yannlepantrec Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Pai daca se potriveste, bagam! Link to comment
laurentziu83 Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 sunt pe bac la br, in 2 ore sunt la voi. Link to comment
Abram Burel Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Salutare de la Constanta, mai precis de la Irish Pub. Pentru conformitate... Link to comment
dreamlike Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Am ajuns acasa dupa o zi excelenta petrecuta in compania prietenilor din clubul daewoo&chevy din Bucuresti, Galati, Pitesti, Olimp si Constanta. Mititiei, bericica, suculet, semintele si alte diminutive, intr-un cuvant inca o iesire reusita. Bravo! Bre AB-ule bag seama ti-a parut rau ca ai plecat mai repede de-aia esti asa suparat in poza aia de la IP ...? Link to comment
Abram Burel Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Asi, suparat Faceam pe suparatul si trageam cu ochiu' la niste... fete Link to comment
free_spirit Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Salutare !! We do it again??? Nu de alta, da' a fost prea misto si a venit neasteptat de multa lume. Io sunt pentru si abia astept. Respect !! P.S. Astia am fost . ( Vector'+1 si madam Voicu, s-au retras din peisaj mai devreme, iar pe AB l-am intors din drum pentru poza de grup ) Link to comment
Abram Burel Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Pai, deci ce astepti? Urmatorul 1 Mai sau Navodari-ul? Eu as miza pe... varianta b (cu toate ca as mai veni intre timp, la 150-160 drumul la mare e chiar distractiv ) Link to comment
free_spirit Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Pe varianta B, normal, nah ! Sa vedem ce-o fi , pana atunci. Sarut mana pentru surubareala si pentru "obectu" din plafon. Platesc in bere bulgareasca la prima intalnire. Link to comment
mike.omega Posted May 3, 2009 Author Share Posted May 3, 2009 Stiti voi ca o poza face cat o mie de cuvinte, eh atunci va las sa priviti! Album foto - 1 Mai muncitoresc PS: Multumiri lui AB ca a mesterit si pe la mine prin titiu Link to comment
yannlepantrec Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 Am plafoniera cu becoled! Multumesc d-lui AB! Link to comment
ing3r Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 Imi pare rau , sincer, ca nu am putut ajunge si eu . Am fost de munca toata ziua ...Dupa pozele lui Mike a iesit foarte frumoasa intalnirea...Cum era de asteptat, de altfel, ca doar compania e selecta! Link to comment
Recommended Posts