Immortal Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 (edited) eu! "> Daca printre noi sunt si oameni ce nu vor sa'ngrase porcul in ajuns si sa iasa, pentru ultima data inainte celor sfinte, la o pitzipongeala, v'ajtept sambata, la orele ficse 18.00 LE: This forum is dumb. Y-o doesnt mean "me". Ge Edited April 16, 2009 by Immortal Link to comment
Immortal Posted April 16, 2009 Author Share Posted April 16, 2009 Te'ajtept, printzisor )"> Link to comment
mike.omega Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 Eu ma mai gandesc daca vin sau nu Link to comment
dreamlike Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 Daca printre noi sunt si oameni ce nu vor sa'ngrase porcul in ajuns ... Vezi ca diferenta intre porc si miel e ca unu' guice si altu' behaie, primul se taie si al doilea se beleste ... Pisi ... Noi maine dimineata plecam spre inima acestei minunate tari sa ingrasam mielul, dar poate o sa va onoreze un "bajat care vrea sa se intalneasca si el cu masena". Va dorim insa pe aceasta cale, sarbatori fericite si Paste Fericit! Link to comment
sebian Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 (edited) Eu am ajuns deja in ctza... Edited April 17, 2009 by Sebian Link to comment
ing3r Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 Eu din pacate sunt prin judetul Tulcea maine, insa va doresc de pe acum "Paste Fericit" ! Apropo...aveti grija cu "pisi" Link to comment
paul_marines Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 Sarbatori fericite tuturor si sa ne revedem sanatosi. "> Link to comment
mike.omega Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 Maine seara e concert Goran Bregovici(sper sa fi scris bine) am vb deja cu Sebianu si cu ZDB-ul sa mergem, daca mai sunt doritori, la 9 in piateta de la Cazion Link to comment
free_spirit Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 Salutare !! Same all, same all... Eu unul, o las saptamana asta, asa, cum a cazut, in sensul ca n-am sa-mi mai chinui inca o saptamana "papila", nedandu-i un frappe-ul din ala "nebunesc". Mai rabd o saptamana si ne vidiem atunci cand o sa se dea frau liber si o sa curga rauri de frappe-uri. Va doresc din suflet, sa aveti parte de sarbatori fericite si mai ales, tihnite si linistite. Drum bun celor care au apucat pe drumurile tarii. Respect !!! Link to comment
Recommended Posts