Jump to content

Chevrolet Aveo Vs Opel Astra Classic

Razv

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Si eu am avut aceeasi impresie despre Astra classic. cand am cautat masina m-am uitat si la aveo si la astra classic. niciuna nu m-a atras, astra classic datorita interiorului cam rece si prea "clasic" pt mine +motorul de 1.6 care la fel ca si cel de 1.4 mi s-a parut ca nu prea isi arata toti caii, iar aveo daca ar fi avut un 1.6 cred ca sigur deveneam posesor de aveo. Mi-a placut interiorul la aveo (poate mai putin ceasurile de bord).

Asadar dintre ele nu stiu ce as alege, ca nu prea ma atrage niciuna insa cred ca aveo e un pic peste. Ok, astra classic fiabilitate nu stiu ce, asa este..dar cand iei o masina trebuie sa te si atraga. consider aveo o masina destul de frumusica (pacat de rotile alea mici),cu un interior care e destul de primitor si nu asa rece cum mi s-a parut la astra classic.

totusi la consum 1.4 twinport al unui prieten m-a uimit cat de putin consuma. ce e de recunoscut, trebuie recunoscut :)

bossake said:
la vremea aia din ce am citit pe net 1.6 era doar prin america. acum se poate comanda cu motor de 1.6 ?!

pai ma refeream la faptul ca poti sa-ti comanzi din america...nu cred ca e imposibil. in europa nu cred ca e disponibil motorul de 1.6.