ileana Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Hai baieti si fete, ca e timpul sa ne impartasim retete de cozonac, metode de inrosit ousoare si in ce stadiu suntem la curatenia de Paste! Link to comment
BogdanG Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Si eu care ziceam sa mai dam un atac . Link to comment
tolin Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 ... metode de inrosit ousoare ... Anul acesta, ousoarele se inrosesc cu ruj. Link to comment
darky Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Sper sa ajung si eu azi la intalnire Link to comment
crystygye Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 CRED ca ajung si eu. Dar nu voi sta mai mult de 30 de min. Link to comment
Ami Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Sper sa ajung si eu azi la intalnire Cum ai auzit (citit) de ousoare si ruj cum te-ai mobilizat!!! ... Vine si fata, da' mai tarzior o leaca... Link to comment
Alezz Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Eu sper sa jung in 10 min ca am de montat niste huse pe masina . Link to comment
Abram Burel Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Buuun, ori v-ati dus la spectacol (ce a fost?) sau v-ati luat-o si de suparare nimeni nu mai zice nimic Eu eram pe la 8,25 fata in spate cu un otocar care nu mai avea pe unde sa urce dealu', asa ca am cotit-o spre casa Link to comment
madkat Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 era aia cu aia de ridicau greutati la polivalenta in parcare era loc - s-a stat la bricolat pana spre 9 si ceva (cel putin eu) a - si la pus huse > Link to comment
lucius_1982 Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Buuun, ori v-ati dus la spectacol (ce a fost?) sau v-ati luat-o si de suparare nimeni nu mai zice nimic Eu eram pe la 8,25 fata in spate cu un otocar care nu mai avea pe unde sa urce dealu', asa ca am cotit-o spre casa eu eram a doua masina dupa autocar. prima era un A6 condus de un talamb care nu-si cunostea masina si urla ca nu are loc desi era loc sa treaca un alt autocar .el urla la lume, politistul urla la el, pana la urma dobitocul s-a lasat convins si am reusit sa ajung Link to comment
Alezz Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 a - si la pus huse > Doar scaunele din fata fara tetiere Link to comment
Dj_Dark Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Presupun ca asta s-a intamplat inainte sa ajung eu si sa m-apuc sa-mi rup capul cu semnalul ala nu? Pacat ca n-am facut niste poze. PS. Am rezolvat-o cu zgomotul ala nasol de la motor. Nu ma intrebati cum ca nu stiu . PS2 @madkat. Cum e bujiile japoneze? . Link to comment
madkat Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 o sa vin cu aparatul la intalnirile viitoare - cu tel. nu ieseau poza la lumina neonului de 5 wati mai - ii fain - e mai sprintena masina, insa mai am de pus din nou teslele si sa desfac si delcoul sa vad ce mai e pe acolo - luleaua si bobina le am oricum se simte la demaraje - aseara dupa intalnire am dat ceva coxuri Link to comment
NFS Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 Eu eram pe la 8,25 fata in spate cu un otocar care nu mai avea pe unde sa urce dealu', asa ca am cotit-o spre casa Pai deh, daca mersu pe jos dauneaza... Eu, la 8,20 am trecut pe langa otocar fara probleme. Presupun ca asta s-a intamplat inainte sa ajung eu si sa m-apuc sa-mi rup capul cu semnalul ala nu? Pacat ca n-am facut niste poze. Nu, dupa, ca eu am ajuns la si 20 si te-am gasit intins pe sub masina. Link to comment
BogdanG Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 Eu pe la 20 si ceva am plecat, l-am salutat pe DJ Dark care nici nu m-a bagat in seama iar pe la 22 am ajuns la Daimond unde savura lumea ceaiul de joi. Link to comment
Dj_Dark Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Te-am vazut de la spate dupa numar. Stiu ca m-a salutat ocupantul din dreapta insa eram prea ocupat sa injur ca nu mai apucam sa intru. Link to comment
Recommended Posts