Jump to content

Recommended Posts

As vi venit si eu da nu am cum ca sunt mort de oboseala ... va urez pe aceasta cale Paste Fericit!!! si sper ca joia viitoare sa fiu prezent :D

Motto by Ileana: Bă, bagă şi tu ceva, că zice lumea că nu ne mai întâlnim!

Astă seară , în jur de zece jumate, cătam la tavan sau la teveu şi numa’ ce-mi sună telefonu’. „Bă, ce pana mea faci? Tu nu mai dai deloc p-aci, că uite e o ajutoare de primar, un redactor-şef, un Draco şi ăla cu codiţe, decupat din Pocahontas, îmi scapă numele acuma.” Era, fraţi şi surori, Zalmoxis, despre care crezusem că a devenit mumie şi trebe dezgropat şi expus la secţia corespunzătoare de la Muzeul Naţional de Istorie. „Şi n-o mai freca p-acasă, că ştiu că nu faci nimica, şi vino-n puii mei aici, că noi plecăm la doişpe, că unii mai are şi servici mâine!”

În urma conversaţiunii furtunoase, m-am îmbrăcat bliţ, am dat scânteie în zecile de cai putere ai Matizetelui şi la unşpe descindeam în interiorul de la Diamond, Daimon, Dimon, că n-am ştiu niciodată cum îi zice localului ăluia.

La salonu’ de fumători, strâns uniţi în jurul unei mese cu ceaiuri şi resturi de moarte de piţa, am dat peste ultimii apărători ai întâlnirii de joia asta: Ileana, Ami, Blonda lu’ Ami, Draco, Zalmoxis şi Bogdănete G (fostul Ciucurete aka Pocahontas, pe timp de iarnă). Pupături, strângeri în brăţici, schimburi frugale de întrebări (Bă, ce pilda mă-sii mai faci?)...

Bogdan, Draco şi Zeulete aveau ceva treabă cu un meci de fotbal proiectat pe un perete adiacent spaţiului nostru, aşa că mi-a rămas mie sarcina cavalerească de a avea grijă de conversaţia cu fetele. Ileana m-a pus la curent cu faptul că după o anumită vârstă îi plac alea mai aspre, dar vioaie, Ami că a ajuns redactor, iar Blonda, şef, aşa că amândouă fac de o funcţie întreagă, aia de redactor-şef. A-haaa... D-aia fetele-astea două sunt inseparate precum emisferele de pe Poarta Sărutului.

Din când în când, Draco mai băga un comentariu adânc (Bă, ce şut!), Bogdan, atent, completa (Da, bă, ce şut!), iar Zeul participa la acţiune, aşa cum îl duceau forţele (Ce-ai zis, bă? Unde?).

Încet şi pe nesimţite, subiectele s-au diversificat, reuşind să acopere mai multe arii de interes: auto (cum merge Expero lu’ Vaxxi făr’ de curea la compresoru’ de AC), ginecologie (Băi, mamă, de ce nu te-ai făcut tu doctor de întrecraci? - Ileana, galeş, către mine), medicină bărbătească (Bă, dacă pici în p*lă pe beton, nu ţi se rupe? - Zeu’), existenţialism (Da’ p-ormă nu te pişi în sus? - acelaşi), geometrie în spaţiu (Depinde de unghiul de rupere! - Ami), sport (Bă, ce şut! - Draco), diureză (Mai vreau şi eu un ceai d-ăsta! - BogdanG), rafinament papilar (Io vreau d-ăla 1001 de nopţi, cu scorţişoară! - Zalmoxis), cadastru funciar (Bă, ascultă la mine, o să se desfiinţeze aeroportul de la Băneasa, acuma e criză, da’ ai să vezi tu! - Zalmoxis) etc.

După finalul de meci, Draco s-a făcut subit şi nevăzut, nu înainte de a pupa fetele şi strânge mânuţele la băieţi. Cei rămaşi au mai dezbătut câte-un ceai, iar eu am dezbătut când ţigările lui Ami, când pe-ale Ilenei.

La doişpe jumate un nene simpatic ne-a arătat direcţia uşii. Dintre toţi, numai Zalmoxis nu s.a mai putut ţine şi a vrut la pipi. Uitasem de diferenţa de 20 de ani dintre noi şi că la el prostata nu mai e cum era la vârsta noastră.

După vreo cinci minute de stat p-afară, am reuşit să-l facem pe Zalmoxis să urmărească trotuarul, cu lumina brichetelor şi a telefoanelor noastre, aşa ca balizajul la pistele de aterizare noaptea, pentru că acuitatea sa vizuală a scăzut mult de când l-am văzut ultima oară. În rest, arată bine... Ulterior, dat fiind faptul că nişte neni umblau în tricouri şi şorturi pe terenurile de sport din vecinătate, precum şi faptul că unu’ se găsise să ude gazonu’ taman la ora aia, ne cam tăiase şi pe noi la vezică, mai ales pe Ilenuca. Nu cred că a ajuns până acasă cu vezica plină, he-he!

Faze au mai fost, da' nu se pot deda la public. Mai veniţi şi voi pe la întâlniri, he-he!

Acestea fiind zise, vă doresc să aveţi o sărbătoare frumoasă şi luminoasă alături de cei pe care-i iubiţi. Ne mai vedem noi...

• Like 1

Si eu care incepusem sa cred ca nu mai apare lumea...cand am venit (dupa 21.20) erau vreo 3 persoane, s-au mai adunat cateva pe parcurs...

Dar uite ca pe autorul cronicii l-am ratat; de fapt am fost de fata la discutia telefonica in care erau numarate fetele, dar n-aveam habar cu cine se purta :D

Cred ca voi reveni la "bunele obiceiuri" in curand. Ce-mi place e ca adevaratele lucruri nu se schimba, chiar daca trec mai multe luni la mijloc...

Şi taman acuma, în vremurile-astea crizate... Unii moare, alţii nu se predă, he-he!

Editare târzie: Iote, ce rapidă se făcu Iulia, postă fuga-fuga! Dom'ne avea ea dreptate cu chestiile bune nu se schimbă. :D

Edited by Obi_wan_Kenobi

Si mai fura si pe la ora regulamentara cativa. Subsemnatul, mike, alezz, alex (daca am inteles eu bine), sarpe, cristygye, insa, din diverse motive, am disparut devreme.

Edited by Dj_Dark

Am trecut pe 19:55 in speranta sa ma vad cu AB dar nu erau decat cateva masini de salvare... m-am speriat si am plecat.

Paste fericit si sanatate! Poate joia viitoare...

Pe el n-ai cum sa-l treci cu vederea; pe langa ca a stat de la inceput pana la sfarsit (fiind amintit si in cronica), este probabil cel mai constant membru; daca sunt doar 2-3 persoane la intalnire, as putea paria ca el e printre ele :)

Edited by iulia

Mai Ratzusca daca te uitai cu atentie vedeai pe :Mike1, Alezzu, Dj Dark, U R S U si subsemnatu la intalnirea de Volvo(prima parcare pe dreapta cum urci dealul Polivalentei), am tzipat, am urlat dar tu nu si nu, tot inainte te uitai.

Deh Mikione vrea Volvo acum :D

...daca sunt doar 2-3 persoane la intalnire, as putea paria ca el e printre ele :)

Pai o perioada...am fost doar eu cu el...restul ori au plecat...ori erau prin zona :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...