Costi VLN Posted February 22, 2010 Author Share Posted February 22, 2010 Tot am prins azi ceva timp frumos am imbracat interiorul capotei portbabajului in mocheta.E ceva mai liniste,parca nu mai zdrangane asa rau iala acestuia de la bassul subwooferului. Link to comment
Rafi Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 cum ai prins-o ai lipit-o sau... Link to comment
Costi VLN Posted February 22, 2010 Author Share Posted February 22, 2010 cum ai prins-o ai lipit-o sau... Initial am cumparat cleme de prindere.1,5 leu bucata in Vitan ,vezi foto; si planuisem sa dau gauri in armatura portbagajului insa dupa ce am vazut ca nu pot introduce o tabla mai groasa astfel incat sa scap burghiul la iesire in ea m-am lasat pagubas si m-am hotarit hotarit sa o lipesc cu pernadez. Oricat de usor as fi dat gaurile tot as fi scapat macar un burghiu in tabla portbagajului si imi trageam niste moate de toata frumusetea. Link to comment
madkat Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Hai sa te invat ceva: Iei un tub de la un pix vechi sau daca spiralul e mai gros - un marker - si il tai la lungime astfel incat pus peste spiral sa ramana "liber" doar 5mm din acesta. In felul asta poti sa dai gauri fara probleme - tubul va functiona ca un opritor Link to comment
Costi VLN Posted February 23, 2010 Author Share Posted February 23, 2010 (edited) Azi am montat si folia auto.Folia este Global,cu autorizatie,factura,totul in regula.Cand am aflat ca baietii se ocupa si cu montajul de autocolante i-am rugat sa-mi imbreace si stilpii in negru.Da mult mai bine asa decat cu cea de carbon. Poze cu acestea,din timpul montarii si dupa. Edited February 23, 2010 by velican_costi 1 Link to comment
Rafi Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 arata super bine lucreaza bine baieti de acolo nu ? Link to comment
Costi VLN Posted February 23, 2010 Author Share Posted February 23, 2010 arata super bine lucreaza bine baieti de acolo nu ? Sa stii ca am fost multumit de ei,chiar ai recomand.S-au miscat repede,comunicativi,au facut treaba buna,nota 10 zic eu. Link to comment
Costi VLN Posted February 25, 2010 Author Share Posted February 25, 2010 Aveti idee pri Bucuresti unde as putea sa-mi montez si eu taba sport?Am un prieten tinichigiu insa nu are timp decat peste 2-3 saptamani si sincer nu mai am rabdare,vreau sa o aud cat mai curand. Link to comment
Costi VLN Posted February 26, 2010 Author Share Posted February 26, 2010 Ai PM OK,ms. Link to comment
Costi VLN Posted February 28, 2010 Author Share Posted February 28, 2010 (edited) Zilele astea am fost la cumparaturi si am achizitionat semnale fata noi,cele vechi incepusera de ceva timp sa se matuiasca,suporti numere cu sigla Daewoo,un triunghi reflectorizant. Semnalele fata le-am dat sticla jos,le-am inlaturat al doilea rand de sticla precum si prezervativele galbene,apoi am facut ramele oglinzilor acestora fumurii,cu spray special de stopuri-faruri.Dupa asta folosind silicon negru le-am inchis bine.Au stat la caldura o zi si apoi le-am montat pe masina.Imi plac cum au iesit. In rest masinuta e super,sper sa n-o deochi. Edited February 28, 2010 by velican_costi Link to comment
Mircea Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Off topic: cam ce diametru au chestiile alea galbene pe care le-ai scos? Link to comment
Costi VLN Posted February 28, 2010 Author Share Posted February 28, 2010 Off topic: cam ce diametru au chestiile alea galbene pe care le-ai scos? Pai cred ca au vreo 5 cm.De ce? Link to comment
Costi VLN Posted March 1, 2010 Author Share Posted March 1, 2010 Aaaa,zi nenea asa.Da,nu mai am ce face cu ele.Dai o fuga joi pe la Polivalenta si ne vedem sa ti le dau. PS.Am 3 bucati. Link to comment
Mircea Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Greu cu mersul la polivalenta... Las' ca vedem cum facem sa le iau de la tine Doar 2 bucati imi trebuie, iti arat pentru ce cand ne vedem. Link to comment
Costi VLN Posted March 1, 2010 Author Share Posted March 1, 2010 Ok,vb.Cand te hotaresti bagi un PM sa-ti dau nr meu de tel. Link to comment
Costi VLN Posted March 2, 2010 Author Share Posted March 2, 2010 Am cumparat azi boxe Sony Xplode de 17 cm,40W RMS,pe care vreau sa le montez pe portierele spate.Asda datorita faptului ca mai am 2 iesiri pe amplificator pe care nu le folosesc si e pacat de ele. Sa vad cand am timp sa ma apuc de ele. Link to comment
Rafi Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 de ce sony ? acum ai grija sa nu ai prea multe inalte pe masina... Link to comment
Dj_Dark Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Pentru ca e fanatic sony de-aia Cu toba aia n-ai mai zis nimic. Link to comment
madkat Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Mai Velican... iti iei o statie faina, si vrei sa amplifici cu ea jucariile astea? Entry level de sony pe statie JBL? ... Link to comment
Costi VLN Posted March 2, 2010 Author Share Posted March 2, 2010 Mai Velican... iti iei o statie faina, si vrei sa amplifici cu ea jucariile astea? Entry level de sony pe statie JBL? ... Pai,tinand cont ca toate sculele inteioare sant Sony Xplode,era musai.Insa au 40 RMS,le voi amplifica doar cu medii si inalte si duc bine.Bass am garla de la porcu din portbagaj. Pentru ca e fanatic sony de-aia Cu toba aia n-ai mai zis nimic. Dap,bine spus.Si prin casa cam juma' din ce am e Sony. Cu toba,nu am reusit sa vb cu baiatul pe care mi lai recomandat,are tel inchis.Am incercat de vreo 3 ori si nimic. Am vb insa cu altcineva si cred ca pe sambata,daca nu luni sigur v-a fi sus pe masina. Link to comment
Dj_Dark Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Si de ce n-ai zis nimic? Poate am gresit eu numarul. Bine ca ai rezolvat totusi. Link to comment
Costi VLN Posted March 3, 2010 Author Share Posted March 3, 2010 Azi am montat si boxele pe portierele usilor spate.Le-am montat pe statie,le-am reglat volum si bass decent,sa nu le prajesc.Chinul draq cu trasul firelor prin acele tunele cauciucate.In final multumit de rezultat. Poze cu operatia. 1 Link to comment
Dj_Dark Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Geamul mai coboara complet? Sau nu ajunge pana acolo pe spate? Link to comment
Recommended Posts