Jump to content

Mâtzu' si Motanu'

Recommended Posts

Sa nu patiti ca mine.Apas tumburuc fata la pasager, coboara celelalte, trantesc usa, cu gand c-o sa sara tumburucu inapoi , ca inainte.Surpriza:mi-am incuiat cheile in masina :D .Culmea, pe stanga nu se intampla asa.In fine.Sa-mi fie invatatura sa cobor cu cheile in mana.

Exact asa am facut am facut si eu =)) Inchiderea centralizata si alarma functionau dupa cum voiau ele. Si pe vremea aia nici nu stiam cum sa descui masina cu numarul... Scoti numarul dai chederul la o parte si iti incerci norocul =))

Da, se mai practica si asta cu riga... stiu pe cineva care tinea o rigla lipita sub bara pe undeva :) Chestia cu numarul se aplica cand esti departe de casa si chiar nu ai cu ce altceva sa deschizi masina...Sau cu stergatorul vazusem pe cineva... :)

:D Tot tre sa dau fata de usa jos, pe dreapta.Incui de la sofer si tumburucu din dreapta sare inapoi, bineinteles si celelalte.Grrr.Maine.Azi io obosit.

A dracu, azi merge.O mai las o saptamana . :-W

Tre ca tija noua atinge pe undeva in usa,canturi, etc.

Edited by augustinionut

Daca sare inapoi si sar si la celelalte usi, inseamna ca ia actuator cu 5 fire si in dreapta fata nu? Cum ai zis si tu, sigur ti se blocheaza sarma aia pe undeva, asa mi se intampla si mie la matiz: se slabea un surubel care tinea 2 sarme (una de la actuator si alta de la usa) si sarma de la usa se bloca de o bucata de tabla=>usa respectiva nu se inchidea.

Daca sare inapoi si sar si la celelalte usi, inseamna ca ia actuator cu 5 fire si in dreapta fata nu? Cum ai zis si tu, sigur ti se blocheaza sarma aia pe undeva, asa mi se intampla si mie la matiz: se slabea un surubel care tinea 2 sarme (una de la actuator si alta de la usa) si sarma de la usa se bloca de o bucata de tabla=>usa respectiva nu se inchidea.

ASta banuiesc si eu, cand face, cand nu face...ba o incui pe dreapta , ba pe stanga.Luni o servesc :D

E deja duminica, si n-a mai facut figuri.In fine.Mâtzu a vazut azi "plaja" de la Baicu (Izvoru Alb , pe malul lacului Izvoru Muntelui) .Cinci in masina , pe drum aproape forestier.Cu sistemul audio upgradat (boxe de camera) , gratarel,undita, patura.Zona curatica, dotata(yess!!) cu niste cutii de placaj pentru gunoi.Drumul de la baraj la plaja se parcurge in max juma de ora, cu a doua.Praf pe drum cat cuprinde(regret ca l-am spalat ieri) , criminal daca nimeresti in spatele altei masini.Doritori pentru saptamana viitoare? :D

• 3 weeks later...
Incuietoarea dreapta merge greu, d-aia sare tumburucu inapoi(actuatorul) .Si doar am dat cu sprayu... merge ca dracu.

Merge binisor :D Am bagat sprayu prin gaura cheii :)

Plus o magarie pt aer rece(adica tot cald, tevile , rezonatoru si cutia filtrului se incalzesc ca dracu) .

post-13903-1248026774_thumb.jpg

post-13903-1248026801_thumb.jpg

post-13903-1248026815_thumb.jpg

post-13903-1248026842_thumb.jpg

Inainte ce are, crezi ca intereseaza pe cineva ? Tubul de 60 intra bine peste mufa de intrare de la filtru. Mai pui un colier, dar nu strangi tare, crapa tubul de ABS (plastic).

Edited by tolin