Jump to content

Mâtzu' si Motanu'

Recommended Posts

Cumpar ca tot omul celelalte doua jante noi, monntez cauciucurile de pe alea vechi pe alea noi, le las la munca in vestiar o zi cu gandul sa fac rocada cu alea de iarna azi…. surpriza...

Un drac de cauciuc a fatat. Au 5 ani.

Asa ca 4 noi sunt pe lista. Ma gandesc la niste bunaciuni, gen Goodyear EfficientGrip Compact, Dunlop SP StreetResponse 2, Toyo NanoEnergy 3 sau Apollo Amazer 4G Eco.

Bre da' ce nume pompoase de galosi, nene ... Cred ca nici nu stiu ce nume sa le mai dea sa mai vinda si ei ceva. Si cind te gindesti ca-s din unu si acelasi aluat ... 😂

Mie unu nici cu-n Vredestein nu mi-ar fi rusine.

La Matiji (si nu doar) din start am recomandat 10w40. Parerile is foarte impartite pe tema uleiurilor insa eu unu il gasesc printre cele mai potrivite luind in calcul climatul.

• 2 weeks later...

Pina la urma de ce ai convertit-o din racheta ? Il halea pe 5w30 ?

Altfel, probabil sa ti se para doar ca nu mai e acelasi gigantic. Un motor ce nu trage se simte si in consum. Ceva schimbari la acest capitol ?

Ionele, ce poti spude de tubulatura aia PVC din compartimentul motor ? Inca-si fac treaba ori au cazut din schema ?

Am folosit pe o caleasca doua capete (de legatura, a cite 40mm lungime fiecare) in compartimentul motor pentru a forma un circuit de recirculare al aerului intern (in cabina) si m-ar interesa cum rezista la temperaturi inalte. Is ventilate ce-i drept, dar torusi ...

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...