Jump to content

Petreceri Si Intalniri

Guest Mecmar

Va place sa va ocupati de organizarea unei petreceri sau intalniri?  

25 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Urmare a evenimentului pe care dorim sa-l aniversam in intervalul 11-13 martie a.c., (si nu va fi ultimul) am considerat ca nu ar fi lipsit de interes un sondaj pe o asemenea tema.

Vrem adevarul si numai adevarul! :drinkers:

DA. Imi place sa ma ocup in general de organizarea de petreceri in general. Daca vrei ca toti sa se simta bine trebuie sa faci pe tot posibilul sa ii oferi fiecaruia cate unpic din ceea ce isi doreste. Un exemplu: la un party imi place sa ascult muzica house ca si multora dintre prietenii mei, dar de asemenea trebuie sa pun si cateva manele :-& ca sa-i fac si pe ceilalti sa se simta bine. In general pleca si manelistii si hopuserii multumiti. Si in plus nimic nu se comparra cu placerea pe care o ai atuncic and vine cineva la tine si iti spune "grav party ba!!!" :D

Nu, e prea multa bataie de cap si sigur nu reusesc sa-i impac pe toti. Ce va luati toti de manele. doar nu era sa joc carti cu gagicile pe dezbracatelea pe Metallica. :mda: Sunt de parere ca o petrecere fara manele nu e petrecere, desi nu ascult manele in viata de zi cu zi. Asadar trebuie cautate inainte ceva manele bune pentru petrecere. Decat populare mai bine manele. :mda: