ovidiu51 Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Din cauza gerului volanul meu de Tico a crapat in doua locuri, si arata ca dracu, ma gandesc sa il schimb cu unul nou de Matiz, stie cineva daca se potriveste? Ovidiu Link to comment
Shenck Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Mai bine iei unu de Tico de la dezmembrari , il dai pe asta al tau la schimb si mai dai niste bani. Link to comment
tico_RS Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 am o vaga impresie ca nu, difera putin la partea de claxon si de ingropare in bord chiar daca axul am inteles din targ ca ar fi la fel... Link to comment
Leutzu Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Si al meu la tico a crapat acum 2 ierni. Numai ca eu am gasit o solutie mai ieftina Mi-am luat din Sell Gross o husa de volan ~80.000lei. Link to comment
ovidiu51 Posted February 25, 2005 Author Share Posted February 25, 2005 Varianta cea mai simpla ar fi umplerea crapaturilor cu o solutie care polimerizeaza. Tico la dezmembrari nu am vazut inca, poate in Bucuresti, Daca pretul e rezonabil raman la intentia de al inlocui cu unul de Matiz, mi se pare mai ergonomic. Link to comment
Recommended Posts