Rafi Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 pe unde v-ati intors pe autostrada sau pe drumu vechi ma mir ca nu ne-am intalnit ca acum putin timp am ajuns si eu de la amara...slobozia Link to comment
Costi VLN Posted January 3, 2010 Author Share Posted January 3, 2010 pe unde v-ati intors pe autostrada sau pe drumu vechi ma mir ca nu ne-am intalnit ca acum putin timp am ajuns si eu de la amara...slobozia Pe autostrada.Crede-ma ca daca te vedeam sigur te recunosteam,cu Nubirica ta frumoasa. Link to comment
Dj_Dark Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 LMA! Le recunosc sper sa fie multumita de ele. Sa aiba grija cu dunloapele alea de vara pe zapada. Ii ating pe spate pana la urma sau ai rezolvat "problema" cu ciocanul? PS. Mi-am luat jante artec (germany) 15" 7J ET 38. Sper sa nu atinga prea rau si sa pot pune 195 fara sa fie profilul stramb la cauciuc. Link to comment
Costi VLN Posted January 4, 2010 Author Share Posted January 4, 2010 Da,din pacate ai ating.Va trebui sa ma apuc sa ai indoi si ei muchiile aripii spate,eventual sa-si puna si niste cauciuce cu inaltimea de 60. Si poze cu jantele cand pui,sa vada si ochiu nostru? Link to comment
Dj_Dark Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Nu le-am facut poze insa am gasit pe net acelasi model: Din pacate nici eu nu am capacele din mijloc, arata aproape la fel ca astea ca uzura si pe masina vor veni frumos. Nu sunt la fel de aratoase ca celelalte insa mai usoare si probabil mult mai rezistente. Mai multe poze mai la primavara cand le voi monta. Link to comment
Costi VLN Posted January 5, 2010 Author Share Posted January 5, 2010 Frumos modelul,imi plac si par si rezistente.O vopsea si lac si sant ca noi.Incearca sa gasesti si capacele ca arata ca draq asa. PS.Ai si gume la ele sau tre' sa cumperi? Link to comment
Dj_Dark Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 (edited) Nu am, trebuie sa cumpar, o gramada de bani . Capacele ma gandeam sa adaptez unele de leganza sa am si sigla, o sa vad la momentul respectiv. Nu moare nimeni daca merg cu ele o perioada asa, de reconditionat iar nu cred ca le fac momentan, imi plac asa "muncite". In schimb o sa incerc sa vopsesc gaura aia neagra sa vad cum da cu tamburii si etrierii negri si daca nu-mi place, vad eu ce adaptez. Edited January 5, 2010 by Dj_Dark Link to comment
Costi VLN Posted January 5, 2010 Author Share Posted January 5, 2010 Era mult mai bine daca cumparai jantele cu tot cu gume,ieseai mai ieftin.Acum tre sa cauti cauciucuri si pe 15 te va costa ceva.Asta e.Bafta oricum. Link to comment
Dj_Dark Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 (edited) Caucicuri Sh gasesc la maxim 100 Ron bucata, tot aia era ca bani. Eu vorbeam de gume noi de firma. Plus ca 195/55 e dimensiune rara, nu gaseam decat cu 195/50 sau 60 majoritatea jantelor cu totul. Merci, o sa iasa frumos o sa vezi . Sa vezi ce te alerg pe transfagarasan la vara . Edited January 6, 2010 by Dj_Dark Link to comment
Costi VLN Posted January 10, 2010 Author Share Posted January 10, 2010 (edited) Dupa inlocuirea a multor tipuri de becuri pt faruri,Pilot XE,Philips Blue Vision,etc,fara rezultat deosebit m-am hotarit sa montez o instalatie xenon H4 6000k.Am vb cu Serban si pe marti cred ca facem operatia.Va tin la curent.Sper sa merite. Edited January 10, 2010 by velican_costi Link to comment
Rafi Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 ooooo bafta dar vezi ce faci cu geamu la far parca este cu dispersor ? sau e clar Link to comment
Costi VLN Posted January 10, 2010 Author Share Posted January 10, 2010 (edited) Da e cu dispersor.L-e reglez sa bata o idee mai jos,sa nu deranjez ceilalti conducatori si merge fara probleme. Edited January 10, 2010 by velican_costi Link to comment
big2shae Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Poate-i pui si niste faruri cu lupa de la nexiile de pe la rusi. Oare o sa ajunga si pe la noi piese de nexia 2? S-or potrivi? Oricum abia astept sa vad xenon-ul. Bafta! Link to comment
Dj_Dark Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Daca schimbi si spoilerul fata, poate. Link to comment
madkat Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 (edited) Mai bine mai pui un ban si montezi lupe (draciile alea de vin in far in locul becului) in farurile existente Dupa mine este singurul sistem de "xenon" cu adevarat ok - restul sunt cam improvizatii... Edited January 11, 2010 by madkat Link to comment
big2shae Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Daca schimbi si spoilerul fata, poate. Parca farurile din prima poza au partea de jos dreapta, ca si cele de pe cielo-urile noastre, la alea ma refeream in postul de mai sus. Cealalta poza am pus-o ca idee.. Link to comment
Dj_Dark Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Da, e posibil daca le gasesti de cumparat. Gata ca poluam topicul omului aiurea . Link to comment
Costi VLN Posted January 11, 2010 Author Share Posted January 11, 2010 Intradevar frumoase faruri ,dar nu am vazut de vanzare acest model.Modelul din poza 2 sant mai marfa dar asa cum zice si Florin trebuie inlocuit si spoilerul;iar cel mai important e ca nu gasesti acest model decat la rusi. Si-au montat si catva baieti de pe Cieloclub xenoane pe cielo si sant super multumiti.Vom vedea. Link to comment
Costi VLN Posted January 12, 2010 Author Share Posted January 12, 2010 Dupa baita ca tare murdara era. Link to comment
Costi VLN Posted January 13, 2010 Author Share Posted January 13, 2010 (edited) Incepand de ieri cielito are xenoane 35W 6000K.S-au miscat super baietii,in 45 min a fost gata cu tot cu demontare-montare faruri si grila fata. Super incantat de rezultat,nu se compara nici cu mama becurilor.Ceva poze. PS.Recomand tutror pe Serban,baiat de incredere. Edited January 13, 2010 by velican_costi 1 Link to comment
big2shae Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Arata super! Cat a ajuns toata afacerea, cu tot cu montaj, ca ma bate si pe mine gandul(daca nu se poate, da-mi un pm te rog)? De-abia astept sa le vad live. Sa-ti lumineze calea cat mai mult timp! Link to comment
Costi VLN Posted January 13, 2010 Author Share Posted January 13, 2010 (edited) 380 lei si am primit reducere 20 lei.Crede-ma ca merita fiecare leu.Alta solutie nu ai pt cielo,in general cielo e slab la capitolul lumini,ori kit xenon ori montezi lupe in faruri.Le vei vedea si live si sigur te v-a tenta ideea. Edited January 13, 2010 by velican_costi Link to comment
Dj_Dark Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Doar lupe in faruri fara xenon e mai rau crede-ma. Ideal este si lupe si xenon. Sa te bucuri de el Link to comment
Costi VLN Posted January 13, 2010 Author Share Posted January 13, 2010 (edited) Ms la fel,DJ-ule.Stiu ca ideal ar fi xenoane de 55W pe faruri cu lupa dar deh,fac si eu ce pot.Le vezi joi. PS.Abea astept sa plec de la scarbici ca e o bezna in spatele Mall-ului,sa vad cum sta treaba cu faruril. Edited January 13, 2010 by velican_costi Link to comment
KumKum Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 De ce trebuiesc demontate farurile si grila fata? Nu se monteaza instalatia si se schimba pur si simplu becurile normale cu cele xenon? Nu e mai simplu fara sa demontezi? Sa ai drumuri luminate Link to comment
Recommended Posts