Jump to content

Intalnire Dwc Ct

Recommended Posts

Hello :)

Dupa numeroasa prezenta de saptamana trecut, mai lansez o... provocare. Deh, I'm gonna keep on trying...

Mdeci, cine vrea sa dea cu subsemnatu' la ceea ce (inca mai) reprezinta 'intalnirea saptamanala', la orele 18.00 fics, in locul bine-cunoscut? S-au auzit voci propunand o noua iesire la karting, subiect pe care sper sa reusim a-l "finaliza" ;)

In proportie de 85% si in functie de ce prezenta se anunta si cum se prezinta situatia la ora stabilita, subsemnatul apare.

Salutare !!

Treaba sta cam asa: daca ploua si-i naspa, vin la intalnire. Daca-i soare si misto bag un gratar, unde evident, am sa adaug si oarece cantitati considerabile de bere ( si nu numai) si deci, sub influenta bauturilor alcoolice nu conduc, implicit, nu ajung. :D

Tare mi-ar place sa veniti si voi, daca ar iesi varianta cu grataru' :D

Treburile neprogramate, de obicei ies cel mai bine. :)

Respect !!!

Aham, am inteles :)

Auziti, am si eu o intrebare: Noi de 1mai ce facem? Un mititel, un gratarel ceva? pe undeva?

Pe 2 mai sunt sanse sa particip la o sesiune de autografe cu Coulthard, sa vedem daca ne ies aranjamentele :P

@Immo: ai vrea tu dar avem orientari diferite :P

Nu stiam ca-ti tre' vreo orientare anume pentru "shut the f&^% up" :P

Dudo.

Mbai, deci... mai vine cineva? :) )

Fost, socializat, studiat numarul mic de membri prezenti, adus aminte ca de fapt nici eu nu am mai fost la intalniri de vreo 3 luni, studiat Immo :-? - nu e pitzipoanca, plecat cu treaba dupa 2 ore.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...