ticodriver Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Mda, se pare ca, cel putin cu privire la Ungaria, link-ul nu e actualizat. Acolo sunt legale din 2003. Cel mai safe e sa-l lasi acasa sau sa-l scoti la iesirea din tara Link to comment
Moshu Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 O sa incerc sa merg legal (afara). Oricum sunt destule autostrazi ca sa te simti ok la volan. Si detectoru' in portbagaj, la scule. Link to comment
NFS Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Eu l-am tinut la parasolar prin Ungaria, iar in Austria l-am tinut in cotiera, adica nu l-am folosit. Nici nu prea aveam pe unde... de la Szeged la Viena e autostrada iar 130 viteza maxima +10 km/h la care politia inchide ochii, mi se pare suficient. Link to comment
hawkeye Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Asta cu +10km/h e in toate tarile? Link to comment
uskt2005 Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Iti dau marja asta de eroare deoarece toate radare au o marja de eroare mai mica sau mai mare in functie de cat de performanta este "scula" Link to comment
Moshu Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Si oricum ceasul masinii, cel putin ala clasic, are o marja de eroare de vreo cativa km in plus. Eu verificat cu GPS la 60 am aprox 55-56. POate o fi la mine buba, dar imi convine situatia. Nu stiu la cele gen Toyota Yaris, cu afisaj electronic daca mai e valabila ipoteza. PLus eroarea de radar. Link to comment
sorin77 Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 "Deci: detectoarele radar in tarile Europei:..ROMANIA: sunt legale de la 1 dec 2006. UNGARIA : sunt legale din 2003. AUSTRIA: NU sunt legale (se plateste amenda, se cofisca?!) GERMANIA: NU sunt legale (banuiesc ca se lasa cu amenda) ELVETIA: NU sunt legale (se plateste amenda) FRANTA: NU sunt legale (nu e bine sa te prinda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) BULGARIA: sunt legale ITALIA: NU sunt legale .. Adaug eu acum nici in OLANDA: Nu sunt legale detectoarele de radar Link to comment
uskt2005 Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 fftopic: Da, dar in Olanda sunt legale alte chestii Si poti merge cu 10 km/h dar zici ca ai 300 Link to comment
Recommended Posts