Jump to content

Iar E Joi, Vine Ghiţă Pă La Voi

Recommended Posts

Buuun, ori v-ati dus la spectacol (ce a fost?) sau v-ati luat-o si de suparare nimeni nu mai zice nimic :D

Eu eram pe la 8,25 fata in spate cu un otocar care nu mai avea pe unde sa urce dealu', asa ca am cotit-o spre casa :(

Buuun, ori v-ati dus la spectacol (ce a fost?) sau v-ati luat-o si de suparare nimeni nu mai zice nimic :D

Eu eram pe la 8,25 fata in spate cu un otocar care nu mai avea pe unde sa urce dealu', asa ca am cotit-o spre casa :(

eu eram a doua masina dupa autocar. prima era un A6 condus de un talamb care nu-si cunostea masina si urla ca nu are loc desi era loc sa treaca un alt autocar X( .el urla la lume, politistul urla la el, pana la urma dobitocul s-a lasat convins si am reusit sa ajung :uff:

Presupun ca asta s-a intamplat inainte sa ajung eu si sa m-apuc sa-mi rup capul cu semnalul ala nu? Pacat ca n-am facut niste poze.

PS. Am rezolvat-o cu zgomotul ala nasol de la motor. Nu ma intrebati cum ca nu stiu :) .

PS2 @madkat. Cum e bujiile japoneze? :P .

o sa vin cu aparatul la intalnirile viitoare - cu tel. nu ieseau poza la lumina neonului de 5 wati :)

mai - ii fain - e mai sprintena masina, insa mai am de pus din nou teslele si sa desfac si delcoul sa vad ce mai e pe acolo - luleaua si bobina le am

oricum se simte la demaraje - aseara dupa intalnire am dat ceva coxuri ;)

Pai deh, daca mersu pe jos dauneaza...

Eu, la 8,20 am trecut pe langa otocar fara probleme.

Presupun ca asta s-a intamplat inainte sa ajung eu si sa m-apuc sa-mi rup capul cu semnalul ala nu? Pacat ca n-am facut niste poze.

Nu, dupa, ca eu am ajuns la si 20 si te-am gasit intins pe sub masina.

Te-am vazut de la spate dupa numar. Stiu ca m-a salutat ocupantul din dreapta insa eram prea ocupat sa injur :P ca nu mai apucam sa intru.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...