Guest Mecmar Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Urmare a evenimentului pe care dorim sa-l aniversam in intervalul 11-13 martie a.c., (si nu va fi ultimul) am considerat ca nu ar fi lipsit de interes un sondaj pe o asemenea tema. Vrem adevarul si numai adevarul! Link to comment
VAXXi Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Nu. Pentru că românu' nu-i ca neamţu'. Link to comment
Shenck Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 NU. Prea multa bataie de cap , mereu vor fi oameni nemultumiti orice ai face si in + sint oameni care fac din asta o pasiune , e pacat sa fie privati de acest lucru care le face atita placere. Link to comment
Leutzu Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 DA. Imi place sa ma ocup in general de organizarea de petreceri in general. Daca vrei ca toti sa se simta bine trebuie sa faci pe tot posibilul sa ii oferi fiecaruia cate unpic din ceea ce isi doreste. Un exemplu: la un party imi place sa ascult muzica house ca si multora dintre prietenii mei, dar de asemenea trebuie sa pun si cateva manele ca sa-i fac si pe ceilalti sa se simta bine. In general pleca si manelistii si hopuserii multumiti. Si in plus nimic nu se comparra cu placerea pe care o ai atuncic and vine cineva la tine si iti spune "grav party ba!!!" Link to comment
laurentziu83 Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Nu, e prea multa bataie de cap si sigur nu reusesc sa-i impac pe toti. Ce va luati toti de manele. doar nu era sa joc carti cu gagicile pe dezbracatelea pe Metallica. Sunt de parere ca o petrecere fara manele nu e petrecere, desi nu ascult manele in viata de zi cu zi. Asadar trebuie cautate inainte ceva manele bune pentru petrecere. Decat populare mai bine manele. Link to comment
iuzar Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 DAAAAAA... sunt de un an in Connex si pina acum am organizat pt departamentul unde sunt eu 3 petreceri... si sunt inca viu, desi sunt 80 de oameni ... aaaa, si un Team Building in Albena,BG Link to comment
NFS Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Nu-mi place si nici nu sunt un bun organizator. Dar imi place sa dau si eu o mina de ajutor! Link to comment
iuzar Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Am customizat un pic poll-ul, sa arate mai bine Link to comment
Recommended Posts