rm.popa Posted April 28, 2009 Author Share Posted April 28, 2009 onanişti_plictisiţi_prin_topic Link to comment
Tommy Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 (edited) onanişti_plictisiţi_prin_topic Alo mister rm popa, ai de gand sa mai jignesti mult dupa ce ai deschis un topic de toata rusinea? Eu zic sa iti retragi cuvintele si sa iti ceri scuze si sa nu incepi cu retardisme de astea de speta mizerabila. Postul tau este la fel ca topicul: jignitor si fara minte. Ia-ti jocul si joaca tu cu nevasta ta porcaria asta daca nu ai altceva, ok? Edited April 28, 2009 by Tommy Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 (edited) Alo mister rm popa, ai de gand sa mai jignesti mult dupa ce ai deschis un topic de toata rusinea?Eu zic sa iti retragi cuvintele si sa iti ceri scuze si sa nu incepi cu retardisme de astea de speta mizerabila. Postul tau este la fel ca topicul: jignitor si fara minte. Ia-ti jocul si joaca tu cu nevasta ta porcaria asta daca nu ai altceva, ok? Si mai e ceva: mirobolantul topicul merita sa fie caracterizat în felul în care a fost caracterizat. Daca se simte cumva nedreptă?it, are dreptul la replica. De tine, rm.popa, nu s-a luat nimeni. Edited April 28, 2009 by Zmeul cel rau Link to comment
rm.popa Posted April 28, 2009 Author Share Posted April 28, 2009 Alo mister rm popa, ai de gand sa mai jignesti mult dupa ce ai deschis un topic de toata rusinea?Eu zic sa iti retragi cuvintele si sa iti ceri scuze si sa nu incepi cu retardisme de astea de speta mizerabila. Postul tau este la fel ca topicul: jignitor si fara minte. Ia-ti jocul si joaca tu cu nevasta ta porcaria asta daca nu ai altceva, ok? Well, topicul nu era un must-play, iar dacă nu îţi plăcea/ nu te interesa, nu te obliga nimeni să intri sau, cu atât mai mult, să şi scrii ceva. Şi eu dezagreez diverse topicuri de pe forum, dar nu intru în ele să le umplu de c_c_t, ci pur şi simplu nu le citesc. Dar aţi ales (tu şi alţi câţiva colegi) să transformaţi acest topic în caterincă penibilă. Motiv pentru care am şi cerut, în privat, închiderea lui. Topicul nu era deloc "fără minte", din contră, putea stimula intelectul participanţilor. Dar nu prin revenirea obsesivă la sex şi derivatele (surogatele) lui, ci prin exersarea bunului simţ, mai ales cel lingvistic. N-am de ce şi nici cui să cer scuze, n-am jignit personal şi direct pe nimeni. Cine se ştie (vrea) cu musca pe căciulă se simte. Mai degrabă e jignitor postul tău, dar pentru mine e prea puţin important şi am să trec asta cu vederea. În rest... peace şi THREAD CLOSED. Link to comment
Tommy Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Nu esti nici macar barbat, sa iti asumi cuvintele. Link to comment
Recommended Posts