augustinionut Posted October 13, 2023 Author Share Posted October 13, 2023 Upgrade: 1 Link to comment
vrazvanc Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Sa fie sanatos/sanatoasa! Dar e un bebe nou? Ca parca aveai copil de mult... 😀 Eu am dat jos indicatorul, s-a facut maricel cat-de-cat. 2 Link to comment
augustinionut Posted October 14, 2023 Author Share Posted October 14, 2023 E al doilea baiat. Multumesc 😘 3 Link to comment
augustinionut Posted May 17, 2024 Author Share Posted May 17, 2024 Ma salutai azi cu Koridon. Siluetic tipul, sper ca nu a patit nimic. In rest , am bagat niste continental ultracontact dupa bridgestone ecopia. Consum, franare mai bune, cica. 54000 km in 5 ani. Link to comment
augustinionut Posted June 9, 2024 Author Share Posted June 9, 2024 Am facut si o igienizare frane fata, erau cam imbacsite. 55000 km. 1 Link to comment
korydon Posted October 4, 2024 Share Posted October 4, 2024 La 17.05.2024 la 21:38, augustinionut a spus: Ma salutai azi cu Koridon. Siluetic tipul, sper ca nu a patit nimic. M-am intors la prima mea dragoste, si cand iubesti , slabesti . Eu bag de seama ca tu nu mai iubesti...😁. 3 Link to comment
augustinionut Posted October 5, 2024 Author Share Posted October 5, 2024 Lacu Rosu, banuiesc. Eu n-am mai mers cu bicla din 2014. Link to comment
augustinionut Posted October 13, 2024 Author Share Posted October 13, 2024 Si azi il vazui iar pe korydon. ... Link to comment
augustinionut Posted October 31, 2024 Author Share Posted October 31, 2024 On 10/4/2024 at 1:53 PM, korydon said: M-am intors la prima mea dragoste, si cand iubesti , slabesti . Eu bag de seama ca tu nu mai iubesti...😁. Asta e a mea. 1 Link to comment
augustinionut Posted January 2 Author Share Posted January 2 LA multi ani! Am intrat sa va povestesc o patanie de azi: mergeam relax (90 km/h), depasesc o masina, intru in localitate, stau la 3 m distanta de masina din fata, astept urmatoarea linie dreapta ca sa il depasesc, cand bum!! franeaza, pe luneta apare inscriptia politia si niste girofaruri, intoarce pe loc si se duce dupa masina ce tocmai venea din fata. Am facut cruce in gand si spre casa, cu 60km/h. Link to comment
Viktor Posted January 2 Share Posted January 2 ... si 50m distanta (in localitate) fata de cel din fata ! Link to comment
augustinionut Posted January 2 Author Share Posted January 2 8 minutes ago, Viktor said: ... si 50m distanta (in localitate) fata de cel din fata ! Asa e, intru in depasire din satul vecin 😛 1 Link to comment
Recommended Posts