VAXXi Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 Si-a gasit locul unde sa incurce pedalele ... Link to comment
Costi VLN Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Si uite asa s-a kkt inca o fumee pe munca si pasiunea omului. Link to comment
Mircea Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 http://stirileprotv.ro/stiri/revista-presei/paziti-va-soferi-blonda-la-volan-a-provocat-cel-mai-scump-accident-din-lume.html ... Un nou record! Link to comment
Salex Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Cunoasteti cu totii, probabil, bancul acela cu tipul care merge pe contra-sens pe o autostrada si asculta stiri la radio : "Un nebun merge cu viteza pe contra-sens pe autostrada ABC" "Ei si, pe autostrada pe care merg eu toti merg pe contra-sens ..." Ei bine, o faza de genul asta am vazut in Ploiesti pe o artera care leaga Centrul de Gara de Sud. In mod normal, artera respectiva este cu sens unic in timpul saptaminii, 2 benzi pe sens. In weekend, datorita inchiderii bulevardului central (habar n-am nume ), pe strada se circula in ambele sensuri, lucru BINE MENTIONAT pe semnele aditionale ale indicatoarelor de SENS UNIC ! In urma cu cca. 3 saptamini mi-a fost dat sa vad un Ford Focus condus de o doamna (sotul si copilul o insoteau, pe bancheta din spate) care, netinind cont de semnele aditionale mentionate, era sa provoace vreo 5 accidente in cca 250-300 metri parcursi. Nu am cuvinte sa descriu furia si incrincenarea cu care "doamna" amazoana claxona, vocifera si gesticula la adresa celor care mergeau ... corect, pe celalalt sens. Am incercat sa ii arat ce si cum insa nu a fost chip. Printr-un episod similar am trecut cu o saptamina mai devreme insa cetateanul cu un Reanult Clio cu numar de VS a inteles rapid ce vroiam sa-i transmit si s-a repliat. Bun ... Ce anume i-a dat un asemenea avint tipei in cauza ? Probabil faptul ca, inaintea ei, la vreo 50-60 metri, o alta masina proceda similar. Deja eram convins ca si masina in cauza era condusa tot de o doamna agresiva, fapt pe care mi l-am confirmat in zona stadionului unde am incetinit tocmai pentru a le poza pe protagoniste mergind in tromba pe banda a IIa. Nu intrebati unde le-am depasit, pur si simplu dupa ce au parcurs in stil extrem strada de cca 1,5 km au incurcat borcanele la urcarea pe pod si au aparut in urma mea. Locuitorii Ploiestiului sau cei care frecventeaza traseul mentionat stiu la ce ma refer. Daca le intilniti in trafic, feriti-va ! Link to comment
VAXXi Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 De strada asta zici ? Iar bulevardul este "Independentei", normal Link to comment
Salex Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Neah ! Pe Strada Bobalna s-au petrecut intimplarile Link to comment
RaZoR-07 Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Multumesc DJ 15 LDR, RaZoR-ica!! Link to comment
VAXXi Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Ha ? ce zici bre mata' acolo ? Link to comment
KumKum Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Usurel ca abia a venit de pe balta, cred. Link to comment
raven84 Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Cre' ca 15 LDR e numarul de inmatriculare al unei pr... doamne aflate la volan si al carei drum s-a intersectat periculos de mult cu cel al buburuzei rosii ) Link to comment
Viktor Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 . Tot respectul din partea mea, imi creste tensiunea cind le vad minuind citeva zeci de tone. Link to comment
Tommy Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Mi-a placut aia, ca a vrut sa-si demonstreze ca poate(sa fie barbat). Cica sunt si barbati care vor sa fie. Femei. Link to comment
Viktor Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 On 10/15/2011 at 7:24 AM, Tommy said: Cica sunt si barbati care vor sa fie. Femei. Doar nu te referi la cei ce nu pot sa parcheze paralel cu bordura o masina 1,5m lungime. Link to comment
ileana Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 On 10/15/2011 at 7:24 AM, Tommy said: Mi-a placut aia, ca a vrut sa-si demonstreze ca poate(sa fie barbat). A vrut sa-si demonstreze ca poate sa faca o meserie pe care o practica in mare parte barbatii. Nu interpreta vorbele ca o femeie inselata de sot cu masina personala. Link to comment
Tommy Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Mai bine facea ceva sa se simta femeie, nu barbat. Zi mersi ca nu am mers mai departe cu analiza Jung-iana Link to comment
ileana Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Zic merci ca sunt femeie si pot incerca sa conduc un tir. Pe cand tu n-ai nicio sansa in da nastere unei noi vieti de exemplu. Link to comment
Tommy Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Eu fac lucrurile pe care este necesar si potrivit sa le comit. Nu-mi propun sa nasc pui vii, sa zbor pe marte, sa ajung premier sau sa ma bat cu morile de vant. Si toate astea doar ca sa fiu ceea ce nu m-am nascut a fi sau ca sa demonstrez cuiva sau mie ca sunt ceea ce nu sunt intr-o haotica e echilibrului individual raportat colectiv. Link to comment
ileana Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Deviezi haotic de la subiectul topicului. Link to comment
Tommy Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 (edited) Si cam ce ar fi deviant si offtopic? Un indemn la normalitate? Ca nu e treaba unei femei sa sape santuri sau sa crape lemne sau conduca tiruri? Adica sa nu fie barbat ci ceea ce e? Poate vrei sa schimbi si o roata atunci cu 40 de prezoane si de 100 de kg sau cat o avea. Eu simt mila, si nu admiratie si nici atractie, fata de fapturile alea. Miezul, ala e mereu offtopic Edited October 15, 2011 by Tommy Link to comment
ileana Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Adevarul e ca nici eu nu simt atractie pentru barbatii care plang, care se epileaza sau isi penseaza sprancenele, sau cei care croseteaza. Numai ca nici femeile din exemplale tale si nici barbatii enumerati de mine, nu au nevoie de mila si admiratia ta sau a mea. Si cred ca asta e miezul, nu noi. Link to comment
Englishman Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 (edited) On 10/15/2011 at 11:47 AM, ileana said: Adevarul e ca nici eu nu simt atractie pentru barbatii care plang, Abia aia sunt barbati, care au puterea sa planga uneori. Off topic : Se egzista centuristi pentru fomeile alea ? sau la ce apeleaza cand hormonii o impun? Edited October 15, 2011 by Englishman Link to comment
Viktor Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 (edited) On 10/15/2011 at 12:13 PM, Englishman said: Off topic : Se egzista centuristi pentru fomeile alea ? ) Ca de nu? ... sarmanele ... Edited October 15, 2011 by Viktor Link to comment
andreib Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 (edited) On 10/15/2011 at 12:13 PM, Englishman said: Abia aia sunt barbati, care au puterea sa planga uneori. Sunt impresionat pana la lacrimi Edited October 15, 2011 by andreib Link to comment
hitman Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 (edited) Alea nu sint femei pe tir. )"> Asta in schimb este. Edited October 15, 2011 by hitman Link to comment
Recommended Posts