniu ...?

Si eu...aproximativ in domeniu :) Facultate in curs...biologie...lucrez in domeniul ecologiei :) Se mai leaga unele altele... Desi facultatile astea bio/eco mi se par slabute fata de ce se cere in domeniu...

Anul 3 la Informatica in prezent, dar nu sunt deloc incantat de ea! Ma asteptam la altceva...mai frumos :) ) momentan nu lucrez in domeniu si nici prea curand nu ma vad :(

Eu am facut Nave, si am practicat 2 ani in domeniu in Romania.

Apoi am facut un doctorat in simulari numerice in Franta si am practicat doi ani jumate (1 an dezvoltare,un an jumate industrie, cu un intermezzo in alt domeniu intre ele). M-am lasat de 4 luni.

Edited by mr_