BogdanG Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Cam asa ceva ,majoritatea masinilor din Vitan au fost lovite mai mult sau mai putin ,oricum politica este daca arata bine se vinde iar la o masina cu AIRBAG se mai vede daca a fost lovita dar la una fara nu prea ai cum sa-ti dai seama decit daca te uiti la fiecare amanunt . Link to comment
sorin77 Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Nu ma pricep la indreptat fiare, dar din Cielo de mai sus eu cred ca nu mai faci masina. Eventual numai daca tai toata partea din spate si o inlocuiesti cu una noua altfel nu vad cum ti se vor mai inchide usiile, etc. Link to comment
steph Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 matiz ... http://www.youtube.com/watch?v=8ILrA3JqUiQ&search=daewoo Link to comment
luck33ro Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 La ce viteza se face resp. test ? A iesit prea bine dupa parerea mea... S"> Link to comment
BogdanG Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Nu ma pricep la indreptat fiare, dar din Cielo de mai sus eu cred ca nu mai faci masina. Eventual numai daca tai toata partea din spate si o inlocuiesti cu una noua altfel nu vad cum ti se vor mai inchide usiile, etc. Deja baietii sunt asa de specializati incit pot repara orice masina ,in Sibiu cunosc doua astfel de garaje unde se repara pe banda masini rupte in doua ,dupa ce le repara le aduc in targ in Vitan sau inapoi in Germania .Baietii sunt asa de bine pusi la punct incit repara masini decapotate de TIRuri ,rasturnate sau chiar rupte fizic in bucati .Masinile ies ca noi din mana lor dar au zis si ei ca nu ar tine asa ceva pentru ei , nu ca s-ar rupe dar masina lovita e masina lovita )"> PS> usile se inchid fara probleme ba chiar le verifica cu sublerul ca sa nu aiba lufturi mai mari de 2-3 mm . PS2> despre o astfel de afacere s-a spus si la TV . Matizul a dovedit si in realitate ca este o masina tare ,am vazut citeva accidente cu matiz si a rezistat chiar eroic aceasta masinuta . Link to comment
Zetics Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Da, pare destul de tare, insa evident ca e penalizat de greutatea mai mica: uitati-va in testul ala, cum Matizul sare inapoi, in timp ce cealalta masina (nu stiu ce e) ramane pe loc! Link to comment
Gica Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Cealalta masina imi pare a fi Lada 110, dar sunt mari sanse sa nu am dreptate, nici matizul nu imi dau seama ce generatie e... prea mult profil... Link to comment
Dj_Dark Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Dezgrop si eu acest topic. Nu am vazut nicaieri si am cautat ceva, crash test cu Espero. Probabil din cauza ca in afara se numeste altfel? Aveti careva link-uri? Link to comment
VAXXi Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Nu-i cu Daewoo, da-i interesant: cei de la 5th Gear au busit un focus la 120 mph (192 km/h). http://www.youtube.com/watch?v=l4PjSVOnrVg&feature=player_embedded Lectie de gandit pentru fanii gonitului iresponsabil Link to comment
tolin Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 O noua dovada ca "viteza nu ucide" ... atata timp cat nu te intalnesti cu un obstacol. Link to comment
VAXXi Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Sau cum ziceau niste motociclisti: nu viteza ucide, ci oprirea brusca. Si nu e o viteza superluminica, sunt nenumarate exemple de viteze mai mari chiar pe drumurile noastre. Link to comment
Salex Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Un singur lucru mai poti spune vis-a-vis de victima unui accident de genul celui prezentat: "Nu a suferit deloc, maica !" Link to comment
tolin Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 (edited) ... Si nu e o viteza superluminica, sunt nenumarate exemple de viteze mai mari chiar pe drumurile noastre. E suficienta orice valoare a vitezei legale (de la 50 km/h in sus) cand te opresti brusc intr-un obstacol fix, rigid sau masiv (copac, zid de sustinere, ... locomotiva). Asta nu se arata, sa nu demoralizeze. Edited October 21, 2011 by tolin Link to comment
mr_ Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 E suficient sa n-ai centura sa te faci muci si sub viteza legala, la 40km/h. Iar la 90 la un impact frontal cu un obiect rigid e cum zice Tolin, cu oricate miliarde de airbaguri ai avea. Link to comment
paul_marines Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 E suficient sa n-ai ... cu oricate miliarde ... ai avea. (din context > ) Uite si solutia simpla si foarte la moda in ciuda vechimii sistemului de protectie. Totul este sa ai si putina inventivitate. Link to comment
daewoo Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Referitor la testul cu Focus sa nu uitam ca este o masina din clasa compacta.Daca era un S-Klasse rezultatele ar fi altele.Sau de un Escalade nici nu mai zic. Link to comment
andreib Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Normal, era o piftie mai mare. Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Eu chiar nu inteleg scopul acestui experiment. Avea cineva dubii cu privire la rezultat? Eu, cel putin, stiam ca, daca lovesc la 200 la ora un zid alb cu rosu pe autostrada, compactez masina. Link to comment
andreib Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 O singura intrebare am: primesc urmasii mai multi bani pe masina gata compactata la remat? Link to comment
paul_marines Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Uau, fara cuvinte... Dupa o prima spovedanie, preotul il trage deoparte pe cel tanar si ii spune: − Te-ai descurcat destul de bine, dar ti-as sugera ca, atunci cand asculti confesiunile fetelor tinere, sa-ti exprimi dezacordul mai degraba prin "Vai,vai,vai" si nu prin "Uau!" > Link to comment
Salex Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Daca era un S-Klasse rezultatele ar fi altele. Sau de un Escalade nici nu mai zic. Pai spune, eu chiar as vrea sa aflu. Daca ar putea fi o opinie bine documentata, ar fi si mai bine . Link to comment
tolin Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 (edited) Omul are dreptate, rezultatul ar fi altul, proportional cu forta de reactiune care este proportionala cu masa autovehiculului. Pe romaneste, ar fi rezultat o gramada mai mare de muci. Edited October 22, 2011 by tolin Link to comment
andreib Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Uite si solutia simpla si foarte la moda Si nu dureaza decat vreo 3-4 ore sa te imbraci cu ea Link to comment
Recommended Posts