Guest Mecmar Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Care sunt cele 3 lucruri pe care le-ati lua cu voi pe o insula pustie? Deci: 3 LUCRURI. Link to comment
andreib Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Asta-i grea a dracului... Daca ne referim numai la obiecte biblioteca (sa imi tina preocupat creierul, sa nu ma plictisesc), un laptop cu tel satelit(se considera numai unul , ca sa comunic cu lumea) si un generator AC(cu rezerve substantiale de combustibil sau un panou solar ). Restul se rezolva la fata locului...O naufragia vreun vapor cu gagici pe insula ) si m-am scos. Link to comment
Satori Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 1 barca cu motor dotata si cu vasle si 2 canistre cu combustibil. Link to comment
tolin Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 bai, tu vrei s-o lasi pe Andreea Marin singura ? Link to comment
VIPER Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Daca plec chitit sa stau acolo, mi-as lua un cutit multifunctional (gen Rambo & Co.), o scula de facut focul care sa fie cat mai rudimentara si fara combustibili consumabili si o scula de desalinizat apa de mare. Link to comment
andreib Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 fac...am uitat...Daca naufragiaza vaporul cu gagici nimfomane eu ce draq fac, dublez populatia globului? Tre sa renunt la ceva si sa iau un lifetime suply de anticonceptionale ) . Link to comment
VAXXi Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 GPS, Thuraya şi încărcător solar pentru Thuraya. Link to comment
Satori Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Daca plec chitit sa stau acolo, mi-as lua un cutit multifunctional (gen Rambo & Co.), o scula de facut focul care sa fie cat mai rudimentara si fara combustibili consumabili si o scula de desalinizat apa de mare. pai si daca insula pustie a lui macmar nu are vegetatie, ce faci? ii dai foc lui andreea marin? eu i-as da. a naiba, parca o vad: Surprize-Surprize, ti-am dat gaurele in barca ca sa fie cu picatzele! Link to comment
andreib Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Si daca te plaseaza pe o insula din Oceanul Arctic ce faci robinsonilor? Va incalziti de Andreea? Mai degraba o luati pe Ana LEsko ca stiti vorba cantecului ) Link to comment
VIPER Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 pai si daca insula pustie a lui macmar nu are vegetatie, ce faci? ii dai foc lui andreea marin? <{POST_SNAPBACK}> Simplu, scula de desalinizat poate fi folosita la prajit pestele, daca o adaptezi cum trebuie... Link to comment
Satori Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Asta era urmatoarea mea intrebare... cum functioneaza scula asta? Nu are nevoie de combustibil? Link to comment
iuzar Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 aaaaa... simplu... eu iau o Roshkata, o Blonda si o Bruneta... restul se rezolva... Link to comment
VIPER Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Nu are nevoie decat de soare... Link to comment
Satori Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 aaaaa... simplu... eu iau o Roshkata, o Blonda si o Bruneta... restul se rezolva... le pui sa gateasca sau le mananci pe ele, pe rand? macmare, tu ce ai lua? Link to comment
iuzar Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Bre, o tin pe cea mai buna iar pe celelalte le maninc, incepind cu cea mai guraliva Link to comment
zalmoxis Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Deci as lua un cutit de vanatoare, o tona de chibrituri si un Mauser cu munitia aferenta!!! Link to comment
Satori Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 mauserul ca sa te asiguri ca insula ramane pustie? Link to comment
Lucman Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Primul lucru ar fi o minge de handbal ca sa iti faci un prieten ) Link to comment
iuzar Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 ...si un EOS300D shefuuuuu' S"> Link to comment
VIPER Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Primul lucru ar fi o minge de handbal ca sa iti faci un prieten ) <{POST_SNAPBACK}> Superb film!!! Exceptional, mai exact!!! "Mr. Wilson!" Link to comment
laurentziu83 Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 subscriu la ideea cu barca si cu canistrele de combustibil. Daca nu se poate, atunci un palmier, sau un stejar (depinde de zona) o franghie si un taburet. Link to comment
iuzar Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 si sapun, Laure, sa alunece mai bine, altfel te irita si se vede urit... >- Link to comment
Leutzu Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Presupunand ca pe insula aceea exista un izvor de apa potabila exclud aparatul de desalinizat apa a lu viper. Astfel ca as lua cu mine un panou solar pt energie electrica, un calculator AMD cu conexiune la internet prin satelit, si un cutit. Am ales AMD-ul ca sa-l pot folosi si pe post de plita electrica Link to comment
laurentziu83 Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 si sapun, Laure, sa alunece mai bine, altfel te irita si se vede urit... >- <{POST_SNAPBACK}> Nu se incadreaza in alea 3 lucuri . ei, ce sa fac, raman urat. da n-as suporta sa stau singur chiar si cu o curva langa mine, te cam saturi de aceeasi **** si nu ai cu cine sa iesi la o bere. de asta am preferat franghia si taburetul. Link to comment
Speranta Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Toata lumea se gandeste la tehnologie. Dar daca eram acum 200 de ani? DEX-ul, pucioasa si un cutit. Link to comment
Recommended Posts