Guest Mecmar Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Inventatorii raman in analele manualelor de specialitate si oricine ii multumeste lui Edison si nu numai. Dv. ce v-ar fi placut sau ce v-ar place sa inventati? Link to comment
andreib Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 HAi sa fim mai realisti/pragmatici. Probail vreo inovatie in teoria manageriala sau o masina care nu stoarce proprietarul(student) de bani pt benzina. Link to comment
VIPER Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Mi-ar fi placut sa fiu eu cel care a inventat penicilina, si sa vad cu satisfactie rezultatele... As vrea sa inventez / descopar / realizez fuziunea la rece... Link to comment
tyranus Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Sa fac o telecomanda cu un singur buton pe care sa scrie MUTE. Iar cand o indrept spre orice muiere si apas pe buton... ia ghiciti... sa o comut pe lady in modul silentios. Cred ca as deveni instantaneu miliardar in $$$$$$$$$ Link to comment
VIPER Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Mute cu M de la Marmacie? Link to comment
tyranus Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 dar merge si asa cum zici tu Link to comment
NFS Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Ce naiba sa inventez ca as vrea s-o inund pe baba de la 2, ca are un ciine care latra toata noaptea! Mentionez ca io stau la 1. Link to comment
tyranus Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 In cazul tau, daca baba de la doi sta chiar deasupra ta, trag concluzia ca te incearca dorinte sado-maso. Adica toata apa sa ajunga tot in capul tau? Link to comment
aztec Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 eu as inventa roata si as cere bani( daca s-au inventat... ) de la aia care o folosesc... sa vad cum s-ar descurca lumea fara principiul rotii... si as mai vrea sa inventez un soft bun si simplu care sa-l ruineze pe "bil poarta" care cere atatia bani pe programele astea... Link to comment
Speranta Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 focul ,masina cu apa si un robot cu creier uman Link to comment
expero 16V Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Eu as fi vrut sa inventez omul dar cred ca daca reuseam ma sinucideam cand vedeam ce idioti am facut. >- Link to comment
iuzar Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 mie mi-ar place sa inventez shaworma ca la cita se maninca in bucuresti, boier eram... >- Link to comment
Shenck Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 device de racit cafeaua ca stau prost cu timpu Link to comment
Ana Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 eu n-am pretentia sa inventez nimic, dar nu m-ar deranja daca as putea patenta apa calda: 1% din intretinere la toata lumea drepturi de autor Link to comment
Guest Mecmar Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 1. Microsoft ca sa il am angajat pe B. Gates. 2. Un EA si un EL care sa gandeasca inainte de a oferi si a manca din marul ademenitor. Link to comment
iso Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 + ... pai ar mai fi de inventat : "ceasu' cu patru capace" , "pantofii cu tocu' in fatza" , "pantalonii cu minecutze " , ... Daca mai vreti percep drepturi de autor !... Link to comment
laurentziu83 Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Ce naiba sa inventez ca as vrea s-o inund pe baba de la 2, ca are un ciine care latra toata noaptea!Mentionez ca io stau la 1. <{POST_SNAPBACK}> Vezi ca e un membru de la talisman care sta la parter si si-a inundat vecinii de la etajele 9 si 10 acu cativa ani . Fara vraja. Un dispozitiv de resoftat creierele la femei. sa le dau "debug" pe acolo. Link to comment
Recommended Posts