Satori Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 E tuica in sticla aia?! Eu vreau continutul sticlei, daca asa e. Link to comment
EM!L Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 Nţu. Da' dacă vrei, mai am pe-acasă nişte ţuică de caise numa' bună, făcută de tata în instalaţie de inox la fo' 60 grade. O pun în sticlă de MD şi e rezolvată treaba Link to comment
RaZoR-07 Posted May 13, 2009 Author Share Posted May 13, 2009 (edited) Dacă în urma rezultatului "câştigătoare" e Balta, posibil să trec să vă salut Balta a iesit castigatoare, cu 3-0, plus trei abtineri impreuna cu care ne rugam in continuare de Guru sa puna pozele... Imi pare rau dar cum am spus mi-am inceput programul si joia nu pot sa vin.Alta zi. Propune si daca e duminica ne auzim la vreun telefon. Bre, daca ne hotaram la balta, vine si je ... Noi ne-am hotarat dar tu nu prea ai venit... > Poate ajung si eu Consemnam si salutam cu aceasta ocazie prima prezenta a sexului frumos la intalnirile din Banie. Te mai asteptam in mijlocul nostru si pe doua roti. Pentru cei care inca se mai intreaba care era surpriza lui Perfidus: l-am vazut coborand, mititel cum il stiti, dintr-un Matiz... nu chiar personal, ci al tatalui, dar consideram ca este un semn bun pentru trecerea sa la credinta cea adevarata: MatyLove Desi inceputa cu piciorul din stanga dreptului, intalnirea s-a desfasurat dupa standardele deja impamantenite. Gratarul uitat acasa a fost convocat de urgenta si incins cu priceperea si modestia care ma caracterizeaza, liderul spiritual al sectei oltenesti s-a achitat cu succes de sarcina cumparaturilor desi a refuzat sa intocmeasca o lista scrisa, am surubarit la surpriza lui Perfidus, am executat si un test-drive pe drumuri neamenajate, am curatat padurea de lemne uscate si le-am testat capacitatea de combustie... La repriza a doua Perfidus a mai executat o surpriza, revenind pe doua roti... fara motor. S-a executat si o scurta transmisie in direct, de aceasta data duplexul fiind realizat cu... Desavarsitul Vaxxi. "> Sa ne revedem sanatosi! Edited May 13, 2009 by RaZoR-07 Link to comment
pantera Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 (edited) Hihihi. M-am simtit foarte bine! Cu siguranta ne mai vedem ! Pacat ca am putut sta atat de putin si-am ratat gratarelul Data viitoare promit sa raman si "peste program". Vrem pozeeeeeeee Da, Vaxxi a fost acolo prin intermediul teleconferintei "> Edited May 13, 2009 by pantera Link to comment
Recommended Posts