madkat Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 La prima vedere sunt de acord cu dj-ul - in ceea ce priveste stopurile. Cu toate astea, white balance-ul pozelor este anapoda (deh, telefon in lumina slaba) - ma pronunt dupa ce la vad pe viu. Folia arata ok, cred ca e si mai faina pe lumina calumea Link to comment
Costi VLN Posted October 29, 2009 Author Share Posted October 29, 2009 (edited) Am facut azi poze cu aparatul,mult mai clare.Intradevar cele cu telefonul au iesit aiurea rau,era in parcarea subterana a mall-ului si era lumina slaba.Momentan imi plac stopurile,poate trebuia o idee mai deschis.Se curata usor cu benzina si burete de vase,am mai curatat odata.Au fost negre atunci,nu astea cele vechi.Deci cand ma satur ori alta culoare ori normale. Edited October 29, 2009 by velican_costi Link to comment
banzay Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Albastrul ala este super, calitatea lucrarii e super, dar... nu prea da bine pe masina Imi place in schimb cum au iesit stalpii Link to comment
Costi VLN Posted October 29, 2009 Author Share Posted October 29, 2009 Ms Banzay.Sa vad poate curat albastrul si incerc nu negru.Cred ca ar da mai bine.Nu prea inchis,putin fumuriu. Link to comment
Salex Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Si eu sint mare fan de albastru, deci nu poate nimeni sa spuna cu nu-mi place culoarea in sine. Cu toate astea, la masina ta parca nu se asorteaza cu nimic. Hai, poate cu albastrul de la Ro de la numar, dar cam atit. Un fumuriu foarte discret cred ca ar da mai bine Link to comment
ing3r Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Cel mai probabil o sa arate mult mai bine cu negru fumuriu decat cu albastru. Nu prea se potriveste albastrul acela cu masina ...In rest, super! Link to comment
Costi VLN Posted October 29, 2009 Author Share Posted October 29, 2009 Aproape m-ati convins cu fumuriul. Link to comment
tolin Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Nu m-ar mira daca cineva te convinge ca albastrul acela trebuie sa fie galben. Link to comment
Dj_Dark Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 Votez si eu pentru fumuriu atunci. Dar usor, cam aceeasi cantitate ca la albastru. Link to comment
uskt2005 Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 De albastru nu ma leg in schimb parca la stalpii centrali trebuia sa urci putin mai sus cu autocolantul... Link to comment
Costi VLN Posted October 30, 2009 Author Share Posted October 30, 2009 ... la stalpii centrali trebuia sa urci putin mai sus cu autocolantul... Atat a fost inaltimea foliei.Mi-ar fi placut si mie sa fie aliniata cu garnitura cauciucata a geamului. Link to comment
madkat Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 a, deci se voteaza? fumuriu atunci ... no offense, si aseara pe ploaie si bezna si tot nu mi-a placut albastrul ala ... in rest folia si evacuarea arata chiar fain Link to comment
Costi VLN Posted October 30, 2009 Author Share Posted October 30, 2009 Am dat azi o fuga in targ,Vitan si am cumparat spray sopuri negru.Acum astept sa scapam de vremea asta de kko si sa fac lucrarea. Link to comment
Costi VLN Posted November 1, 2009 Author Share Posted November 1, 2009 Scos azi stopurile,le-am curatat de albastru si le-am facut fumurii.Imi plac cum au iesit si cu toate ca am inghetat ca draq a meritat.Pun si poze cat mai curind. Link to comment
Costi VLN Posted November 2, 2009 Author Share Posted November 2, 2009 Mda,se pare ca laudatele becuri de pozitie cu leduri SMD au tinut fix 8 zile.Drept urmare nu va cumparati. Link to comment
Salex Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Drept urmare nu va cumparati ... ... din Vitan sau alte locuri asemanatoare Unele de calitate costa mai mult insa sint chiar fiabile. Link to comment
Costi VLN Posted November 3, 2009 Author Share Posted November 3, 2009 Da Salex din Vitan le-am cumparat.Insa la pretul de 25 lei perechea nu mi-se par chiar ieftine nu? Link to comment
Dj_Dark Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 . Hai nu fi suparat, sunt doar niste leji. Vorbeste cu BogdanG el comercializeaza si asa ceva, sigur gasesti ceva de calitate. Link to comment
banzay Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 (edited) Sau...pastreaza suportii si pune un led de 8 + o rezistenta cost: 20 de mii Pune o poza sa vedem cum da fumuriul pe stopurile alea Edited November 3, 2009 by banzay Link to comment
Costi VLN Posted November 4, 2009 Author Share Posted November 4, 2009 (edited) Poze cu stopurile fumurii.Nu le-am facut prea inchise,nu imi plac,doar asa o idee fumurii e mai frumos. Apropo va place strada mea?Toata vara nu au facut nimic,iar acum cand au inceput ploile si frigul s-au apucat si ei de inlocuit canalizarea si tevile de apa.Nu va puteti imagina ce transee am in fata portii.Deh,asa se face treaba paci pe plaiurile noastre. Edited November 4, 2009 by velican_costi 1 Link to comment
madkat Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Alta viata - acum este ce trebuie! si am eu o banuiala ca si tie iti place mai mult Link to comment
Costi VLN Posted November 4, 2009 Author Share Posted November 4, 2009 Sincer imi placeau si albastre,sincer imi plac mai mult asa. Link to comment
Dj_Dark Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Sau...pastreaza suportii si pune un led de 8 + o rezistenta cost: 20 de mii Depinde cum il pozitionezi. Daca il pui sa lumineze spre fata masinii, de la distanta se vede o mica pata de lumina si restul oglinzii neagra. Eu am 3 led-uri de 5 de vre-o 2 ani orientate in asa fel sa lumineze toata oglinda, din care 2 pilite in cap. Nu s-a dus decat unul si dispersia e buna insa cam slabe ca intensitate. Au fost discutii prin alte topicuri despre asta. @velican Arata bine stopurile, acum sa le vedem si pe viu. Link to comment
KumKum Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Alta viata, asa imi plac mai mult, si...misto tipsul. Link to comment
Recommended Posts