Zmeul cel rau Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Clar, vrei sa fii injurat si depasit si tu. ) Link to comment
zeneseu Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Zmeul cel rau said: Clar, vrei sa fii injurat si depasit si tu. ) De ce esti rau zmeule? Poate vrea sa vada cum e sa fii femeie la volan. Link to comment
Elfu Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 (edited) iulia said: Vezi ca e unul (insa nu foarte ingrijit) pe Tineretului, chiar pe unde urci spre Polivalenta. E parcarea aia mare pe langa care treci cand mergi la intalnire; mai in spate sunt niste stradute si un poligon. Pe-acolo m-am jucat si eu acum niste ani. Multumesc Iulia. Tineretului e mai aproape de drumul taberei decat Ilioara. Azi teoretic vine buburuza. Astept telefon de la Toyota sa ma duc sa o ridic. Sper sa fie totul ok, sa-i termin rodajul week-endul asta si de saptamana viitoare sa ne apucam de scoala. Mircea said: La noi cu vreo 3 ani in urma, satui de o matizista care parca pe 3 locuri (da 3, nu e o greseala) ca sa nu-i ramana fundul in strada (nu ramanea la moskovich-ul meu de 4,6 m), dupa indelungate certuri, rugaminti etc, i-am mutat-o in strada si s-a potolit. Parcheaza tot aiurea, dar o urca pe trotuar vis-a-vis. Uneori n-ai ce-i face...... Tu de ce crezi ca intrebam eu ieri unde e gaica aia pe spate la Lacetti ca sa pot lega o sufa de tractare? :- Edited March 21, 2008 by Night Elf Link to comment
tarabostes Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Night Elf said: Multumesc Iulia. Tineretului e mai aproape de drumul taberei decat Ilioara. Azi teoretic vine buburuza. Astept telefon de la Toyota sa ma duc sa o ridic. Sper sa fie totul ok, sa-i termin rodajul week-endul asta si de saptamana viitoare sa ne apucam de scoala. vedeti ca ,,poligonul,, de la Tineretului nu e chiar poligon, un cunoscut care isi invata copilul ( aproape de 18 ani) sa conduca acolo s-a ales cu o amenda si ceva incurcaturi, si nu e singurul din cate am auzit. mai mult se pare ca unii politisti stau si pandesc zona ca poate mai prind pe cineva. asa ca atentie Link to comment
Elfu Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Pai la mine sotia a implinit de mult 18 ani si are si permis, deci nu vad care ar fi problema. E interzis accesul auto sau ce? Link to comment
wallaby Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Mai da' rai mai sunteti... Exista femei care conduc foarte bine! Link to comment
iulia Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 tarabostes said: vedeti ca ,,poligonul,, de la Tineretului nu e chiar poligon, un cunoscut care isi invata copilul ( aproape de 18 ani) sa conduca acolo s-a ales cu o amenda si ceva incurcaturi, si nu e singurul din cate am auzit. mai mult se pare ca unii politisti stau si pandesc zona ca poate mai prind pe cineva. asa ca atentie Pai iti zic eu ca am avut probleme cu gardienii (nu cu politistii!) de 3 ori in zona aia Prima data - in parc - n-am cum s-o povestesc aici, dar ideea e ca au vrut bani, atat A doua - s-a intamplat tot asa, inainte sa-mi iau permisul, cand ma jucam pe rampa exact in acea locatie, dar s-a intamplat de fapt cand am iesit din poligon, eram deja pe strada (in parcare), si au venit sa-mi ceara permisul pe motiv ca eram pe drum public deja (vazusera ca veneam de acolo). Dar era 12 noaptea si s-au legat de faptul ca noaptea nu mai functioneaza ca poligon, si apoi ca n-aveam permis desi ajunsesem in parcare. evident, tot bani au vrut A treia - la una din intalniri, cand ne testam Corsele la o viteza cam mare prin parc, recunosc - au facut semne de oprire, n-am oprit si gata. Au fost mai multi din club implicati atunci Link to comment
Satori Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 wallaby said: Mai da' rai mai sunteti... Exista femei care conduc foarte bine! Si asta ai dedus dintr-o reclama?! Cauta atunci clipuri cu Sabine Schmitz. O sa ramai uimit. Link to comment
wallaby Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 (edited) Eu n-am dedus nimic. Era pur si simplu o tentativa de a relaxa putin spiritele. Nu pot sa inteleg de unde atata inversunare la adresa soferitelor in thread-ul asta. Eu unul am vazut pe sosele multi soferi imbecili de toate rasele, varstele si de ambele sexe. Concluzia mea e ca prostia la volan (desi e gramatical de gen feminin, haha) n-are sex @Satori: o stiu pe Sabine. N-ai cum sa fii uimit cand te gandesti c-a crescut practic pe pista de la Nurburgring! Edited March 21, 2008 by wallaby Link to comment
Mircea Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Zmeul cel rau said: Clar, vrei sa fii injurat si depasit si tu. ) De ce mai? Iar revenim la "nu pot sa vad prin masina ta"? Imagineaza-ti ca ai un camion in fata sau o duba. Link to comment
Satori Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Imagineaza-ti ca motocicleta mea este un tanc! > Link to comment
tolin Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 (edited) wallaby said: o stiu pe Sabine. N-ai cum sa fii uimit cand te gandesti c-a crescut practic pe pista de la Nurburgring! Dar pe fata lui Jacky Ickx (fostul pilot belgian de F1) ai vazut-o ? Acum vreo 4 ani a primit un wildcard de a participa inafara concursului la doua curse pe Spa. Vanina Ickx, i-a ridiculizat pe cei mai mari piloti de turisme pe cel mai dificil circuit din lume. A castigat lejer prima cursa, dupa care, in cursa a doua s-a plecat in ordinea inversa sosirii in prima (o regula de handicap din vremea aceea) si i-a batut din nou. La final, toti au rasuflat usurati ca fata nu avea licenta sa intre in campionat. Edited March 21, 2008 by tolin Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Mircea said: De ce mai? Iar revenim la "nu pot sa vad prin masina ta"? Imagineaza-ti ca ai un camion in fata sau o duba. Da, uimitor dar si alea sunt depasite. Link to comment
Cumnatu Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 (edited) Misogin fiind... de fapt eu nu sunt misogin sunt MISOGINUL citez din Margineanu : " Stiu ca tu confunzi semnalizarea cu semnalul de la celular " Special pt nevasta-mea fara numar fara numar fara numar ( maine numai pasajul asta ii-l pun ) . Auzi la ea, are 2k km facuti in Bucuresti si NU stie sa puna benzina ( cred ca am gresit cand i-am pus eu mereu ) si cica are carnet... da' face o ciorba... au mama ! Bei, decat sa-ti fie rau mai bine sa-ti fie bine ! Edited March 30, 2008 by Cumnatu Link to comment
Tommy Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 (edited) Asta nu e problema, pun angajatii de la benzinarie, numai sa spuna daca e diesel sau benzen Edited March 30, 2008 by Tommy Link to comment
Elfu Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 (edited) cu plumb sau fara plumb benzenul? Nu stiu de ce am un feeling ca daca o trrimit pe nevasta-mea sa alimenteze baga numai OMV 100 ca ii zice ala de la benzinarie ca e mai buna. Edited March 30, 2008 by Night Elf Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Nu cred. O sa ii puna doar de 95. Eu pun doar de 100 dar, in orice masina as fi, aia de la benzinarie pun prima data mana pe manerul pompei de "fara plumb". Au si o viteza, ai naibii, pana imi dau eu jos centura aia au si desfacut capacul. Link to comment
Cumnatu Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Ca sa ii eviti, trage la pompa, NU oprii motorul si fa-te ca faci ceva prin masina cam 1 minut. O sa abandoneze daca te vad neinteresat principal de umplerea tancului. Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Nu tin atat de tare sa nu imi puna ei benzina. Pana la urma tot ce le zic eu baga. Esential e ca ei nu pun mana pe manerul cu benzina scumpa. Link to comment
Cumnatu Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Eu apelez la manevra de mai sus pt ca de obicei bag inainte de a baga benzina un curatator d-ala de injectoare. Link to comment
Salex Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Astazi am avut un drum de la Dristor pina la Spitalul Floreasca. M-a uimit putin numarul f. mare de soferite pe care le-am intilnit pe acest traseu, cred ca peste 50% dintre masini erau conduse de femei ... apropoape toate mergind f. OK. O singura exceptie, o dsoara cu un Spark albastru (sau Matiz ??) care a tinut cu tot dinadinsul sa mearga cu 30km/h pe ultima banda. De la Balta Alba si pina in Pasajul Muncii am mers CUMINTE in spatele ei dorind sa vad cit are de gind sa mearga asa. Recunosc, spre rusinea mea, ca la iesirea din Pasajul Muncii nu am mai rabdat si am depasit-o prin dreapta Oare sa i se fi blocat masina in a II-a sau nu avea chef sa mearga cu a III-a ???? Link to comment
Lucian M Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Femeia tot femeie- agata ce poate pe unde poate. Barbatii fac altfel: pun bagajul jos sau pe cupola si pleaca (am pus telefonul pe capota si am plecat- imi face tata semn dupa cativa metri sa opresc- pun frana si vad cum zboara la propriu telefonul meu pe pista de beton- traiasca S-E- seria j a fost una rezistenta ) ). Doamnei respective ii pot suti poseta la semafor baietasii care zoiesc parbrizele. Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 De fapt e protectie pentru masina la semafor, ceva de genul "frate, ia de aici si lasa-ma cu geam". Ar trebui sa ii scada prima de CASCO daca merge asa. Link to comment
Recommended Posts