Lucman Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Bre, v-ati pilit inainte de a ajunge la Moeciu? Terminati cu prostiile astea. Fratele meu, sunteti influentati de fazele lunii, va apuca ciclic? Link to comment
alx Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 . Stii sunt unii oameni care nu se inghit oricat ar vrea..SATORI ce zodie esti? Ca s-ar putea sa aflam raspunsul "neanghitirii" noastre ? da-l pe satori prin miere si dup-aia o sa mearga mai bine. dupa se recomanda o garaitura sanatoasa... (ce urat suna) > Link to comment
Shenck Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Nenea Espero, CAFENEAUA RAMINE!!! Acum in loc sa te certi cu Satori nu vrei sa faci ceva util? baga-mi un mp cind ai un pic de timp si-ti dau amanunte. Link to comment
ovidiuc Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Inchideti aici va rog. Link to comment
Satori Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 n-am nimic cu tine, expero. zodia o gasesi la statistici, dar trebuie decriptata. Link to comment
Recommended Posts