NFS Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 ... l-a lasat parcat pe contrasens .. Loganul galben are sofer la bord... se vede pozitia mainii pe volan, diferita in cele doua poze. Asta nu-i spalatoria aia de pe Ion Pillat, cum vii pe Bd Unirii dinspre Pta Alba Iulia spre Pta Unirii, la dreapta? Link to comment
Cumnatu Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Da aia e spalatoria. Ordinea e asa, atat jeepul cat si loganul asteapta randul la spalatorie. Bucatica aia de strada e folosita 99 % ca si sens unic dinspre dreapta spre stanga cum se vede in poza. Jepul si Loganul lasasera astfel loc destul ca sa treaca masinile cat si sa iasa cele din spalatorie. Femeia insa ... E adevarat ( desi mai rar vezi ) ca dude d-astea fac si barbatii dar eu miosogin fiind observ cu precadere femeile ! Link to comment
Vijelia Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Dati-mi voie sa imi exprim parerea ca mai bine de 90% dintre soferite sunt catastrofe la volan, aici nu ma intelegeti ca fac accidente ci la faptul ca din prea multa "atentie" incurca de multe ori circulatia Ei, esti prea generos, colega... De ce nu dai date exacte? Procentul corect de "soferite ... catastrofe la volan" este de 98,35%, restul pana la suta e reprezentat de gagicile alea cu centuri de culori inchise de la SPP ale caror calitati de conducatoare auto nu cred ca ai curajul sa le contesti. Si cand ma gandesc ca oamenii astia se tot scuza ca se produc ambuteiaje din cauza drumurilor inguste, a numarului mare de masini, a lipsei parcarilor sau a nerespectarii regulilor de circulatie... Aviz amatorilor: Cine vrea sa iasa la agatat sa mearga pe unde-s ambuteiaje. E plin de femei. Cred c-ar trebui sa-i propunem domnului castor sa le retraga femeilor permisele de conducere si sa le interzica pentru viitor sa candideze la obtinerea acestui permis. "> Link to comment
Florinut Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Oare stie ce face sau doar se ... face? Link to comment
uskt2005 Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Saracele masini ...cu ce au gresit oare Link to comment
Florinut Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 ... Cred c-ar trebui sa-i propunem domnului castor sa le retraga femeilor permisele de conducere si sa le interzica pentru viitor sa candideze la obtinerea acestui permis. "> Cata dreptate colega >- Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Problema ei era ca masinuta aia nu avea destula forta sa le impinga pe celelalte. Link to comment
Vijelia Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Cata dreptate colega >- Nu-i asa? Link to comment
andreis Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Noi sa fim sanatosi! http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=1292 Link to comment
Vijelia Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Ca sa fiu on-topic, hai sa va arat si voua stil de parcare "executata" de-o tipa (Vijelia, "adevarata fiica a Tatalui Uragan" cum zicea cineva pe aici...). hi, hi, hi... Locatia: parcarea magazinului Unirea, et. I... Data (!): 13 ianuarie 2007 brrr... De intrat am intrat relativ bine... ... ok, dar cum ies?? am plecat la cumparaturi cu speranta ca peste cateva ore, cand voi termina banii, va fi plecat si masina de langa mine si din cateva manevre as fi iesit "cu fata curata". Am gandit foarte "bine", dar cand e sa se adune toate relele, uitati-va cum a parcat cel care venise intre timp langa mine: Desi nu speram, am iesit surprinzator de repede, intrucat neuronu'mi - solicitat mai rar - s-a bucurat ca-l mai activez si pe el... Link to comment
ticodriver Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 La benzinarie woman_filling_gas.rar Link to comment
Brainiac Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 si barbatii o comit Hai sa fim seriosi, aia e facuta la misto, se vede clar. A, ok, ca nu esti atent sau esti prea batut in cap si indoi o aripa cand parchezi, sau iti lovesti o bara e una, dar ala e clar ca isi distruge masina cu buna stiinta. Si pe celelalte din zona. Link to comment
Vijelia Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Eu zic ca era nervos. Poate l-a suparat vreo gagica in trafic. Link to comment
Satori Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Faza acum 1 ora la Mobexpert Pipera: O tipa cu o Toyota RAV calca pe un trapez din acela cu nu parcati, acesta pivoteaza si ii sparge oglinda. Tipa inchide tacticos telefonul, se da jos, lasa portiera deschisa bineinteles (nu puteam sa trec si din cauza asta am asistat la continuare) se duce si se uita la oglinda, ocheste primul paznic si incepe sa urle ca disperata la el. Intr-un final a incetat cu injuraturile (tipul nu spunea decat ca nu a fost el la volan si ca nu avea ce face) si parcheaza masina. Am intrat si eu in parcare, las masina si ma duc in magazin sa rezolv ce am de... cheltuit. Acolo ma intalnesc cu tipa ce ii povestea cu aplomb unui manager de pe acolo, tot de sex feminin, cum paznicul a pus acel semn in mijlocul drumului. Paznicul e chemat si incepe sa se jure ca nu a facut nimic deosebit, semnul era unde trebuia samd. Pana la urma nu am mai rezistat si i-am zis manageritei exact cum si ce s-a intamplat. Tanti s-a uitat urat la mine si a plecat, nu a mai zis nimic. Sa fie sanatoasa si sper ca daca mai da vreodata peste ceva, sa dea peste masina sotului. Link to comment
sebian Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Sato, ca veni vorba de femei la volan, cum mai stati cu distanta fata de volan? ca nu ne-ai mai updat-at Link to comment
Satori Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Cu distanta s-a rezolvat ) Link to comment
tarabostes Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Pe mine m-a impresionat o tipa ieri seara in parcarea de la mall vitan, era cu o Mazda 3 si parcat cu spatele, destul de strans, intre doua masini si un stalp, super profi. Intr-o prima faza am pus pariu ca nu reuseste, apoi ca nu va mai putea sa coboare din masina ( spatiul era foarte mic) dar tipa nu a repetat nicio miscare. Foarte misto, nevasta-mea a ramas cam surprinsa. Link to comment
LYM Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 OffTopic: @vijelia - aha! Te-am prins, gata De aici ai iesit mai usor, cred (btw, stai prin zona sau erai in vizita? Ti-am vazut autocolantul si ti-am facut o poza la masina pt. identificare ulterioara E si a mea in spate) Link to comment
Vijelia Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 (edited) Ca sa iti revii, priveste aici: N-ar fi rau sa-ti revii si tu! Cu cateva posturi mai sus (411), e postat acelasi filmulet sub alt nume... OffTopic:@vijelia - aha! Te-am prins, gata De aici ai iesit mai usor, cred (btw, stai prin zona sau erai in vizita? Ti-am vazut autocolantul si ti-am facut o poza la masina pt. identificare ulterioara E si a mea in spate) "> Hellou! Cred ca ar trebui mutat postul la "Cu autocolantul la spinare", nu de alta dar riscam un warn. Iar la cum e parcata, chiar vor crede colegii ca eu parchez in halul ala si d-aia ai situat postul la "Femeile la volan"... Gizas! Eu parchez fix langa bordura, daca nu chiar pe bordura. Anyway, nu eram eu cu masineta, ci varul meu... PS Prin ce zona se-ntampla fapta? Edited January 24, 2007 by Vijelia Link to comment
bebelushu Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 ...Anyway, nu eram eu cu masineta, ci varul meu... Asa se spune acum? Link to comment
Vijelia Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Asa se spune acum? Tu crezi ca dau masina oricui? Link to comment
uskt2005 Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Hai sa fim seriosi Aia este parcare facuta de o dama ; are juma de metru de la bordura @vijelia> uita-te cum a parcat LYM si ai sa intelegi de ce cred ca parcarea a fost facuta de o dama "> Link to comment
Vijelia Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 (edited) Eu sunt cat se poate de serioasa. Ia incearca si tu sa fii serios! Anyway, you're fftopic: PS Ii voi spune varului meu ca l-ai numit "dama". fftopic: Edited January 24, 2007 by Vijelia Link to comment
ticodriver Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Moaaaa, ce-a facut indesata aia acolo De unde o fi impins panou' ala publicitar tocmai pana acolo? Link to comment
Recommended Posts