sebby1rou Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Salutari! Cine ma poate ajuta cu o schema de montaj ptr. alarma auto Carub 3108 (model turcesc)? Are manual doar in limba turca. Link to comment
banzay Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Nu ai poza pe ultima pagina? Zi-mi culorile in ordine si iti zic eu ce si cum...sau da-mi un pm. Sau cauta pe net traducere din turca in romana (eu asa am facut ) Sau...atat Link to comment
akela Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 sal tuturor. un pic de ajutor as dori in legatura cu intrarea in meniul de programare a alarmei auto carubam montat-o pe skoda octavia, si ar fi 2 probleme: 1.dupa dezarmare(deschidere) semnalizatoarele clipesc cca 1min 2,la armare nu se inchid geamurile(inchiderea centralizata montata din fabrica) montajul alarmei sa facut dupa schema de mai sus postata(multumiri ) precizare --- in meniul exista o optiune de a dezactiva clipirile semnalizatoarelor dar nu pot intra in meniu. daca cineva poate ajutor THX. 1 Link to comment
Recommended Posts