skimpy Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 putem discuta de pe acum detaliile, preferabil intr`o duminica dupa 3. sunt pretendenti? sa discutam despre masinile noastre, imbunatatiri facute, sfaturi, ghidusii. eu si pretender venim sigur Link to comment
Leone Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 Analizam dupa Paste. Sarbatori Luminate! Link to comment
lascarica Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 Analizati si mai spuneti si la altii Pascut fericit si voua ! Sa aveti iarba verde, mici, miel, bere, cozonaci si ce va mai doresc inimioarele ! Link to comment
skimpy Posted April 24, 2009 Author Share Posted April 24, 2009 cum suna cu intalnirea? e destul de dubios pentru ca incepe vremea frumoasa, bere, mici. incercam sa stabilim o data si eventual, ca sa fie toata lumea multumita. mai intai anuntati-va care ati vrea sa veniti. pentru ca nu are sens ptr 4 oameni sa facem so planul de intalnire, mai ales ca ne putem intalni oricand, chiar si in pauza de masa de la serviciu so, eu si pretender venim. cine mai vine? Link to comment
andreib Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Eu sunt dispus si maine dupa-amiaza... Pe la 16... Ce ziceti? Link to comment
Moldovan_stf Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Se mai aude ceva de intalnirea propusa ... ???????????? Link to comment
leonard_c Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 As fi bucuros sa va cunosc si eu!Pe cind intilnirea? Link to comment
Recommended Posts