fry Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Eu n-am terminat inca nimic, sunt anul 4 la Drept. Astept cu "interes" acum licenta. Link to comment
MAVERICK_SS Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Eu sunt anul II la Automatica si Informatica Aplicata. Inca 2 ani si termin. Link to comment
uskt2005 Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Fac. de SIE (Stiinta si Ingineria Alimentelor) Master EPM (Energetica si Protectia Mediului) - Domeniu in care lucrez momentan pe partea de proiectare Link to comment
Leutzu Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 In 2007 am terminay informatica manageriala si acum, in februarie am terminat si un master "Managementul afacerilor comerciale". Link to comment
Laurycã Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Fac de Matematica, sectia matematici-aplicate, UAIC Iasi, absolvita in 2005; va dati seama ca nu lucrez in domeniu. Link to comment
ileana Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Anul VI la Administratie publica Link to comment
darky Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 (edited) Daca tot se lauda lumea am terminat ASE-ul - marketing , in prezent RAU - Informatica Manageriala anul 2 Edited April 7, 2009 by darky Link to comment
_escu Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Energetica - am prestat aproape 5 ani in domeniu. De vreo 7 ani ma invartesc printre piese, accesorii si alte rahaturi auto. Link to comment
Ami Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Am terminat Dreptul in 1900 toamna. Mi-a folosit doar pentru ca aveam nevoie de studii superioare pentru angajarea pe postul pe care lucram, in calitate de colaborator, din anul III de facultate: redactor realizator de emisiuni la Radio Romania. Link to comment
DarkDogg Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Sa ma dau si eu mic. Facultatea de Management (ASE) in 2002 si master in Administratie Publica in 2006. Lucrez in domeniu de 6 ani ca functionar public. Link to comment
valisor Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Salut, Am terminat Ingineria si Managementul Sistemelor de Productie (inginerie-economica) din cadrul IMST- Politehnica- Bucuresti; dupa care am facut master la ASE- Marketing si Comunicare in Afaceri, iar in prezent lucrez in dep. financiar. Vali Link to comment
alx Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Universitate Tehnica de Constructii Bucuresti Ingineria si Managementul Lucrarilor de Constructii Profesez din primul an de facultate cu pauze in timpul facultatii si continuu din anul 5 si pana acum. Pot sa zic ca sunt unul dintre fericitii care isi profeseaza meseria invatata in facultate si le mai si place. De facut am facut multe la viata mea tinand cont ca lucrez de pe la 14 ani adica de vreo... mmm... 16 ani? Link to comment
mike.omega Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 (edited) Universitatea Ovidius Constanta, Facultatea de Construcii, specializarea Constructii civile, industriale si agricole, anul 3 Edited April 7, 2009 by mike.omega Link to comment
bustanv Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Am absolvit in 2005 Facultatea de Inginerie Tehnologica, cu specializarea Industrial Product Design Engineering, specializare in limba engleza. 5 ani de facultate cu examene si cursuri (90% orale) in limba engleza. A meritat sa imi vad profesorii incurcandu-si limbile intr-o engleza iliesciana cu accente basesciene. Apoi a urmat un master in Welding Engineering, tot in engleza. Am lucrat ca si inginer in productia publicitara, grafician la diverse publicatii, decorator iar acum, cam de un an si jumatate, sunt grafician la o firma de productie publicitara. Link to comment
laurentziu83 Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 (edited) Eu stau si ma gandesc daca sa ma apuc de vreun master la vara, probabil pe ceva de management, organizare, etc. Ce ziceti, merita banii? Edited April 7, 2009 by laurentziu83 Link to comment
lascarica Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Hop si eu. TCM adica Tehnologa Constructiilor de Masini si in paralel cursuri si practica pe CAD-CAM. Culmea e ca dupa 6 ani de arhitectura au urmat 7 pina in prezent de profesare pe domeniu. D.p.d.v. financiar era mai bine pe arhitectura, acum cica fac piese de avioane dar cistig la 1/2 fata de colegi din distributie de bere-acadele si altele... Deci Laurentiu la mine a folosit la ceva dar relativ putin; mai mult m-a ajutat extra munca pe linga un profesor meserias in ale CNC-urilor , omul chiar profesa nu citea din carti Link to comment
body Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Am terminat demuuuult ( in 1996 ) Institutul de Petrol si Gaze Ploiesti - specializarea - Electromecanica Petroliera. Actualmente profesez intr-un domeniu inrudit : Protectie Catodica conducte si rezervoare ( pentru asa ceva nu exista specializare la vre-o facultate ) . Link to comment
Dj_Dark Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 UPB colegiu electronica si TC, fara continuare, master...etc. Link to comment
eugen2005 Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 UPB, Facultatea de Electronica si Telecomunicatii (actuala si Tehnologia Informatiei), promotia 2000. Link to comment
laurentziu83 Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 (edited) De vreo 2 zile cica am devenit inginer. Nu stiu, asa scrie pe site-ul firmei. Edited April 8, 2009 by laurentziu83 Link to comment
rm.popa Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Păi văd că mai toţi sunteţi injineri pe acolo... Da' de ce la Brăila sunt mai mulţi? E service-ul mai mare? Link to comment
Laurycã Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Nop GH. Asachi aia de stat Ma refeream la firma la care lucrezi, dar e clar ca nu e aia. Link to comment
danutza Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Am absolvit in 2003 Fac de chimie si inginerie chimica din Cluj,la sectia ingineri,specialitatea "Tehnologia substantelor anorganice" si am profesat in domeniu de atunci pana anul asta in februarie cand am trecut temporar pe distributie la aceeasi firma ,pana la relansarea productiei. Link to comment
Recommended Posts