mike.omega Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Asaaa, deci ne vedem sambata sa vorbim la ce ora ne vedem duminica la Karting Prognoza meteo spune ca vor fi vreo 15 grade deci e bine Link to comment
yannlepantrec Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Mai da' ce se lasa lumea asteptata. Nici un post de doua zile !!! In orice caz eu sunt prezent la datorie Link to comment
dreamlike Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 ... normal ca si noi suntem prezenti ... si Yann nu fi suparat ca urmeaza o saptamana numai de posturi . Link to comment
free_spirit Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 ...ca urmeaza o saptamana numai de posturi . Salutare ! ...si mai trebuia sa spui, Filip, sa ma intrebe pe mine, daca nu crede. Eu plec la tara acu', in momentu' asta, dar sper sa ma intorc suficient de repede, ca sa va mai pot prinde macar pe finalul intalnirii. Daca nu ajung, rogu-va, lasati detalii despre ce veti face maine, ca sa ma orientez si eu. Respect !! Link to comment
mike.omega Posted April 11, 2009 Author Share Posted April 11, 2009 Dupa controversatele discutii despre gramatica si rata natalitatii am decis ca maine la orele 16:00 ne vedem la Karting intre Ovidiu si Lumina. Participanti: 1. Dreamlike 2. Immortal 3. Alex 4. Andrew 5. Io 6. Fratimiu 7. Didi?! Didiiiii, daca vezi ce scriu eu aici, posteaza si tu ceva, daca nu, maine te sun Link to comment
dreamlike Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 ...Daca nu ajung, rogu-va, lasati detalii despre ce veti face maine, ca sa ma orientez si eu... OK, in principiu eu ma trezesc cam pe la 7.30, merg la baie unde stau cam o jumatate de ora, apoi fac un dus iar pe la 8.30 o sa servesc micul dejun. Intre timp se trezeste si Cristina si plecam la plimbare si la shopping pentru sfintele sarbatori Pascale. In jur de ora 12 vin acasa si intentionez sa vad 1-2 episoade din Prison Break, dupa care mi-ar placea sa ies la o alergare usoara (nu mai mult de 5k) pentru a fi in forma pentru ora 16 cand ma intalnesc cu baietii sa mergem la karting. Probabil in jur de ora 18.00 o sa ma intorc acasa si o sa ies cu sotia si cu niste prieteni in oras la un suc. Seara ne mai uitam la 1-2 episoade din PB si apoi la Mircea Badea urmand ca undeva dupa ora 00.00 sa ne culcam. Cam asta ar fi, in mare ce mi-am propus sa fac maine, desigur nu ti-am dat toate amanuntele pentru ca nu cred ca iti sunt de folos, sper insa ca ti-ai facut o idee si iti va fi destul de usor sa te orientezi. Respect profund! Link to comment
ing3r Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 . Cu siguranta se va orienta mult mai usor decat inainte de postul tau ) Foaarte tare Link to comment
Immortal Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 Ahahaha, dementiala replica Link to comment
mike.omega Posted April 12, 2009 Author Share Posted April 12, 2009 Update: Am vorbit cu musiu Free Spirit, pleca la inaltele sale munci, ca deh! asta e! daca trebuie, trebuie Din pacate sansele de a-l vedea intr-un kart sunt minime spre deloc Link to comment
dreamlike Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 (edited) ... cel putin eu nu cred ca pot fi invinuit pentru asta ... ... in schimb cred ca stiu de ce nu sunt sanse sa il vedem in kart: a plecat sa se dea in Bulgaria fara noi ("> . Edited April 12, 2009 by dreamlike Link to comment
mike.omega Posted April 12, 2009 Author Share Posted April 12, 2009 Da domne, am fost, ne-am dat, a fost fun rau, am iesit ultimu si va aduc poze. O sa mai vina un rand pe la sfarsitul sapt Album foto Link to comment
free_spirit Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 ... in schimb cred ca stiu de ce nu sunt sanse sa il vedem in kart: a plecat sa se dea in Bulgaria fara noi ("> . Salutare !! Ete, nu !! N-am fost la bulgari, desi...in mod sigur as fi preferat sa fiu acolo , decat sa ma cheme prostii astia superstitiosi de marinari, care in cretinitatea lor au crezut ca decat sa plece maine , pe 13, pe mare buna, au preferat sa scoata "briciul" Mircea azi, 12, pe mare bulita.Treaba marinareasca si mai ales, romaneasca. Deh.., superstitii fel si fel. Asa ca ne-au chemat cu o suta de ore inainte, sa ne bata vantu-n c.. pe dana O ( zero, adica) si dupa ce s-a terminat, m-am dus acasa, am facut un gratarel de peste, mi-am permis un pahar cu vin si am stat linistit. Pe deoparte..., v-am invidiat , ca voia si sufletelul meu un pic de actiune, dar...pe cealalta parte, am profitat de timpul meu liber si m-am odinit. Oficial, sunt in concediu si...in vacanta. Until next time... Respect. @ dreamlike- ha, ha ! Link to comment
andrew Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 (edited) Buna seara doamnelor si domnilor, revenim cu detalii legate de cursa de karting desfasurata azi pe circuitul din Ovidiu (sau pe-acolo in orice caz). Cursa a debutat pe o vreme destul de frumoasa, cu ceva nori pe cer si un vant, cat sa ne racoreasca la bordul mini-bolizilor. Din fericire insa cursa nu a fost afectata de ploaie. Si nu au existat evenimente neplacute, exceptand aparitia durerii la nivelul bratelor dupa cursa ) . Iata si timpii de la finalul cursei: P.S. Pentru cei care intrebau azi, timpii de data trecuta se pare ca nu au fost trecuti in intregime pe forum, insa ceva date se pot gasi in post-ul de dupa cursa al lui Filip Edited April 12, 2009 by andrew Link to comment
yannlepantrec Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 Si niste poze de la intalnirea de sambata. ... Unii o iau pe interzis! ... Tiramisu.......... si Carmelita Asa ca sa avem spor la postul Saptamanii Mari. Link to comment
sebian Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Mike, casca aia iti sta mai mult pe post de botnita ...nu ti-a incaput toata pe cap? Link to comment
mike.omega Posted April 13, 2009 Author Share Posted April 13, 2009 Nu bre, cica am capul prea mare... Link to comment
tygerstyl3 Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 bajetii va intalniti in cta cu "masenele" ... vin si eu daca nu deranjaza pe cineva! am si eu un cicarac de cielo "> ... Link to comment
Recommended Posts