Zmeul cel rau Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Ha, eu am picat de pe un pod. Link to comment
Carabusu junior Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Eu imi curatam chitara cand am simtit ca face hata hata scaunul, m-am uitat la monitor si parca tremura un pic da am zis ca am ametit si n-am dat mare importanta, mi-am continuat activitatile linistit ... Link to comment
Salex Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Cumnate ... ti s-a dilatat secunda bre ? Cum naiba dureze maxim o secunda. In alta ordine de idei, eu stau la et.2, s-a simtit ceva, insa nu i-as fi dat mai mult de un 3,5 pe SR. Link to comment
lascarica Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Eu eram in masina si vb cu nevasta...ba ce m-a zguduit...pe dracu nevasta tipa la telefon ca-i cutremur iar eu i-am zis s-o lese dracu mai incet cu sticla de whisky Fiica-mea era la bairam, cind am ajuns acolo si le-am zis ca a fost cutremur aia parca l-ar fi vazut pe sf. Petru naked nu simtisera nimic; banui ca cei vreo 15 copii topaiau asa de tare si in sens invers ca au anulat efectu cutremurului... Care s-o uitat la Dan Diaconescu in direct mai e vreunu' diseara in reluare ? Link to comment
DevBreak Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Salut, S-a simtit si in Brasov (etaju 2) steam pe scaun si beleam okii la monitor, destul de slab Link to comment
tolin Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 (edited) La etajul 1 s-a simtit mai tare, cateva oscilatii puternice pe directia NE - SV. Edited April 25, 2009 by tolin Link to comment
ing3r Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Eu eram la fotbal in sala si nu s-a simtit absolut deloc! Ne ziceau aia de pe bara ca a fost cutremur ca ii sunasera si pe ei altii, altfel nu ne dadeam seama Link to comment
laurentziu83 Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Eu horcaiam linistit. Oricum, sunt linistit, stau la 4/4, daca nu pica blocurile turn, nu ar avea de ce sa pice al meu, si daca pica, nu mai am nimica deasupra, in cel mai rau caz dupa cutremur cobor direct in strada, daca se prabuseste. Link to comment
mr_ Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Eu n-am simtit nimic Daca da un 5.3 pe Richter pe aici e ar putea fi destul de naspa. Daca da un 6.5 e nasol de tot. Astia in ultimile 7 secole au avut doar 3 cutremure peste 6... dintre cele recente, cel mai puternic a fost 5.8 in 1992 si a daramat niste cosmelii... Link to comment
sergiuhusca Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Acum sa facem un sondaj: Va asteptati la un cutremur de proportii? Ca cel din 77? Suna cam macabru , dar din tot ce am citit nu este exclus! Link to comment
mr_ Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 DA! Da' nu stiu cand... seismologia, ca si meteorologia face predictii infailibile... singura chestie la care se mai inseala e data Link to comment
banzay Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Parca esti profa mea de geogra de prin liceu de zicea ca la inceputul fiecarui mileniu/secol (nu mai stiu care era) zicea ca va fi un cutremur maaareee si 3/4 din noi o sa murim Si legat de cutremurul de astazi... nu am simtit absolut nimic. Link to comment
Salex Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Cutremure vor mai fi, poate chiar mai mari decit ala din 77. Ma refer la noi, desigur. Dar sa te apuci sa faci prognoze sau sa apari la TV prorocind tot felul de catastrofe naturale destul de impredictibile (din cit stiu eu) e chiar neconstructiv. Ma mir ca nu a aparut pe afis so cutremurologul sef ... Hincu parca il chema, nu ? Link to comment
sergiuhusca Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Depinde...Mai este unul Istrate se numeste! Link to comment
Alex.T Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Unde eram eu s-a simtit destul de zdravan. Jucam remmy si mi-a cazut tabla. M-am uitat la un acvariu si pestii se agitau ca nebunii in el. Link to comment
mike.omega Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 S-a simtit si p'aci pe la periferie, adica s-a miscat foarte putin biroul, nu stiu cat sa zic ca io stateam in pat, relatez de la altii Tot din seria mi-au spus 2 vecini relatez ca pe la etajul 8 a fost ceva mai evident cutremurul, cum era si normal Link to comment
Cumnatu Posted April 25, 2009 Author Share Posted April 25, 2009 Cumnate ... ti s-a dilatat secunda bre ? Cum naiba dureze maxim o secunda. In alta ordine de idei, eu stau la et.2, s-a simtit ceva, insa nu i-as fi dat mai mult de un 3,5 pe SR. Pai tu stai la 2 , eu la 5, + ca ai un bloc ceva ceva mai nou si mai antiseismic. Link to comment
Englishman Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 (edited) L-am simtit si la Roman. Eram in masina oprita in fata garajului ( mesteream prin inauntru) si am simtit o " mana" vanjoasa apasand portbagajul de mai multe ori...masina balansandu-se destul de serios, am coborat iritat sa vad cine face glume proaste...suspectam un amic... cand am vazut ca nu e nimeni, am auzit niscai urlete " CUTREMURRRRR !!!! " si imediat, un vecin grasuliu coborand in fata blocului in pantaloni de pijama si descult, rosu tot la fata si agitat " L-ai simtit, nu? l-ai simtit, nu-i asa?" Dupe ce ii confirm, omu` realizeaza in ce e imbracat si o tuleste inapoi sus dupa care se intoarce imbracat in 2 minute zicandu-mi ca el in casa nu mai sta. S-a pus in masina si s-a dus la plimbare. Faza e ca s-a simtit destul de urat...au cazut niscai acareturi prin casa, niste vesela si cam atat. Intrebare : de ce retelele de telefonie mobila cad imediat dupa un eveniment de genul asta? Edited April 25, 2009 by Englishman Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Pentru ca sunt romanii speriosi. Intrebarea doi: de ce suna lumea la 112 dupa chestii din astea? http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=1695 Link to comment
Laurycã Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Din acelasi motiv care face ca 90% dintre apeluri sunt false - de prosti. Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Pe langa linkul de mai sus ( http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=1695 ) tot din istoria forumului mai e si http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=5986 . Link to comment
sergiuhusca Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Pe mine ma distreaza astia care intreaba daca va mai fi cutremur! Link to comment
EM!L Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Intrebarea doi: de ce suna lumea la 112 dupa chestii din astea? Că 911 e pt. cei din lumea de dincolo?!... de ocean Sau pt. că e gratis L-am simţit şi eu, pusesem paharul plin şi mi-a vărsat două molecule de vin Link to comment
sergiuhusca Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Prin cate cutremure a trecut forumul asta... El ce o fi simtit? Link to comment
Recommended Posts