CatalinC Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 Interesanta pozitionarea antenei.Da nu deranjeaza ? Link to comment
augustinionut Posted May 11, 2009 Author Share Posted May 11, 2009 Interesanta pozitionarea antenei.Da nu deranjeaza ? Daca deranja gauream plafonu, sa ma ploua in cap E de ajuns ca am masina indoita, gaurita ar fi prea de tot . Link to comment
augustinionut Posted May 11, 2009 Author Share Posted May 11, 2009 Ceas de cielo , parbriz cu parasolar integrat... Link to comment
raven84 Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 Pan la ceas de cielo eu mi-am trantit unul de matiz k era doar 10 lei in plus, dar sunt EXTREMMMMMMMM de rare! Eu am umblat 4 luni dupa unul. Bine asta daca nu vrei sa il cumperi nou cu 130 de lei > . in rest, te invidiez pentru parbrizul cu parasolar integrat... e incredibil de util in zilele cu soare. Al meu l-am schimbat ca era fisurat si ala nou nu avea nici un fel de parasolar ("> Link to comment
augustinionut Posted May 12, 2009 Author Share Posted May 12, 2009 Pan la ceas de cielo e e incredibil de util in zilele cu soare. Al meu l-am schimbat ca era fisurat si ala nou nu avea nici un fel de parasolar ("> Al meu a fo schimbat pe garantie , se fisurase , si n-aveau sa-mi puna decat d-asta cu parasolar. Yess.Si apropo, mie imi plac lucrurile patratoase (aka ceas de cielo , versus ceas de matiz.) Link to comment
augustinionut Posted May 12, 2009 Author Share Posted May 12, 2009 Ceas de cielo , parbriz cu parasolar integrat... Link to comment
CatalinC Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 ce ma oftic ca la tico nu vine bine ceasu de cielo ,frumos bravo . DAr parbrizu vechi nu avea parasolar din fabrica ? Link to comment
augustinionut Posted May 14, 2009 Author Share Posted May 14, 2009 Sorry.Acu am modificat profilu.N-avea Link to comment
augustinionut Posted May 15, 2009 Author Share Posted May 15, 2009 Avertizor faruri aprinse.. Link to comment
augustinionut Posted May 24, 2009 Author Share Posted May 24, 2009 (edited) Ghiciti piesa talpa a antenei Edited May 24, 2009 by augustinionut Link to comment
CatalinC Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Are legatura cu piesele de matiz ? Link to comment
augustinionut Posted May 24, 2009 Author Share Posted May 24, 2009 Are legatura cu piesele de matiz ? Ntz, bicicleta... Link to comment
CatalinC Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Nu prea le am eu cu biclele da cumva e un suport de piuitoare de bicla ? aia cu leduri cum vedeam pe la copii ? Link to comment
augustinionut Posted May 24, 2009 Author Share Posted May 24, 2009 Nu prea le am eu cu biclele da cumva e un suport de piuitoare de bicla ? aia cu leduri cum vedeam pe la copii ? Ntz...mai la dreapta Link to comment
vlad_andrei Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Suport de lanterna din aia de plastic care se prinde pe ghidon? Link to comment
augustinionut Posted May 25, 2009 Author Share Posted May 25, 2009 Suport de computer de bord de bicicleta Link to comment
CatalinC Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 ehee ) daca era de logan io-mi dadeam seama 1 Link to comment
augustinionut Posted June 6, 2009 Author Share Posted June 6, 2009 Am montat azi inchidere centralizata (25 ron , kaufland ).Actuatoare cu cinci fire si pe stanga si pe dreapta fata.Functionala doar pe fata.Pe spate , din exces de omorat greierasii , tumburucii se inchid f greu, iar actuatoarele nu se misca.Sambata viitoare rezolv problema. 1 Link to comment
CatalinC Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 E un inceput bun ,da cu niste vaselina pe mecanismele incuietorilor pe parghiile alea daca sunt intepenite Link to comment
augustinionut Posted June 7, 2009 Author Share Posted June 7, 2009 E un inceput bun ,da cu niste vaselina pe mecanismele incuietorilor pe parghiile alea daca sunt intepenite S-au umflat tumburucii, de aia nu mai urca si coboara usor.Am anulat greierasii Acu tre sa-i scot si sa-i aduc la dimensiunile normale. Link to comment
augustinionut Posted June 9, 2009 Author Share Posted June 9, 2009 Grea viata cu introdusul tijelor pe spate Da' maine le vin de hac. Link to comment
augustinionut Posted June 10, 2009 Author Share Posted June 10, 2009 Tije din electrod de sudura Asta am folosit.Usor de indoit, suficient de tari cat sa nu se-ndoaie in timpul functionarii.Practice.Acu ma cinstesc cu berica rece de izvor.Treaba-i gata .Cred ca urmeaza temporizare stergatoare cu releu de Dacia cu potentiometrul in maneta de actionare . Link to comment
Costi VLN Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Felicitari pt munca depusa.Electrod am folosit si eu la montatul unor ceasuri in bord pe dacie.E super tare si durabil,treaba am facuto acum 4 ani si se presinta excelent.In rest spor la modificari si la bericica rece. Multa bafta. Link to comment
Recommended Posts