cocaine_dcm Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 Daca se poate sa-mi dea careva un sfat sau o metoda de a schimba ceasul ca nu am idee ,am apasat peste tot p-acolo si nu vrea de nici un fel. Multumesc si astept un ajutor de la voi ! Link to comment
Dr.L Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 Trebuie sa apesi un buton si concomitent cu alea pt selectat postul radio Nu mai stiu care buton e cel initial,dar cum nu are multe,incearca combinatii Asta pt radioul tank,poate merge si la cass Link to comment
tomis Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 Cu Tank-ul oprit si cu M apasat. Din butonul Tuning : la stanga = ora, la dreapta = minutul. Link to comment
Sam Chuck Yin Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Eu nu am acest tip de casetofon, cu buton ,,M''. La mine butonul este ,,Disp'', si nu ,,reactioneaza'' la instructiunile de mai sus. Mai are cineva un model asemanator de caetofon cu al meu? Multam de info. Link to comment
tomis Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 TANK nu este (radio)casetofon si are M langa 5 sau deasupra lui Disp. Mai are in dreapta un locas gol. Link to comment
Recommended Posts