alexhouse Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Mi se pare mie sau ... matizul ala de mai sus are capota umpic deschisa? Link to comment
laurentziu83 Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 (edited) De cand am Megane-ul, n-am mai atarnat absolut nimic prin el, nu i-am pus nici odorizant, nimica. Merge de rupe pamantul. Daca m-as duce sa-l sfintesc, iar popa ar arunca cu apa sfintita pe la motor, a doua zi ar trebui sa ma infiintez la service sa schimb bobinele de aprindere. Cum in manualul de utilizare nu scrie nimic despre sfintit, banuiesc ca se face la revizie de catre mecanic, mai ales dupa cativa ani ('tuti crucea mtii de rabla"). Edited December 12, 2010 by laurentziu83 4 Link to comment
tolin Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Nu v-ati saturat de ipocrizia astora ce-si construiesc Catedrala Neamului Prost ? 1 Link to comment
raven84 Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Fratilor credinta tine de suflet, dar daca conduci ca un idiot nici Dumnezeu nu se mai deranjeaza sa te scape chit ca ai jumatate din productia de icoane de la Agapia in masina. Asa ca daca vreti protectie asigurati-va ca stiti sa conduceti si nu-i mai cereti Domnului sa castigati la loto. Parerea mea...care este! 3 Link to comment
RD-Woo Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 ... chit ca ai jumatate din productia de icoane de la Agapia in masina. 1 Link to comment
rm.popa Posted March 6, 2011 Author Share Posted March 6, 2011 Am văzut azi, pe un Logan de Călăraşi, mama "mătaniei" auto: un CD inscripţionat cu 4 Maici ale Domnului mici, poziţionate pe CD în formă de cruce. Atârnat de oglindă, desigur. Mai atârnau şi alte chestii "de profil" pe acolo, dar păleau în faţa CD-ului... 1 Link to comment
ZDN Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Eu am cumparat-o, cu o cruce din rusia,si o icoana pusa la plafoniera,care am pus-o in cotiera,si in cruce am gasit si tamaie. Link to comment
andreib Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Necuratu sigur pastreaza distanta regulamentara acum! 1 Link to comment
Recommended Posts