KumKum Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Tu locuiesti in masina asta? Hai ca e tare, nu am mai auzit pana acum, cos de gunoi in masina. Cine te opreste sa arunci la un cos de gunoi tot ce se aduna la prima coborare din masina ori sa opresti special pentru asta. P.S. Ai grija ca o sa faci diabet de la atata ciocolata ... Link to comment
augustinionut Posted May 6, 2011 Author Share Posted May 6, 2011 Nu locuiesc. Inca... Unde depozitez tot ce arunc la un cos de gunoi cand opresc special sau nu pentru asta? In cosul de gunoi In loc sa opresc zilnic opresc saptamanal. Mai putine opriri mai mult timp de condus Link to comment
argon Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Niste buzunare de Tico puse pe usi rezolvau problema mult mai elegant, asta daca faci atata gunoi cand esti masina, ca eu personal, fara buzunare in usi si spatiile putine sau inexistenbte de depozitare ce le are Matizul, nu am ce mizerie sa fac in masina, deci prin urmare ce arunca. Link to comment
augustinionut Posted May 6, 2011 Author Share Posted May 6, 2011 Deci prin urmare mergi pe drumul tau. Link to comment
argon Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Se poate stii ce arunci il acel cos de gunoi? Link to comment
augustinionut Posted May 6, 2011 Author Share Posted May 6, 2011 Da, daca citesti topicul CU ATENTIE !!! Link to comment
argon Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Auleo ce destrabalare se tine pe la tine prin masina Link to comment
augustinionut Posted May 6, 2011 Author Share Posted May 6, 2011 Concluzia? Nu pune cos in masina ca se kk toti in el?? Link to comment
raven84 Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Mmmm, doua lucruri se desprind din topicul asta: 1. Esti iremediabil pierdut 2. Esti inginer - doar un inginer poate gandi lucruri atat de practice cu o incarcatura estetica atat de mine. (Rog toti inginerii sa nu imi dea minus, este doar o remarca )"> ) )"> Acuma serios, stiu ca un cos de gunoi arata urat, insa trebuie sa fii navetist ca sa intelegi importanta unui loc in care sa depozitezi gunoiul fara sa iti iei ochii de la drum. La mine in masina multa vreme a tronat un maldar de ambalaje pe locul din dreapta, tocmai pentru ca nu ma lasa inima sa le arunc pe geam dar nici in masina nu prea avea un loc anume. Link to comment
augustinionut Posted May 7, 2011 Author Share Posted May 7, 2011 (edited) Ah...la naiba...sunt navetist EDIT: curios ca nu s-a legat nimeni de filtrul polen Edited May 7, 2011 by augustinionut Link to comment
Robert_MNW Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Ce 'face' filtru asta mai exact? Si un W/C nu ii pui?! Link to comment
augustinionut Posted May 7, 2011 Author Share Posted May 7, 2011 (edited) Ba da. Musai. Edited May 7, 2011 by augustinionut Link to comment
Robert_MNW Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Si la prima intrebare nu raspunzi? Link to comment
augustinionut Posted May 10, 2011 Author Share Posted May 10, 2011 (edited) Dati-mi o idee sa nu mai para de "dacie". Rezolvat: Acum dati-mi o idee cu ce sa indepartez banda dubluadeziva de pe portiera Edited May 10, 2011 by augustinionut Link to comment
Carabusu junior Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Cu multa rabdare ... si niste alcool tehnic. Link to comment
argon Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Dai si tu niste detalii despre cum ai montat filtrul de polen ? Am inteles ca nu ai AC, si ai luat doar carcasa evaporatorului, dar daca in acea carcasa am si evaporatorul, mai ai unde pune filtrul de polen? Link to comment
augustinionut Posted May 14, 2011 Author Share Posted May 14, 2011 (edited) Cam da Pai, in functie de tipul de filtru de care vrei sa folosesti pe viitor, decupezi dedesubt, ca sa poti face schimbul fara sa demontezi masina, o gaura (dreptunghiulara) prin care sa strecori filtrul. Daca dimensiunile filtrului sunt mai mici decat ale carcasei, se capitoneaza marginile cu niscai burete. Oricum, pana iese tot praful adunat in aeroterma, mai dureaza Am sa pun o poza cu filtrul cam la o luna de la montaj, sa vedem cat praf a captat. Dezavantaj: nu ai loc pentru filtru inaintea vaporizatorului ala imputit al tau Edited May 14, 2011 by augustinionut Link to comment
argon Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Inchipuie-ti ca e imputit tocmai de la lipsa unui filtru, se aduna tot praful de afara in el, si ala e scopul pentru care as vrea sa montez. Daca nu pot sa pun filtrul inainte de evaporator, ma las pagubas, dupa nu are rost. Link to comment
augustinionut Posted May 14, 2011 Author Share Posted May 14, 2011 (edited) Cauta si tu poze cu carcasa desfacuta si in spatele carcasei ai tevile de la vaporizator. Posibil sa poti baga un filtru de polen de spark= 31 ron, 19x20x aprozimativ 1 cm grosime, inainte de vaporizator. EDIT: se apropie marea finala!! Deocamdata probe. Scuzati calitatea, telefonul... Edited May 14, 2011 by augustinionut Link to comment
augustinionut Posted August 16, 2011 Author Share Posted August 16, 2011 Turometrul a fost abandonat... din lipsa de timp (imi fac casa ). Au aparut in schimb urmatoarele: Link to comment
raven84 Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 He hem cuiva i-a expirat suspend-ul...la mai mare jupane. Link to comment
augustinionut Posted August 16, 2011 Author Share Posted August 16, 2011 La mai mare suspendul Tare asta. Link to comment
korydon Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Daca iti tii gura nu o sa mai iei suspend. A iesit bine ultima varianta a filtrului de pe tubulatura PCV ( sper sa fie si util ), prima era nasoala, nu se potrivea. Mai curata si tu motorul ala ! Link to comment
Recommended Posts