Alex.T Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Gasesc ei bani... Cred ca asta ar fi cea mai profitabila investitie. Link to comment
andrew Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Jucarie noua pentru Politia Autostrazii. Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 19, 2009 Author Share Posted August 19, 2009 Are scaunele tocite. Link to comment
Salex Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Mie imi pare doar iluzie optica datorata materialului tapiteriei. Pare a fi o catifea sau ceva de genul asta. Link to comment
tolin Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Ce sa faca cu o singura masina ? Cand R.P.R. vroia sa cumpera calculatoare a fost intrebat Moisil: "cate sa cumparam, unul, doua... cinci ?" Maestrul a raspuns printr-o intrebare: "cum se cheama un om cu un singur fir de par pe cap, dar unul cu cinci fire de par ?" Link to comment
Salex Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 In valoare absoluta, ai dreptate ... Daca stam insa sa ne gindim la "impresionanta" lungime a A2 si la calitatea unor portiuni, cred ca e suficienta o masina. Acum, daca e sa fiu rau, faptul ca e 4x4 ar putea fi util atunci cind o sa iasa pe cimp pentru a ocoli denivelarile si hopurile de pe autostrada. Nu e nevoie sa mergi mai departe de km 15 pentru a-ti face o parere. Pina acolo deja ai intilnit poduri care se fac simtite la viteze de peste 120km/h. Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 19, 2009 Author Share Posted August 19, 2009 Sa vezi ce misto le iei pe alea la 240. Serios, nu sunt un capat de tara. Pe testatelea. Link to comment
hitman Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 (edited) Avem nevoie de fix 76 de bucati. Edited August 19, 2009 by hitman Link to comment
Salex Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Sa vezi ce misto le iei pe alea la 240. Serios, nu sunt un capat de tara. Pe testatelea. Pe mine m-ar capaci fara probleme, nu reusesc sa sar de 210 . Oricum, urmarire la 240km/h mi se pare SF pe A2 din motive de calitate a asfaltului. Pe anumite portiuni se poate insa daca dai de un pod ... @hitman: Cum ai ajuns la fix 76 bucati? Cite una pentru fiecare 1-2 km de autostrada ? Inca o chestie, din cite auzisem bugetul pentru benzina era extrem de redus. De unde fac rost de bani pentru a adapa monstruletul ? Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 19, 2009 Author Share Posted August 19, 2009 Pai nici eu cu masina mea nu ajung. Si nici nu cred ca voi ajunge in viitorul apropiat. Vanzarile respectivei marci au scazut la 50 la suta fata de anul trecut iar discounturile sunt mult mai mari, asa ca nu cred ca mai pup eu asa viteze in curand. Dar, orisicum, la vitezele pe care pot eu sa le ating cu Espero (si cu suspensiile de pe ea) nu mi se par asa un dezastru. Apropo, weekendul trecut am vazut Leonul, daca vi se facuse dor de el. Era oprit intr-o parcare. Fiecare parcare avea cate un vehicul de politie (fie ca era el motocicleta sau autoturism). Nu am vazut insa niciunul in trafic, in miscare, numai trase pe dreapta. Stationar cred ca sunt la fel de bune si Loganurile. Link to comment
Tommy Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 L-am vazut eu pe grigorescu, leonul, a plecat cu scartaieli ) Link to comment
lascarica Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Pai banui ca sint baietii in criza si le planteaza dimineata cu platforma prin parcari si seara le string...asa economisesc benzina la greu... Link to comment
hitman Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Cum ai ajuns la fix 76 bucati? Pai s-au comandat 76 de loganuri a cite 70.000 euro fiecare. Ies mai ieftin daca schimba marca masinii. Link to comment
Tommy Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 (edited) Scuze de offtopic Alea erau la tariceni... acum fac 3 scene si 2 draperii de banii astia ) Edited August 19, 2009 by Tommy Link to comment
Satori Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Baieti, avem Can Am Spyder in dotarea Politiei. Cu ce va mira masinile?! Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 20, 2009 Author Share Posted August 20, 2009 Eu nu inteleg la ce sunt bune alea. Nu sunt nici cal nici magar. Link to comment
Satori Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 La imagine, mancatziash, la imagine. Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 20, 2009 Author Share Posted August 20, 2009 Segwayul era mai cool, parerea mea. Link to comment
hitman Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Segwayul era mai cool Alea nu merg din cauza burtii politistiilor. O sa aiba probleme cu balansul pe Seqway, la frinare.. Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 20, 2009 Author Share Posted August 20, 2009 Sa le monteze niste giroscoape mai mari! Or sa aiba oscilatii mai mari dar asta e... Link to comment
raven84 Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 http://www.fhm.ro/upgrade/auto/can-am-spyder.html isponibil in trei culori, galben, gri si rosu, un Spyder poate costa intre 13.999 si 14.499 de euro, pentru transmisia manuala, si 14.799 si 15.299 euro pentru cutia secventiala, aceste preturi fiind fara TVA, deci daca ii mai pune si girofar si statie sigur sare de 70.000 de epuroi ca de...e criza si trebuie sa ne dotam cat sunt preturile mici la dealer Link to comment
Recommended Posts