rm.popa Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Ideea nu-mi aparţine, am regăsit-o pe un forum din UK şi acolo a avut un mare succes (vreo 8.000 de posturi în 7 luni). Jocul e foarte simplu: voi scrie un cuvânt, apoi cine vrea postează un cuvânt asociat cu cuvântul meu. Apoi fiecare post va conţine un cuvânt asociat cu cel din postul anterior. Şi tot aşa... Se postează un singur cuvânt/ post şi n-ar trebui să se admită comentarii. Ideal ar fi ca asocierea să poată fi intuită şi de ceilalţi. O să fie interesant cum de la un cuvânt se va ajunge la cu totul altceva (mai ales prin intermediul omonimelor). Aşa că dacă vă băgaţi... să începem: forum Link to comment
Englishman Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 (edited) Off topic: Bre, in romaneste, nu alte LIMBI. Edited April 21, 2009 by Englishman Link to comment
banzay Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 (edited) Mandarina...se uitase un A (la postul meu era vb) PS: copiasem exact ce scrisese Tommy. De fapt am vrut sa scriu mandarina, dar fiind cu ochii in 10 parti deodata, am uitat un amarat de 'a' Edited April 21, 2009 by banzay Link to comment
rm.popa Posted April 21, 2009 Author Share Posted April 21, 2009 mandrina priboi Mandarina...se uitase un A (la postul meu era vb) ha?? Link to comment
Recommended Posts