Immortal Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Hello Dupa numeroasa prezenta de saptamana trecut, mai lansez o... provocare. Deh, I'm gonna keep on trying... Mdeci, cine vrea sa dea cu subsemnatu' la ceea ce (inca mai) reprezinta 'intalnirea saptamanala', la orele 18.00 fics, in locul bine-cunoscut? S-au auzit voci propunand o noua iesire la karting, subiect pe care sper sa reusim a-l "finaliza" In proportie de 85% si in functie de ce prezenta se anunta si cum se prezinta situatia la ora stabilita, subsemnatul apare. Link to comment
paul_marines Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Ma voi sili prin a ma determina sa fiu prezent, Link to comment
yannlepantrec Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Nu mai ajung caci trebe sa merg in capitala. Link to comment
sebian Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 @Immo: ai vrea tu dar avem orientari diferite Link to comment
mike.omega Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Ma voi sili prin a ma determina sa fiu prezent, Daca nu sunt prea indiscret, cu ce treburi ieri pe la ExpoCar? Cred ca te-am vazut si la ghiseu la Chevy... Link to comment
free_spirit Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Salutare !! Treaba sta cam asa: daca ploua si-i naspa, vin la intalnire. Daca-i soare si misto bag un gratar, unde evident, am sa adaug si oarece cantitati considerabile de bere ( si nu numai) si deci, sub influenta bauturilor alcoolice nu conduc, implicit, nu ajung. Tare mi-ar place sa veniti si voi, daca ar iesi varianta cu grataru' Treburile neprogramate, de obicei ies cel mai bine. Respect !!! Link to comment
paul_marines Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Daca nu sunt prea indiscret, cu ce treburi ieri pe la ExpoCar? Cred ca te-am vazut si la ghiseu la Chevy... Nu esti deloc indiscret, as spune ca doar eu sunt ceva mai conspirativ. Link to comment
mike.omega Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Aham, am inteles Auziti, am si eu o intrebare: Noi de 1mai ce facem? Un mititel, un gratarel ceva? pe undeva? Pe 2 mai sunt sanse sa particip la o sesiune de autografe cu Coulthard, sa vedem daca ne ies aranjamentele Link to comment
free_spirit Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 (edited) Auziti, am si eu o intrebare: Noi de 1mai ce facem? Un mititel, un gratarel ceva? pe undeva? Io's pentru .Si nu conteaza locatia. Edited April 24, 2009 by free_spirit Link to comment
Immortal Posted April 25, 2009 Author Share Posted April 25, 2009 @Immo: ai vrea tu dar avem orientari diferite Nu stiam ca-ti tre' vreo orientare anume pentru "shut the f&^% up" Dudo. Mbai, deci... mai vine cineva? ) Link to comment
VECTOR Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Hai ca vin si eu ca vad ca esti insistent. Poate prindem masa la fumatori de data asta. Link to comment
paul_marines Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Poate prindem masa la fumatori de data asta. Not for me ("> . Si cum se vede ca sunt minoritar... see ja next time Link to comment
yannlepantrec Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Si io-s in pentru gratar de 1 Mai muncitoresc! Link to comment
sebian Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 fost, socializat, studiat pitzipoancele din crazy (altele decat Immo ) plecat cu treaba dupa o ora jumate Link to comment
VECTOR Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Fost, socializat, studiat numarul mic de membri prezenti, adus aminte ca de fapt nici eu nu am mai fost la intalniri de vreo 3 luni, studiat Immo - nu e pitzipoanca, plecat cu treaba dupa 2 ore. Link to comment
Recommended Posts