Cumnatu Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 umpar Audi A3 cu urmatoarele specificatii : 1. Neaparat dupa 2005 ( modelul cu volanul nou ) si in 4/5 usi : 2. Cutie DSG 3. motoul peste 130hp 4. Clima ( nu aer conditionat ) 5. stare cat mai buna ( kilometrii relativi cat mai putini ) 6. incalzire in scaune 7. pe cat posibil navigatie mare 8. functie de pret cu sau fara jante de aliaj 9. inscris sau neinscris ( nici o problema aici ) Am banii deja si cum in Romania nu prea sunt la vanzare ( de fapt nu sunt mai deloc , e unul pe mobile dar n-are nr de telefon si la e-mail vad ca nu raspunde ) o sa plec in Alemania saptamana viitoare. Daca stiti pe cineva care are asa ceva si poate l-ar vinde spunetii ca exista cumparator. Multumesc ! Ofer maxim in jur a 15k euro, functie de masina mai discutam. Contact : idcristiansandu@yahoo.com / 0749180640 / c@netserv.ro Link to comment
mugur Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Mai cauta pe mobile ca am dat de curiozitate si am gasit destule...succes Link to comment
Recommended Posts