Jump to content

Dilema

Guest Mecmar

Recommended Posts

Asta-i grea a dracului... :-? Daca ne referim numai la obiecte :o biblioteca (sa imi tina preocupat creierul, sa nu ma plictisesc), un laptop cu tel satelit(se considera numai unul :P , ca sa comunic cu lumea) si un generator AC(cu rezerve substantiale de combustibil sau un panou solar :D ). Restul se rezolva la fata locului...O naufragia vreun vapor cu gagici pe insula :) ) si m-am scos.

Daca plec chitit sa stau acolo, mi-as lua un cutit multifunctional (gen Rambo & Co.), o scula de facut focul care sa fie cat mai rudimentara si fara combustibili consumabili si o scula de desalinizat apa de mare.

Daca plec chitit sa stau acolo, mi-as lua un cutit multifunctional (gen Rambo & Co.), o scula de facut focul care sa fie cat mai rudimentara si fara combustibili consumabili si o scula de desalinizat apa de mare.

pai si daca insula pustie a lui macmar nu are vegetatie, ce faci? ii dai foc lui andreea marin? eu i-as da. a naiba, parca o vad: Surprize-Surprize, ti-am dat gaurele in barca ca sa fie cu picatzele!

Presupunand ca pe insula aceea exista un izvor de apa potabila exclud aparatul de desalinizat apa a lu viper. Astfel ca as lua cu mine un panou solar pt energie electrica, un calculator AMD cu conexiune la internet prin satelit, si un cutit. Am ales AMD-ul ca sa-l pot folosi si pe post de plita electrica :D

si sapun, Laure, sa alunece mai bine, altfel te irita si se vede urit...  :) >-

Nu se incadreaza in alea 3 lucuri :mda: . ei, ce sa fac, raman urat. da n-as suporta sa stau singur chiar si cu o curva langa mine, te cam saturi de aceeasi **** si nu ai cu cine sa iesi la o bere. de asta am preferat franghia si taburetul.