augustinionut Posted April 10, 2010 Author Share Posted April 10, 2010 (edited) AVEAM garantie la masina.Gica contra ce esti Sa-mi arati sloturile alea neutilizate .Sa-mi cumperi cleste de sertizat, contacte papuci pentru sigurante, sa tragi firele prin fundul tabloului fara sa-l demontezi .Sa faci asta la masina ta si apoi sa postezi. Edited April 10, 2010 by augustinionut 1 Link to comment
raven84 Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 A treia de sus in jos din randul vertical, prima din stanga din randul orizontal de jos si ultima din dreapta de pe acelasi rand. Link to comment
raven84 Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 (edited) Io n'am avut niciodata garantie la masina asta si oricum nici nu sunt...inginer . Una peste alta nu arata rau de loc, va fi insa dificil de explicat la ITP . Da ia zi o chestie, de la dezmembrari nu puteai face rost de un panou identic cu ala original al masinii si sa iei de pe el soclurile de sigurante si toate cele. Nu fac pe jiji dan'doaselea dar sincer nu am vazut nici un sigiliu pe suruburile de fixare ale panoului de sig. de la masina mea si banuiesc ca oleaca de loc de miscare este daca il scoti din suruburi. Si sa ma scuze moderatorul de postarea consecutiva...dar mai aveam cate ceva de spus . Edited April 11, 2010 by raven84 Link to comment
Robert_MNW Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Eu releul de A/C l-am bagat in cutie in locul destinat lui, nu avea fire nici mufe nimic. Si am folosit papuci, de la piese auto. Din cate am vazut cand am desfacut cutiuta tot la fel sunt prinse si restul firelor. Cutiuta se desface in doua minute, are doua suruburi si trei cleme si se desface de la jumatate si e loc destul Link to comment
augustinionut Posted April 11, 2010 Author Share Posted April 11, 2010 . Una peste alta nu arata rau de loc, va fi insa dificil de explicat la ITP La ITP au zis OK. 1 Link to comment
augustinionut Posted April 20, 2010 Author Share Posted April 20, 2010 Motanila are asa ceva, 12 ron, din PLUS: 1 Link to comment
raven84 Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 (edited) Mooooaaaaaammmmmaaaa ce de buzunare L.E. la postul de mai jos: Tolo, fiecare isi customizeaza masina cum vrea, eu deja imi inchipui cum s-or simti pasagerii tai din spate (in special soacra) cand or fi pusi fatza in fatza cu maldarul de buzunare : "ionut mama, unde pun si eu batista" . Altfel...e destul de bine. Edited April 20, 2010 by raven84 Link to comment
augustinionut Posted April 20, 2010 Author Share Posted April 20, 2010 Tzapanel, tu ai ignore 1 Link to comment
augustinionut Posted May 4, 2010 Author Share Posted May 4, 2010 A implinit varsta de : 2 Link to comment
raven84 Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 Hermafrodit Pai nu? Se cheama si masina (feminin) si matiz (masculin). Spor la condus 1 Link to comment
augustinionut Posted May 6, 2010 Author Share Posted May 6, 2010 (edited) Cu dedicatie pentru raven84: asta e pentru sensurile giratorii din PiatraNeamt Edited May 6, 2010 by augustinionut 1 Link to comment
raven84 Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Cu asta remapati stalpii de electricitate pe google earth??? . Drept sa spun as vedea si matzu cu un bullbar ca asta. Link to comment
augustinionut Posted May 7, 2010 Author Share Posted May 7, 2010 Priza pentru lada friguroasa 3 Link to comment
raven84 Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Foarte misto faza. Super chiar, dar mai ai de lucru la partea estetica...na ce poti cere de la un inginer ) . Acum in alta ordine de idei, ai putea adapta acolo si o scrumiera pentru pasagerii din spate. Apropos cum merge cu aeratoarele pentru pasagerii de la infrados (din spate) ? Link to comment
augustinionut Posted May 7, 2010 Author Share Posted May 7, 2010 Mai mult functionala decat estetica Ventilatia merge bine, iarna mai ales. 2 Link to comment
raven84 Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 Cand mai vopsesti da cu primer intai altfel o sa iti cada toata vopseaua... Da, ma refer la suportul cotierei. Link to comment
augustinionut Posted May 12, 2010 Author Share Posted May 12, 2010 (edited) Backlight: Edited May 12, 2010 by augustinionut 3 Link to comment
madkat Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 (edited) Hehe - bricheta in aceeasi pozitie cum am pus eu Dar daca o folosesti pentru lada - leag-o pe direct dar si cu un switch Backlightul este pentru momentele cand te oftica aia din spate si vrei sa ii orbesti, nu? Eu in locul tau as fi incropit o priza de aer calumea pentru tevile de aer. Edited May 12, 2010 by madkat Link to comment
augustinionut Posted May 12, 2010 Author Share Posted May 12, 2010 Priza e pe direct baterie cu siguranta de 20A.Priza de aer va fi estetizata, la vremea ei. 4 Link to comment
CatalinC Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 nu-i lua in seama bre. Arata bine intrebre backlight se aprinde cand deschizi usile ? Link to comment
augustinionut Posted May 20, 2010 Author Share Posted May 20, 2010 S-au jucat doi cu minusurile , sa arate ca ei "e" profesori. 2 Link to comment
augustinionut Posted May 22, 2010 Author Share Posted May 22, 2010 (edited) Lumina din dos nu se aprinde la deschiderea usilor.Are buton separat.Acum, ceva la care am muncit toata ziua: Edited May 22, 2010 by augustinionut 1 Link to comment
Recommended Posts