Jump to content

Mâtzu' si Motanu'

Recommended Posts

La nimic special decat poza: m-a luat Mircea peste picior ca la cate tevi pvc de instalatii am pus in matiz ar trebui sa pun si un scaun de buda Ca paranteza, pana si vecinii nostri rusi au poze pe forum cu aductiune aer cald sau rece in motor, cu coturi pvc de diametru 50, poze pe care le-am descoperit abia ieri.

Edited by augustinionut

La nimic special decat poza: m-a luat Mircea peste picior ca la cate tevi pvc de instalatii am pus in matiz ar trebui sa pun si un scaun de buda Ca paranteza, pana si vecinii nostri rusi au poze pe forum cu aductiune aer cald sau rece in motor, cu coturi pvc de diametru 50, poze pe care le-am descoperit abia ieri.

=)) Pe de alta parte, ar fi bun un link, sa vedem si noi masinile respective ale rusilor.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

;)

Lumina portbagaj.

nu te juca cu curentu mai ales pe masina nu pricep tablou sig. pe baterie doar pt lampa portbagaj pe aia o legai de alt ceva si cu buton cand salti haionu se aprinde lampa eu am facut dintr o lampa 220v cu 3 leduri am cumparat leduri 3 la nr la 12v si le am anlocuit trebe timp sa o pun ai grija cu curentu

Augustineeeee...bine-ai revenit, da'...pentru cat timp :) ), nu te lua de electricu' asta ca e meserias intr-ale limbii romane si nici inginer nu stie ca esti :P

Acuma revenind la subiect, tu ce mai facusi la masina ta?

• 1 month later...

Rezolvat si "pseudoturometrul". Pseudo, pentru ca e ceas de espero si sta in suportul pahar :D Cu semnal direct de la tata lor, ECU, pin 8. Ramane sa vad in trafic cum e cu espero 4 cilindri/ o bobina versus matiz 3 cilindri/3 bobine.

Edited by augustinionut

Si cat de corect crezi ca o sa iti indice? La turometrele universale stiu ca exista un reglaj de la 4 la 3 cilindri tocmai pentru a preintampina erorile. Apropo, cum te uiti la turometru in trafic daca e in suportul de pahar? Ori te uiti si risti sa faci accident ori nu te mai uiti si atunci de ce l-ai mai pus.

Pe de alta parte este remarcabila munca ta si faptul ca ai reusit sa pui pe masina asta ceva ce nici Daewoo nu s-a deranjat vreodata. ok.gif

• 2 months later...
  • 2 weeks later...